Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 502
- 503
- 504
- 505
- 506
- …
- 1297
- chevron_right
Kāda starpība starp style 22 un style 39? 
byrbyr rakstīja:Kāda starpība starp style 22 un style 39?
Style 39 tie stari ir vairak izliekti uz iekshu un centrs ir ieliekts,style 22 vins ir taisns,un pati taa zvaigne ir uzpustaka,un cik atceros,tad vini naak dazhada platuma atskjiriba no style 22
Pēdējais labojis Sidnas - 04 Apr 2015, 12:08, kopā labots 1 reizi.
Instagram - Sandis_e36
Pēc bildes sanāk, ka 39 ir m, paldies 
Tātad nopirku citus kupejas aizmugurējos beņķus, bet viņiem nedarbojas jostas ( nevar izvilkt no vietas ārā) Pieļauju kad beņķi ir bijuši auto kas ir avarējis, tāds iemesls, ja nav taisnība, palabjiet.
Tātad, vai var samainīt jostas no citiem kupejas aizmugurējajiem beņķiem?
vaitad kupējām visas jostas nav vienādasLācis rakstīja:Tātad nopirku citus kupejas aizmugurējos beņķus, bet viņiem nedarbojas jostas ( nevar izvilkt no vietas ārā) Pieļauju kad beņķi ir bijuši auto kas ir avarējis, tāds iemesls, ja nav taisnība, palabjiet.
Nesaprati jautājumu - vai viņas var nesalaužot izņemt ārā un samainīt no citiem beņķiem!?bembis e36 rakstīja:vaitad kupējām visas jostas nav vienādasLācis rakstīja:Tātad nopirku citus kupejas aizmugurējos beņķus, bet viņiem nedarbojas jostas ( nevar izvilkt no vietas ārā) Pieļauju kad beņķi ir bijuši auto kas ir avarējis, tāds iemesls, ja nav taisnība, palabjiet.
Jostas var izvilkt tikai tad kad aizmugurējie benķi ir nobloķēti savās vietās aiztaisītā pozīcijā. Neticas ka vienkārši nestrādā jostas.Lācis rakstīja:Nesaprati jautājumu - vai viņas var nesalaužot izņemt ārā un samainīt no citiem beņķiem!?bembis e36 rakstīja:vaitad kupējām visas jostas nav vienādasLācis rakstīja:Tātad nopirku citus kupejas aizmugurējos beņķus, bet viņiem nedarbojas jostas ( nevar izvilkt no vietas ārā) Pieļauju kad beņķi ir bijuši auto kas ir avarējis, tāds iemesls, ja nav taisnība, palabjiet.
*kā arī atbildot uz jautājumu - jā jostas var nomanīt atsevišķi, benķiem aizmugurē ir viena skrūve kas tur katru no siksnām sēdekļos iekšā, to izskrūvē un var jostas uz augšu izcelt.
Nope,visi vienāda pēc modeļiem.māriņš rakstīja:Kupejai un sedanam kardāni atšķirās?
Kardāna priekšēja daļa atsķiras pēc kārbas un aizmugurējā atšķirās starp 4 cilindriem un 6 cilindriem.
Logu slēdžiem lampiņas ir iespējams nomainīt?
Nomainīt var. Bet jalodē būs.
http://nolimit.to/MYM3/interior_lighting.htmedzis rakstīja:Logu slēdžiem lampiņas ir iespējams nomainīt?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kur internetā meklēt autogāzes difuzoru? Vai varbūt kādam mētājās garažā un vēlas notirgot? Interesē tieši uz m43b18 dzinēju.
Kāds varētu pateikt, cik apmēram izmaksātu pārkrāsot visu žurku?
Esmu nedaudz apjucis, gribu vest diskus uz smilšu stūklu un krāsot, bet gribu krāsot tikai Zvaigni, kas notiks pēc smilšu stūklas ar plauktu?
Cik izmaksā nopulēt visiem četriem diskiem plauktus?
Sorry, pirms tam ierakstīju, netur tādu pašu postu, bet nemācēju izdzēst.
Esmu nedaudz apjucis, gribu vest diskus uz smilšu stūklu un krāsot, bet gribu krāsot tikai Zvaigni, kas notiks pēc smilšu stūklas ar plauktu?
Cik izmaksā nopulēt visiem četriem diskiem plauktus?
Sorry, pirms tam ierakstīju, netur tādu pašu postu, bet nemācēju izdzēst.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis klifiks - 06 Apr 2015, 22:35, kopā labots 1 reizi.
M52 motoram zem vakūmnieka apakšā ir tāds caurums ar gumiju, kurā iekšā iet vads un bremžu trubiņa. Man tur iekrita 10mm muciņa iekšā. Vai no citurienes tur arī tiek klāt vai muciņa tur paliks forever?q
izmanto to garo verķi, kuram galu uzspiežot, lejā atverās spīles, savādāk būs gandrīz nereāli dabūt, man arī tur ir iekritusi muciņa
blin ta sanaca ka liela radiatora dzesešanas ventilatoram atnaca p....c , puse viena sparna noluza , un ta daļa kas palika turejas uz vienas puses tikaj ( skaņa vnk drausmiga) , ka atro variantu paņemu un nolauzu to sparnu lidz galam , laj neiemauc braucot man kkur vel ,drausmiga skaņa palika , bet ne tik skaļa un tikaj tapec ka nav lidzsvara ventilatoram ,
Cik skatijos , noņemt viņu nav gruti , bet ar ko var nofikset škivoku , zinu kad ir speciali instrumenti , bet kur tadu dabut es hz , šodien brivdiena , bet mašinu jasaved kartiba , vakara uz darbu , ja nekļudos tad pie viena tur bus ļoti viegli nomajnit siksnu (kad ventilators bus noņemts) ka ari gribetos pie viena nomajnit visko mufti
Cik skatijos , noņemt viņu nav gruti , bet ar ko var nofikset škivoku , zinu kad ir speciali instrumenti , bet kur tadu dabut es hz , šodien brivdiena , bet mašinu jasaved kartiba , vakara uz darbu , ja nekļudos tad pie viena tur bus ļoti viegli nomajnit siksnu (kad ventilators bus noņemts) ka ari gribetos pie viena nomajnit visko mufti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 502
- 503
- 504
- 505
- 506
- …
- 1297