Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 499
- 500
- 501
- 502
- 503
- …
- 2228
- chevron_right
Es pa 10 ls jau 2 gadus tirgoju un nav kas pērkGatisB. rakstīja:Paldies!rvars rakstīja:Esmu pircis pa 15, 20ls max. Pa 10 parasti negrib atdot
kādam ir poweredbygirts telefona numurs?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
pa teļluku izskatās ok.Shreks rakstīja:Tikko atbraucu no tās brāļu Safronovu iluzionistu izrādes. Sorry, izskatījās lēti, labi, ka dabūju biļetes par brīvu
kādēļ dzīvē tizli?
Nu nebija tas. Godīgi sakot, ar draudzeni principā visus trikus atkodām
Tajā vietā, kur viņi pārgrieza to čali uz pusēm, ķipa, reāli varēja redzēt, ka tur nav dzīva cilvēka. Varēja redzēt vietas, kur viņi noiet utt
Sveiki, lieta sekojosa: bmw e36 ar m43b18 dzineju, pirms viss darbojas bez problemam un pat vakar iedarbinajam un atbarucam uz majam un nekadu problemu bet sodien no rita gribejam pielaist bet uz momenta saka griest pa tukso un nevareja pielaist, sajuta tada ka cilindri nekustas vai ka nav kompresijas, lietas ko jau zinu, starteris viss strada un kede ir vieta(nav nokritusi)
Jo ieliekot roba un startejot masina kustas uz prieksu bet nepielec, nezinu kas varetu but par problemu
Ja kas tad vel liekas ka ir divaina skana tagad kad megina startet, un ja tas ko maina tad sim auto ir vel gaze virsu 4. Paaudzes
Jo ieliekot roba un startejot masina kustas uz prieksu bet nepielec, nezinu kas varetu but par problemu
Ja kas tad vel liekas ka ir divaina skana tagad kad megina startet, un ja tas ko maina tad sim auto ir vel gaze virsu 4. Paaudzes
Man domāt, ka starterim bendikss pa tukšo šauj 
Tevs teica ka bendiks tas nevarot but jo visu motoru griez startejot bet liekas ta itka nav kompresijas vai ta itka sveces butu izskruvetas, vel vins doma ka varbut kaut kada mistiska veida varstus vareja saliekt, jo principa visu kedi visu griez bet pa tuksomarux rakstīja:Man domāt, ka starterim bendikss pa tukšo šauj
Sveiki, sakarā ar rudeni un slikto laiku, mana mašīnīte ir ļoti, ļoti netīra, bet es zinu ka Juglā ir auto mazgātuve, kurā var nomazgāt savu auto pats, iemaksākot kautkādas naudiņas
Kāds varētu pateikt kurā vietā viņa tieši atrodas un kādās cik maksā??
sodien kaukada uber lielaa velme itkaa saslimt un iet majas atpusties
seezhu un lauzos pats ar sevi. iet buuvet taalaak to laivu, vai ievilt sev ar amuru pa pirkstiem un iet majaas
seezhu un lauzos pats ar sevi. iet buuvet taalaak to laivu, vai ievilt sev ar amuru pa pirkstiem un iet majaas
...
man apmēram tādas pašas domas no paša rīta pa galvu vandās
darbiņa pilna p...., bet kaut kā nestrādājas
darbiņa pilna p...., bet kaut kā nestrādājas
Tieshi tapeec es shodien panjeemu briivu.
Jau saakot no Pirmdienas visaadas shaizes un vakar vel vairaak. Shodien rokas neceljas. Paskruveshos un patiriishu mashiniiti labaak. 
Powered by Minhauzens!
Pagaidām interesējos tikai - cik maksā pilns poli bukšu komplekts un pie kā iesakat ņemt?
Ap LS 160 - Ls 200+
Lētākās/labākās poļu Strongflex (šitie piedāvāja ja nemaldos 4 bukses vairāk kā Powerflex), dārgākās Powerflex un vēl ir variants protams lietotājs Wu-ryder. Ne jau velti vietējie drifteri izmanto viņa pakalpojumus .... Par pārējiem neko nezinu un ari uzticība zerro.
Es laikam ņemšu vai nu pie Wu ryder vai Powerflex no Ad Parts. Ņemsi visu komplektu uzreiz, tad cenas būs smuki runājamas. Vismaz pārtos.
un tas viss krustām šķērsām te ir izrunāts : viewtopic.php?f=23&t=766&start=40
Lētākās/labākās poļu Strongflex (šitie piedāvāja ja nemaldos 4 bukses vairāk kā Powerflex), dārgākās Powerflex un vēl ir variants protams lietotājs Wu-ryder. Ne jau velti vietējie drifteri izmanto viņa pakalpojumus .... Par pārējiem neko nezinu un ari uzticība zerro.
Es laikam ņemšu vai nu pie Wu ryder vai Powerflex no Ad Parts. Ņemsi visu komplektu uzreiz, tad cenas būs smuki runājamas. Vismaz pārtos.
un tas viss krustām šķērsām te ir izrunāts : viewtopic.php?f=23&t=766&start=40
Vairak izklausas ka I mobilizers ir atteicies.aarchijs rakstīja:Sveiki, lieta sekojosa: bmw e36 ar m43b18 dzineju, pirms viss darbojas bez problemam un pat vakar iedarbinajam un atbarucam uz majam un nekadu problemu bet sodien no rita gribejam pielaist bet uz momenta saka griest pa tukso un nevareja pielaist, sajuta tada ka cilindri nekustas vai ka nav kompresijas, lietas ko jau zinu, starteris viss strada un kede ir vieta(nav nokritusi)
Instagram INDIGAIS
Vai šeit ir kāds PhotoShop eksperts, kurš varētu manam auto virtuāli pielaikot lietos disku? Ja ir, sīkāk PM. 
Pēdējais labojis Ginekologs - 10 Okt 2013, 18:32, kopā labots 1 reizi.
Pārvācoties uz laukiem, nāk dažādas idejas.
Domāju, kā ir ar kvadraciklu, kam piemestu sniega lāpstu. No tā kaut kas sanāktu?
Traktortehnika pārāk dārga, kvadris jau tomēr varētu arī ko pavilkt, pastumt.
Domāju, kā ir ar kvadraciklu, kam piemestu sniega lāpstu. No tā kaut kas sanāktu?
Traktortehnika pārāk dārga, kvadris jau tomēr varētu arī ko pavilkt, pastumt.
Redz kaads man salds piedaavaajums atnaaca uz draugiem.lv
Jānis Kokalispirms 3 min
Sveicināti,
paldies par piedalīšanos SIA Alfa konkursā kurā tika izlozēts jaunais jaudīgais mobīlais tālrunis "SAMSUNG GALAXY NOTE 3" ,
konkursa uzdevms bija nospiest zem galerijas attēla pogu "MAN PATĪK" tādejādi pievienojoties izlozē kurā tika izlozēts šis tālrunis.
Vēlamies Jūs no sirds apsveikt un paziņot ka tieši Jūs laimējāt š balvu.
Lai iegūtu šo balvu, Jums ir jāatsūta sava adresīte uz kuru vēlaties lai tā tiktu piegādāta, kā arī jāapmaksā pasta izdevumi (8lvl apmērā).
Jūsu balva tiks piegādāta 2-3 darba dienu laikā no šī brīža kad tagad apmaksāsiet pasta izdevumus ar karti.
Tātad lai apmaksātu pasta zdevumus (8LVL), apdrošinātu uz Jūsu vārdu, reģistrētu un izsūtītu paciņu, lūdzu atsūtiet šos datus:
Vārds un uzvārds
Kartes nr.
Kartes termiņš
3 ciparu numurs blakus parakstam kartes otrā pusē un kādai bankai karte piesaistīta.
Lūgums darīt to ātri lai varam pieņemt pasūtijumu jau tūlīt un izsūtīt paciņu pec 2 stundām.
Ar cieņu!
Sia Alfa izpilddirektors
Jānis Kokalis
Jānis Kokalispirms 3 min
Sveicināti,
paldies par piedalīšanos SIA Alfa konkursā kurā tika izlozēts jaunais jaudīgais mobīlais tālrunis "SAMSUNG GALAXY NOTE 3" ,
konkursa uzdevms bija nospiest zem galerijas attēla pogu "MAN PATĪK" tādejādi pievienojoties izlozē kurā tika izlozēts šis tālrunis.
Vēlamies Jūs no sirds apsveikt un paziņot ka tieši Jūs laimējāt š balvu.
Lai iegūtu šo balvu, Jums ir jāatsūta sava adresīte uz kuru vēlaties lai tā tiktu piegādāta, kā arī jāapmaksā pasta izdevumi (8lvl apmērā).
Jūsu balva tiks piegādāta 2-3 darba dienu laikā no šī brīža kad tagad apmaksāsiet pasta izdevumus ar karti.
Tātad lai apmaksātu pasta zdevumus (8LVL), apdrošinātu uz Jūsu vārdu, reģistrētu un izsūtītu paciņu, lūdzu atsūtiet šos datus:
Vārds un uzvārds
Kartes nr.
Kartes termiņš
3 ciparu numurs blakus parakstam kartes otrā pusē un kādai bankai karte piesaistīta.
Lūgums darīt to ātri lai varam pieņemt pasūtijumu jau tūlīt un izsūtīt paciņu pec 2 stundām.
Ar cieņu!
Sia Alfa izpilddirektors
Jānis Kokalis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ziņo dr.lv administrācijai, tā kā ne kā tomēr ir krāpniecība.
Tas viss tik lēti sarakstīts, ka jābūt super lētticīgam, lai uzķērtos
Bet nebrīnos, ka ir daudz maksātāju 
Drausmīgi, riebīgs laiks ārā, tagad domāju vai ir vērts veltīt piektdienu auto pucēšanai zelta rudenim vai nē.. 
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 499
- 500
- 501
- 502
- 503
- …