Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 503
- 504
- 505
- 506
- 507
- …
- 2228
- chevron_right
2.2 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
gāze nāks virsū?
Nu bet protams

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
orkaans nemainās
P.S. Peugeot nepatika? jau pārdevi?
P.S. Peugeot nepatika? jau pārdevi?
Peža vēl pie manīm! Man tur labs barteris sanāk 
Un ja pavisam godīgi ,tad nevienu sliktu vārdu nevaru teikt par pežu, ja nu vienīgi tas ,ka piedziņa nav pareizā
Un ja pavisam godīgi ,tad nevienu sliktu vārdu nevaru teikt par pežu, ja nu vienīgi tas ,ka piedziņa nav pareizā
Ir ieteikumi kā vislabāk izžāvēt priekšējo lukturi ? Viens pamanījās aizsvīst un tagad tur turpina krāties mitrums. Saucamie drain holes ir vaļā, vāciņi noņemti/uzlikti nekādu izmaiņu. Man bija doma ar celtniecības fēnu pie zemām temperatūrām izpūst, jo plēst nost stiklu šobrīd īsti negribās.
cik daudz parasti griez nost stock prieksejai atsperei lai butu kaut cik zemaks ? 
vienu līdz divus vijumus.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
he he sen neesu rakstijis bet nu kas te labs notiekas? 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Kam tev tas vajadzīgs, uz skati?RF_ rakstīja:Ir ieteikumi kā vislabāk izžāvēt priekšējo lukturi ? Viens pamanījās aizsvīst un tagad tur turpina krāties mitrums. Saucamie drain holes ir vaļā, vāciņi noņemti/uzlikti nekādu izmaiņu. Man bija doma ar celtniecības fēnu pie zemām temperatūrām izpūst, jo plēst nost stiklu šobrīd īsti negribās.
Jāsaved kārtībā ventilācija.
Kāds zin, kāda starpība starp tosolu un atifrīzu?
Lasot etiķetes, var saprast ka starpība ir tikai krāsā.
Lasot etiķetes, var saprast ka starpība ir tikai krāsā.
reali starpibas nau nekadas. galvanais ko dari, ir pasties lidz cik gradiem skidrums paredzets, vai ari ja perc koncentratu, tad velak kad skidrums samaisijies, tiesam parbaudi, ka vins atbilst noteiktajiem gradiem
...
Abi šķidrumi paredzēti pāri -30 grādi, tur labi ja atšķiras +-3 grādi, cenas izteiksme tā pat, +- 3 santīmi, tāpēc nesaprotu to hui..u, ka tirgo vienu to pašu šķidrumu, par vienu cenu, bet ar dažādiem nosaukumiem.
Ņemu lētāko vai uz akcijas un leju. Vienkārši, tagad nāk ziema, un iedomājos, kāda tam vispār starpība, vai arī kārtējais mārketings.
Reiz pat speciāli salīdzināju, antifrīza un tosola etiķetes, nopietni, tur bija copy-paste.
Ņemu lētāko vai uz akcijas un leju. Vienkārši, tagad nāk ziema, un iedomājos, kāda tam vispār starpība, vai arī kārtējais mārketings.
Reiz pat speciāli salīdzināju, antifrīza un tosola etiķetes, nopietni, tur bija copy-paste.
"Tosols" iegājies no senākiem laikiem, kaut gan skaitās tas pats antifrīzs :)
Tātad, antifrīzs, ir mūsdienu, bet tosols ir padomju cilvēku izdomājums. 
Kārtējais padomju un Eiropas mikslis
Kārtējais padomju un Eiropas mikslis
Pēdējais labojis Rob - 13 Okt 2013, 03:58, kopā labots 2 reizes.
Vecīt, sorry, neatpazinu
Atpazinu HAPO, Kro un Ja... (ar balto sedanu
) Biju šokā, ka tik vēlu vēl kāds uz Plazas jumta būs 
Kāda ir OEM hella spoilera vērtība?
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
ideala zem 250ls nebus!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 503
- 504
- 505
- 506
- 507
- …
- 2228