Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 62
- chevron_right
Pa ziemas sezonu daudzi darbi sadarīti!
Daļa jau aprakstīta iepriekš, tam papildus veikti nepieciešamie metināšanas darbi,
nomainītas detaļas ritošajā, lai viss pa glauno un kluso pirms skates (paldies siikais)!
Atdots reduktors uz restaurēšanu. Nosēdināta atpakaļ aizmugure, atkal vis kā vajag 60/40!
Diksus notirgot nezidevās, tāpēc palikšu pie šiem pašiem, ja nu neuzrodas kāds baigais piedāvājums!
tuvākie darbi:
skates iziešana
krāsošanas darbi,
arku valcēšana,
disku pārpulēšna, varbūt krāsošana,
beidzot jāpāršuj tas ātrum kloķis,
svaigas miglas.
nākotnē:
priekšējie amīši,
nr plāksnītes samainīt pret svaigām!
Daļa jau aprakstīta iepriekš, tam papildus veikti nepieciešamie metināšanas darbi,
nomainītas detaļas ritošajā, lai viss pa glauno un kluso pirms skates (paldies siikais)!
Atdots reduktors uz restaurēšanu. Nosēdināta atpakaļ aizmugure, atkal vis kā vajag 60/40!
Diksus notirgot nezidevās, tāpēc palikšu pie šiem pašiem, ja nu neuzrodas kāds baigais piedāvājums!
tuvākie darbi:
skates iziešana
krāsošanas darbi,
arku valcēšana,
svaigas miglas.
nākotnē:
priekšējie amīši,
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
splitterus prasās
p.s.
a diskiem nolaid cenu
p.s.
a diskiem nolaid cenu
cik gribi?
Varbūt rieger lūpu?!
Varbūt rieger lūpu?!
taa riger luupa ir max sex
bija man kupejai,bet pirmajas 5as minutees vinju iznicinaaju
bija man kupejai,bet pirmajas 5as minutees vinju iznicinaaju
ar kompatu pa brugji
autinju parpuleet un ievaskot prasaas atgriezt to spiidumu un krasas dzidrumu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
vispirms sakrāsošu vajadzīgos dzelžus!
paldies, man disku jautājums nav aktuāls vairak, izņemot laba Brock B1 vai Rotas piedāvājums un R 18 nekad neliktu savam e36 izņemot gadījumu, ja tas auto ir tikai + - zolīdai braukšanai domāts. būtu e46, cita lietaerda rakstīja:cik gribi?
Varbūt rieger lūpu?!
Nu rieger gaumes lieta, uzliec, pabraukā, pafočē, ja nepatīk pārdot tālāk, tā noteikti aizies
Ko grasies krāsot? Nejau virsbūvei kko?erda rakstīja:vispirms sakrāsošu vajadzīgos dzelžus!
Aizmugurējos spārnus, un rindā arī dažas durvis!
bus tapat, kaa man kad nopirku sito sedanu, gribeju nokrasot paris detaljas(kadas 3), beigas kad saakaam peetiit siikaak, tad vel uz daudz detaljam atradaam siikus nesmukumus un sanaca gandrizvai visu masinu parkrasot
Tapat kā manam sedanam,tapec uzreiz izdomaju parkrasot visu,jo salasot pa tiem sīkumiem,gandrīz sanāk,tā pati summa,kā visu pārkrāsotu..matissc rakstīja:bus tapat, kaa man kad nopirku sito sedanu, gribeju nokrasot paris detaljas(kadas 3), beigas kad saakaam peetiit siikaak, tad vel uz daudz detaljam atradaam siikus nesmukumus un sanaca gandrizvai visu masinu parkrasot
Instagram - Sandis_e36
Nezinu, bet man šinī bildē acs redz nomocītu noplukušu bmwerda rakstīja:Pa ziemas sezonu daudzi darbi sadarīti!
tuvākie darbi:
krāsošanas darbi,
arku valcēšana,
svaigas miglas.
nākotnē:
priekšējie amīši,
Bayerische Motoren Werke
tas laikam tāpēc ka tev tāds niks , jebkurš e36 ziemas variantā uz bleķinkiem izskatās prastsGausais rakstīja:
Nezinu, bet man šinī bildē acs redz nomocītu noplukušu bmw
Piekritu
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Tas gan. Uzliku atpakaļ ziemas bleķus balto borbet t vietā + vēl kad netīrs, tad skats ir vnk
Gausais rakstīja:Nezinu, bet man šinī bildē acs redz nomocītu noplukušu bmwerda rakstīja:Pa ziemas sezonu daudzi darbi sadarīti!
tuvākie darbi:
krāsošanas darbi,
arku valcēšana,
svaigas miglas.
nākotnē:
priekšējie amīši,
Taisnība jau tev ir, mašīna pirms manis vairākus gadus kā trases auto,
tad mani centieni no tās izveidot skatāmu auto!
Bet tomēr par noplukušu to nenosauktu!
Varbūt noplukusi varētu izskatīties tagad tava aplasītā kūtiņa?!
Uzsvars bija uz šinī bildē , bet kā jau vairumā ar to lasīšanu Klibo
Bayerische Motoren Werke
Likās, ka šito pagājušo vasaru pārkrāsoji, tpc brīnījos, ka pēc vienas ziemas jau rūsa sitas laukāerda rakstīja:Aizmugurējos spārnus, un rindā arī dažas durvis!
Pašķirstīju topiku un sapratu, ka pirms 3 gadiem krāsots
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …