Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 505
- 506
- 507
- 508
- 509
- …
- 2228
- chevron_right
Rozā esmu redzējis tikai antifrīzu. Leju pie 300k nobraukuma standarta gaiši zilo tosolu un nekādu problēmu nav. Tik pat labi jau var pateikt, ka pie 250k nobraukuma arī jāsāk liet aviācijas degvielu, lai tā vecā grabaža uz priekšu kust. 
tā jau ir tīri teorīja ,katrs dara pēc saviem ieskatiem!
gandrīz izveidoju topiku par savu e36, viss apstājās pie tā ka trūkst bildes no salona, un turpmāka veidošana tiek atlikta un nenoteiktu laiku. Bet vismaz ir melnraksts.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Tā ir tikai daļa 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Tik slideni celji, nenormali. Negribot uz apljiem pakala slid araa, ar steigu ziemenes jauzmonte.
Ps. Esiet uzmanigi!
Ps. Esiet uzmanigi!
e36richijs rakstīja:Ir rozā un to ir jālej ja motora noskrējies jau 250000kmevaness2 rakstīja:Vai arī tugzip.
http://www.tugzip.com/Downloads.html
Vai tad ir sarkans tosols?
Cik manīts, zils un zaļš.
Sliktas riepas tev. Man pie -1 grāda šorīt nekas neslīd.Rudziņš rakstīja:Tik slideni celji, nenormali. Negribot uz apljiem pakala slid araa, ar steigu ziemenes jauzmonte.
Ps. Esiet uzmanigi!
pēc 400k benzīna vietā arī dīzelis jāsāk liet 
Arī dīzeļmotoriem?yanks rakstīja:pēc 400k benzīna vietā arī dīzelis jāsāk liet
Man šorīt tīri ok
iebrauc aplītī no rīta, pašauj vaļā to 1.6
un aizmugure izslīd arā
tie kas gadidija uz apli iebraukšanu gan nevisai priecīgi izskatijās 
vispār pāršķīrstīju e36 rokasgrāmatu un atradu ka dīzeļiem pie -30 ziemā var gāzt 50% beņu klāt. Bij dzirdēts par tādu lietu be par tik lieliem procentiem bik biju pārsteigts. protams pie siltākām temperatūrām krietni mazāk ir jālej benzīns.
Absolūta patiesība
Man kolēģis savam Vojādžerim tieši tā arī dara, un ziemā nekad nav palicis mājās dēļ aizsalušām trubām (dēļ tukša aķīša gan
).
Man aizmugure protektors vispar gandriiz nav, plikas riepas. Ned. beigas jamonte ziemenes virsuuRF_ rakstīja:Sliktas riepas tev. Man pie -1 grāda šorīt nekas neslīd.Rudziņš rakstīja:Tik slideni celji, nenormali. Negribot uz apljiem pakala slid araa, ar steigu ziemenes jauzmonte.
Ps. Esiet uzmanigi!
Kapēc vairs netiek liktas bildes zem sadaļas "galērijas"? Pēdējais ieraksts ir sezonas atklāšana 
Cik man zināms, tosoli, (antifrīzi) ir zaļš, gaiši zaļš kurš skaitās standats, tad vēl zils, rozā un dzeltens. 
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pastāstiet vēl kaut ko par dzesēšanas šķidrumiem...

Jū, man ar savām plikajām riepām pie statoil apļa sanāca uzgriezt 360 un ieslīdēt benzīntankā pašam īsti negribotRudziņš rakstīja:Tik slideni celji, nenormali. Negribot uz apljiem pakala slid araa, ar steigu ziemenes jauzmonte.
Ps. Esiet uzmanigi!
BMW 318tds 1997.gada modelim kontrolpanelii deg ellas lampina, ella ir nomainita un ellas filtrs arii.
Varbut kads zin, kas par vainu?
Varbut kads zin, kas par vainu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 505
- 506
- 507
- 508
- 509