Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 505
- 506
- 507
- 508
- 509
- …
- 1297
- chevron_right
uz 9j diskiem 195 brīvi sprāgst virsuZzevsS rakstīja:Ir, ir tādas ararnis87 rakstīja:Uz tādiem diskiem vienīgais būs jāspridzina 175 izmēra riepasPauliits rakstīja:Gribētu savam BMW riepas uzspridzināt uz diskiem , bet kāda izmēra riepas man vajadzētu uz R16 J7,5 izmēra diskiem ,lai izskatītos labi un nebūtu problēmu braukt ?!! Varbūt kādam ir pieredze ar šo spridzināšanu ?Bet tādas laikam neražo.
Piekrītu ka uz 7.5 J nekas nav jāspridzina. Ja grib strečotas riepas, tad jāņem platāki diski!
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Zinu kad uz J8 diskiem ir spridzinats virsu 195 uz 50. Un starp J7.5 vai J8 nesot baiga starpiba.
Tu gribēji teikt "mierīgi uzlikts". Vismaz 205/45 ar visu cieto flat run bortu likās diezgan vienkārši..Pauliits rakstīja:Zinu kad uz J8 diskiem ir spridzinats virsu 195 uz 50. Un starp J7.5 vai J8 nesot baiga starpiba.
d[-_-]b
sveiki
man ir 91 gada e36 kuram nak logu tiritajiem relejs vai bloks kuru ta vienkarsi nopirkt nevar
varbut kads ir saskaries un mainijies vai partaisijis ?
man ir 91 gada e36 kuram nak logu tiritajiem relejs vai bloks kuru ta vienkarsi nopirkt nevar
varbut kads ir saskaries un mainijies vai partaisijis ?
Bija jau atbilde te vai auto sadaļā - pameklēArz rakstīja:Arz rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dfefc.html
Kādam ir kautkas zināms pa šito?
Tikko nomainiju stuures guultni- vecais bija izniicinats ar laika zobu- detaljas numurs 32311158835 jauns viss kaa vajag orginaals. Bet taa cirkstonja palika- likaas ka ir mazinaajusies bet blin nee cirkst taa pat- bljadz nu nevar iztureet- kas veel tur tajaa sisteemaa var cirksteet?! Shema atzimets gultnis ko mainiju!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vēl jau ir apakšējais gultnisHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Tikko nomainiju stuures guultni- vecais bija izniicinats ar laika zobu- detaljas numurs 32311158835 jauns viss kaa vajag orginaals. Bet taa cirkstonja palika- likaas ka ir mazinaajusies bet blin nee cirkst taa pat- bljadz nu nevar iztureet- kas veel tur tajaa sisteemaa var cirksteet?! Shema atzimets gultnis ko mainiju!
OEM: 32311158686
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Jaa jaa to es saprotu bet liekas ka skanja ir turpat kkur tuvumaa stuurei! Pa lielam nekas cits kaa gultnji tur nevar skaneet???? taa metaaliksi tipa kaa atspere cirksts jeb ciikst nu skanju nevar uzrakstiit!!!essential rakstīja:vēl jau ir apakšējais gultnisHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Tikko nomainiju stuures guultni- vecais bija izniicinats ar laika zobu- detaljas numurs 32311158835 jauns viss kaa vajag orginaals. Bet taa cirkstonja palika- likaas ka ir mazinaajusies bet blin nee cirkst taa pat- bljadz nu nevar iztureet- kas veel tur tajaa sisteemaa var cirksteet?! Shema atzimets gultnis ko mainiju!![]()
man ir līdzīgi, nevaru saņemties samainīt viņus. skaņa no apakšas pa stūres kalonku pārvietojas uz augšuHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Jaa jaa to es saprotu bet liekas ka skanja ir turpat kkur tuvumaa stuurei! Pa lielam nekas cits kaa gultnji tur nevar skaneet???? taa metaaliksi tipa kaa atspere cirksts jeb ciikst nu skanju nevar uzrakstiit!!!essential rakstīja:vēl jau ir apakšējais gultnisHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Tikko nomainiju stuures guultni- vecais bija izniicinats ar laika zobu- detaljas numurs 32311158835 jauns viss kaa vajag orginaals. Bet taa cirkstonja palika- likaas ka ir mazinaajusies bet blin nee cirkst taa pat- bljadz nu nevar iztureet- kas veel tur tajaa sisteemaa var cirksteet?! Shema atzimets gultnis ko mainiju!![]()
StikluMeistars.lv
vēl jau ir apakšējais gultnis
OEM: 32311158686[/quote]
Jaa jaa to es saprotu bet liekas ka skanja ir turpat kkur tuvumaa stuurei! Pa lielam nekas cits kaa gultnji tur nevar skaneet???? taa metaaliksi tipa kaa atspere cirksts jeb ciikst nu skanju nevar uzrakstiit!!!
