Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 502
- 503
- 504
- 505
- 506
- …
- 2228
- chevron_right
Tātad galvenais,lai rīt nelīst lietus, savādāk visa šodienas auto pucešana vējā.. 
e36
ļoti labi, varēsi pucēt augšā skaistu e46(nedomāju, ka būs e39)Orkaans rakstīja:Kapeec uzreiz e46 ? Bet varbuut e39 ?
Kurlis rakstīja:Damn, kur vēl precīzāk pateiktSlim rakstīja:ieteiktu nopirk normālu e36, nevis lūzni ar metinatu vin+1
Kas ir normāls e36. Maksāt vairāk par 800ls par 36 ir pilnīgs absurds
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Tad nepīksti, ka E36 ir sūdīgs auto.LitrsALus rakstīja:Kurlis rakstīja:Damn, kur vēl precīzāk pateiktSlim rakstīja:ieteiktu nopirk normālu e36, nevis lūzni ar metinatu vin+1
RF_ - tu esi vai izliecies? Kāpēc nevienam citam nekad nav tik daudz stulbu problēmu ar tizliem risinājumiem?RF_ rakstīja:Šodien kārtējo reizi pārliecinājos... blablablablablablablabla...
Nesāksim lūdzu. Civicu nopirku pa 500ls ar 400k nobraukumu, 1.5 gadu tika rullēts pa sūdīgiem ceļem, nekas piekarē negrab vēl joprojām, viss iet perfekti un nekas nav noplīsis.marux rakstīja: Tad nepīksti, ka E36 ir sūdīgs auto.Jebkura tarataika zem 1,5k ir laimes spēle.
pisecLitrsALus rakstīja:Kurlis rakstīja:Damn, kur vēl precīzāk pateiktSlim rakstīja:ieteiktu nopirk normālu e36, nevis lūzni ar metinatu vin+1
par paiku arī nemaksā - pārtiec no roltoniem, apģērba vietā nēsā kartona kasti un televīzijas vietā uzglezno gleznu un vēro to;
laikam lieki piebilst tādu lietu, ka katram auto ir sava vērtība
Nu tad statistikai - manam žurcim jau 8.gads pie manis, nedaudz virs 150k nobraukti, šobrīd nobraukums - 300 000. Vienīgā detaļa, ko esmu nomainījis 2 reizes - pak.tilta lielās bukses. Dažreiz lasu forumā citu lietotāju problēmas un brīnos... Lietotam auto vērtību nosaka iepriekšējo saimnieku attiekme. Tāpat ticu, ka Civicu var nopirkt par Ls500 - tur ir tikai motors un riteņi. Skaņas izolācija un citas komfortu nosakošas lietas ir apaļa nulle... Un tev, kā jau servisa darbonim, vajadzētu zināt, ka vecajiem japāņiem pūst viss, līdz ar to arī viņu tirgus vērtība ir gana zema. Ja arī šobrīd ritošā ir klusa, tad pats nepavisam nebūsi kluss, kad nevarēsi plauktu atskrūvēt, jo skrūve būs vienkārši nopuvusi...LitrsALus rakstīja:Nesāksim lūdzu. Civicu nopirku pa 500ls ar 400k nobraukumu, 1.5 gadu tika rullēts pa sūdīgiem ceļem, nekas piekarē negrab vēl joprojām, viss iet perfekti un nekas nav noplīsis.marux rakstīja: Tad nepīksti, ka E36 ir sūdīgs auto.Jebkura tarataika zem 1,5k ir laimes spēle.
Skaidrs viss ar viņu, auto domāts lai pistu pa sūdīgiem ceļiem un galvenais nosacījums - ietu uz priekšu 
Yanks un Ridlihs
Uzlabojāt dienu, sasmejos tā konkrēti
Uzlabojāt dienu, sasmejos tā konkrēti
Es nopirku 1988 gada civic par 300ls
Tik izpuvis un sarusejis auto nebija sen redzēts
bet kā pirmā mašina studentam bija tīri ok :) Iepriekšējais un tagadējais bmw tika iegādāti pa 650ls un nevaru sūdzēties, ir savas mazās ķibeles, tas ta kir normāli 20 gadus vecām mašīnām
tākā ja ir vel mehāniķis, tad jau vispār kur ir problēma ilgāk pameklēt un atrast labu auto arī par tiem pašiem 800Ls??? Nevajag jau braukt un pirkt pirmo ko redzi 
protams, protams absurds, priekškam jāmaksā 2k par kaut kādu īstu 2.8, un vēl ar kožiņu un citiem labumiemLitrsALus rakstīja:Kurlis rakstīja:Damn, kur vēl precīzāk pateiktSlim rakstīja:ieteiktu nopirk normālu e36, nevis lūzni ar metinatu vin+1
BMW-Big Money Waste
Nu jau gan nošāvi greizi .uteo rakstīja:Skaidrs viss ar viņu, auto domāts lai pistu pa sūdīgiem ceļiem un galvenais nosacījums - ietu uz priekšu
Ir kāds kas dzīvo ķengaragā, vajag vienu lietu nopirkt, bet pārdevējs krieviski runājošs, un es esmu no Cēsīm. Respektīvi, es iemetu kontā skanošo + kādai pudelei Tev. Tu aizbrauc līdz krieviski runājošam, paņem manu detaļu, iedot naudu un šo detaļu es nākošnedēļ paņemu no Tevis :) Parādā nepalikšu. :)
GunBunny rakstīja:Es nopirku 1988 gada civic par 300ls![]()
Tik izpuvis un sarusejis auto nebija sen redzēts
bet kā pirmā mašina studentam bija tīri ok :) Iepriekšējais un tagadējais bmw tika iegādāti pa 650ls un nevaru sūdzēties, ir savas mazās ķibeles, tas ta kir normāli 20 gadus vecām mašīnām
tākā ja ir vel mehāniķis, tad jau vispār kur ir problēma ilgāk pameklēt un atrast labu auto arī par tiem pašiem 800Ls??? Nevajag jau braukt un pirkt pirmo ko redzi
Jā, jā zinu. man ir unikāla spēja nopirkt lietas pilnīgā pohujā, bet es nemāku neko pārdot. Ilgi meklēt ir stulbi, ar kājām negribu iet uz darbu un sabiedrisko neizmantoju just because. Nu nav jau arī tā, ka ir dirsā, no rīta biju diezgan sacepies, jo darbā ierados ar 40min nokavēšanos. Motors iet pieņemami, braukšana forša tikai kulise tāda izļurkāta. Pa lielam vēl palicis tikai sapulēt, nomainīt reiku un sataisīt lai nav sitieni, kad nomierinās, tad saprot, ka nemaz tādi kapi nav. Piemēram šovakar ķekavas lampas tiks nodzedzinātas
liekam jaunu bildi iekshaa!!!! Un vareetu teikt ,ka man atkal ir BMW
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Varbuut bildees nav taa iisti redzams ,bet auto ir tumshi zaljsh 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 502
- 503
- 504
- 505
- 506
- …
- 2228