Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 503
- 504
- 505
- 506
- 507
- …
- 1297
- chevron_right
Bet viņa jau iekrita iekšā. Vai tiešām tur ne no kurienes vairs netiek klāt?edzis rakstīja:izmanto to garo verķi, kuram galu uzspiežot, lejā atverās spīles, savādāk būs gandrīz nereāli dabūt, man arī tur ir iekritusi muciņa
panem veco labo 32 vai 36 krievu atslegu uzliec uz muftas skruves kur vina pieskruvejas klat un sit pa atslegu ar amuru, uztaisi diez gan asu sitienu un bus vala BET atceries KReisa vitne tur ir un bus tev ventilators nost ar visu muftu!andrjuha37 rakstīja:blin ta sanaca ka liela radiatora dzesešanas ventilatoram atnaca p....c , puse viena sparna noluza , un ta daļa kas palika turejas uz vienas puses tikaj ( skaņa vnk drausmiga) , ka atro variantu paņemu un nolauzu to sparnu lidz galam , laj neiemauc braucot man kkur vel ,drausmiga skaņa palika , bet ne tik skaļa un tikaj tapec ka nav lidzsvara ventilatoram ,
Cik skatijos , noņemt viņu nav gruti , bet ar ko var nofikset škivoku , zinu kad ir speciali instrumenti , bet kur tadu dabut es hz , šodien brivdiena , bet mašinu jasaved kartiba , vakara uz darbu , ja nekļudos tad pie viena tur bus ļoti viegli nomajnit siksnu (kad ventilators bus noņemts) ka ari gribetos pie viena nomajnit visko mufti
Tada doma bija bett man siksna bediga stavokli un negribas bez vinjas vel sodien paliktAndzaK_LV rakstīja:panem veco labo 32 vai 36 krievu atslegu uzliec uz muftas skruves kur vina pieskruvejas klat un sit pa atslegu ar amuru, uztaisi diez gan asu sitienu un bus vala BET atceries KReisa vitne tur ir un bus tev ventilators nost ar visu muftu!andrjuha37 rakstīja:blin ta sanaca ka liela radiatora dzesešanas ventilatoram atnaca p....c , puse viena sparna noluza , un ta daļa kas palika turejas uz vienas puses tikaj ( skaņa vnk drausmiga) , ka atro variantu paņemu un nolauzu to sparnu lidz galam , laj neiemauc braucot man kkur vel ,drausmiga skaņa palika , bet ne tik skaļa un tikaj tapec ka nav lidzsvara ventilatoram ,
Cik skatijos , noņemt viņu nav gruti , bet ar ko var nofikset škivoku , zinu kad ir speciali instrumenti , bet kur tadu dabut es hz , šodien brivdiena , bet mašinu jasaved kartiba , vakara uz darbu , ja nekļudos tad pie viena tur bus ļoti viegli nomajnit siksnu (kad ventilators bus noņemts) ka ari gribetos pie viena nomajnit visko mufti
Kuras ir tās detaļas ,kas neder no UK versijas uz EU e36?
salonam:Pauwer rakstīja:Kuras ir tās detaļas ,kas neder no UK versijas uz EU e36?
* priekšējais panelis
* paklājs
* vidējā konsole
* rokas balsts
* vadi
* logu tīrītāji
Piekare:
* stūres stienis
* reika
daļēji:
lukturi - priekšējie
salona priekšējās abšivkas
uz sitienu vairāk neko neatceros
klifiks rakstīja:Kāds varētu pateikt, cik apmēram izmaksātu pārkrāsot visu žurku?
Esmu nedaudz apjucis, gribu vest diskus uz smilšu stūklu un krāsot, bet gribu krāsot tikai Zvaigni, kas notiks pēc smilšu stūklas ar plauktu?
Cik izmaksā nopulēt visiem četriem diskiem plauktus?
Sorry, pirms tam ierakstīju, netur tādu pašu postu, bet nemācēju izdzēst.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
6cil. un 4cil. dzinēja spilveni ir vienādi?
Nē!māriņš rakstīja:6cil. un 4cil. dzinēja spilveni ir vienādi?
Kas tad tur ir savādāks?ZzevsS rakstīja:Nē!māriņš rakstīja:6cil. un 4cil. dzinēja spilveni ir vienādi?
Sedanam un kupjeai paši logu motori ir vienādi?
Auksts braucot nedaudz raustās,bet tad kad uzsilst viss cool! Kas varētu būt pa problēmu?
P.s paldies jau tagad!
P.s paldies jau tagad!
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Kurs zin kura vieta valce diskiem armalu m riepas tikai ieksu var izvalcet ?
uzvani calim uz vagonu ielu, gints 25982082kristapsk94 rakstīja:Kurs zin kura vieta valce diskiem armalu m riepas tikai ieksu var izvalcet ?
cik tagad izmaksa 2.5 tds nomajnit ķedes ( tiri par darbu )
zem priekseja vejstikla tas plastmasas nederRENIO rakstīja:salonam:Pauwer rakstīja:Kuras ir tās detaļas ,kas neder no UK versijas uz EU e36?
* priekšējais panelis
* paklājs
* vidējā konsole
* rokas balsts
* vadi
* logu tīrītāji
Piekare:
* stūres stienis
* reika
daļēji:
lukturi - priekšējie
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
No e39 liekot m52 e36staja. Mainas tikai paduskas ja. Un stures pastiprinataja suknim siksnas skivoks der tikai no m52 ja? 98 gada dzinejs
Sanu spoguliKLAVINS rakstīja:zem priekseja vejstikla tas plastmasas nederRENIO rakstīja:salonam:Pauwer rakstīja:Kuras ir tās detaļas ,kas neder no UK versijas uz EU e36?
* priekšējais panelis
* paklājs
* vidējā konsole
* rokas balsts
* vadi
* logu tīrītāji
Piekare:
* stūres stienis
* reika
daļēji:
lukturi - priekšējie
Varbuut kaads zin kadu labu vietu plavniekos kas nodarbojas ar mehaanisko GRAVEESHANU?! Nokraasoju atrumkloki ar pulverkraasu gribeetu uzgraveet augseejaa daljaa M/// vai kko tadu lai tiek liidz alumiinijam- lai izceljas graveejums- ar lazeru cik saprotu tas ir neiespeejami!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 503
- 504
- 505
- 506
- 507
- …
- 1297