[/quote]
man ir līdzīgi, nevaru saņemties samainīt viņus. skaņa no apakšas pa stūres kalonku pārvietojas uz augšu
[/quote]
Nu skaidrs augseejo es samainiju tagad vnk apaksejais jasamaina- tapec man skanja arii mazinaajaas ka skaneeja abi ne?! Tagad palika tas pie kura gruuti piekluut!
za je bal 
OEM: 32311158686[/quote]
Jaa jaa to es saprotu bet liekas ka skanja ir turpat kkur tuvumaa stuurei! Pa lielam nekas cits kaa gultnji tur nevar skaneet???? taa metaaliksi tipa kaa atspere cirksts jeb ciikst nu skanju nevar uzrakstiit!!!
man ir līdzīgi, nevaru saņemties samainīt viņus. skaņa no apakšas pa stūres kalonku pārvietojas uz augšu
Nu skaidrs augseejo es samainiju tagad vnk apaksejais jasamaina- tapec man skanja arii mazinaajaas ka skaneeja abi ne?! Tagad palika tas pie kura gruuti piekluut!
Laikam bieža problēma, man ar čīkst, cik ārzemju forumos salasijos, ka ja pacenšās tad tajā apaksējajā var iepūst kādu lubrikantu un skaņa pazūdot...pats gan vēl neesmu saņēmies skatīties kas tur un kā.
Iesakiet vietu, kur par lētākajām cenām var sametināt nelielu plaisu diskā (radās līko roku dēļ) un izvalcēt. Rīga.
M50b25 bezvanosnieka kapec neder gmm no vanosnieka utt!?
Vagonu iela 16. uzzvani sarunā. Gints - 25982082Klibikis rakstīja:Iesakiet vietu, kur par lētākajām cenām var sametināt nelielu plaisu diskā (radās līko roku dēļ) un izvalcēt. Rīga.
tas nerada cikstonju, tas ir kontakts pipinamajam.
cikstonju rada tas metala gredzens kas pa visu iet tur biski dzilak
...
Bildē detaļa nr 7 čīkst. tieši tie paši simptomi bija, sapūtu pfte smēri un nu jau gadu viss kluss. 10minūtes un problēma atrisināta.Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Jaa jaa to es saprotu bet liekas ka skanja ir turpat kkur tuvumaa stuurei! Pa lielam nekas cits kaa gultnji tur nevar skaneet???? taa metaaliksi tipa kaa atspere cirksts jeb ciikst nu skanju nevar uzrakstiit!!!essential rakstīja:vēl jau ir apakšējais gultnisHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Tikko nomainiju stuures guultni- vecais bija izniicinats ar laika zobu- detaljas numurs 32311158835 jauns viss kaa vajag orginaals. Bet taa cirkstonja palika- likaas ka ir mazinaajusies bet blin nee cirkst taa pat- bljadz nu nevar iztureet- kas veel tur tajaa sisteemaa var cirksteet?! Shema atzimets gultnis ko mainiju!![]()
Kaa tikt klaat pie detaljas 7 bildee?! Un kadu smeeri labaak iepuust?! Kas ir pfte smere kada firma utt?!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šādas ir depo nopērkamas. Vēl ir visādas silikona utt. White grease arī laba. Galvenais, ka gala produkts kā smēre, ne eļļa.Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Kaa tikt klaat pie detaljas 7 bildee?! Un kadu smeeri labaak iepuust?! Kas ir pfte smere kada firma utt?!
Tikt klāt var no motortelpas, gultnis sanāk tieši ugunssienā. Tur vietas ir maz, es to izdarīju ar pagarinājumu flakona trubiņai.
Iespējams, ka no mašīnas apakšas vieglāk tikt klāt. Man izdevās no augšas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 505
- 506
- 507
- 508
- 509
- …
- 1297