Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 506
- 507
- 508
- 509
- 510
- …
- 2228
- chevron_right
Tak kad gaisa temperitūras ir 4 grādi vasaras riepa vairs nepilda funkciju !
Es jau no septembra braucu ar ziemas riepām un vienīgais kur saslīd ir ar lielu lauzienu uz zemi nieka.
Un mau ka iPAds labo manu textu.
Es jau no septembra braucu ar ziemas riepām un vienīgais kur saslīd ir ar lielu lauzienu uz zemi nieka.
Un mau ka iPAds labo manu textu.
Pēdējais labojis ValtersZ - 15 Okt 2013, 22:15, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tev ar patīk jamarux rakstīja:Pastāstiet vēl kaut ko par dzesēšanas šķidrumiem...![]()
![]()
zuze91 rakstīja:Tak kad gaisa temperitūras ir 4 grādi vasaras riepa vairs nepilda funkciju !
Es jau no septembra braucu ar ziemeļiem bez radiem un izsoli dejas esmu tikai ar lauzienu pa zemnieku.
kā lūdzu?
Pēdējais labojis Ridlihs - 15 Okt 2013, 21:58, kopā labots 1 reizi.
nē paldies 
un te laikam viena daļa ir pa dienu ir galīgā pipelē ka viņiem uz sausa asfalta pie + grādiem sāk slīdēt 
Tak nahrenizē to parakstu, zb katrā lapā rullēt kluci uz leju
ir
erda rakstīja:The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.Brīdinājums par liekvārdību! Varbūt citreiz vērts paklusēt tā vietā, lai uzrakstītu kārtējo "vieglo" komentāru par savām izjūtām!
viewtopic.php?f=20&p=194891#p194891 .
rītKurlis rakstīja:Tak nahrenizē to parakstu, zb katrā lapā rullēt kluci uz leju
Nepieciešams telefona numurs cilvēkam vārdā Intis, kas jelgavā regulē dīzeļu sūkņus. Kādam ir?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Agris šoreiz bija nereāli ātrsKurlis rakstīja:Kur tad pazuda ?
Veel vajag ,vai jau dabuuji ?kompots rakstīja:Nepieciešams telefona numurs cilvēkam vārdā Intis, kas jelgavā regulē dīzeļu sūkņus. Kādam ir?
(vinjsh straadaa man blakus boksaa)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
yanks rakstīja:tev ar patīk jamarux rakstīja:Pastāstiet vēl kaut ko par dzesēšanas šķidrumiem...![]()
![]()
![]()
Smiekligakais ka tie nav mīti...marux rakstīja:yanks rakstīja:tev ar patīk jamarux rakstīja:Pastāstiet vēl kaut ko par dzesēšanas šķidrumiem...![]()
![]()
![]()
Aga
Interesanti zināt, kur tautā šādi mīti un leģendas rodas...
Hazard, tell me about it...

tiem kuri netic par tām krāsām 
Zaļo standartu neatradu, bet esmu pati sūtijusi, tāpēc zinu, ka tāds eksistē
Zaļo standartu neatradu, bet esmu pati sūtijusi, tāpēc zinu, ka tāds eksistē
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu labi, ar krāsām jautājumu nav. Bet kas ir standarta antifrīzs?
No kurienes vispār kaut kas tāds ir ņemts? Par kaut kādu standartu dziru pirmo reizi. Tāpat kā to, ka pēc 250 000km jālej sarkanais Longlife antifrīzs. Un tas, ka nedrīkst kopā jaukt dažādas krāsas (protams, jābūt ne pārāk gudram cilvēkam, lai tīšu prātu kokteili radiatorā taisītu, bet saprāta robežās tas ir pieļaujams)...
Zilais - vislētākais un visagresīvākais alumīnijam - ūdenssūknim, galvai utt
Zaļais - vispopulārākais 20 gadus vecām tarataikām, maigāks pret alumīnija detaļām, maiņas intervāls - 2 gadi.
Sarkanais - draudzīgs alumīnijam,dārgāks par zaļo, jāmaina ik pēc 5 gadiem
Dzeltenais - visdārgākais, parasti klienti izvēlas pie maiņas nomainīt uz sarkano, ja pareizi atceros, maiņas intervāls 8 gadi (te varu arī kļūdīties, jo šo antifrīzu tiešām neviens neizvēlas)
Bezkrāsainais - krāna ūdens. Gandrīz bezmaksas, īpaši ieteicams ziemas periodā, auto noparkojot uz dienām divām ielas malā...
Kad manam auto tecēja radiators, lēju zilo, kad radiatoru nomainīju - pārgāju uz sarkano. Kura krāsa pašam patīk, to arī var gāzt iekšā.
Nu tas tā, pa vienkāršo. Ja kāds grib skaidrot precīzāk - uz priekšu!
Zilais - vislētākais un visagresīvākais alumīnijam - ūdenssūknim, galvai utt
Zaļais - vispopulārākais 20 gadus vecām tarataikām, maigāks pret alumīnija detaļām, maiņas intervāls - 2 gadi.
Sarkanais - draudzīgs alumīnijam,dārgāks par zaļo, jāmaina ik pēc 5 gadiem
Dzeltenais - visdārgākais, parasti klienti izvēlas pie maiņas nomainīt uz sarkano, ja pareizi atceros, maiņas intervāls 8 gadi (te varu arī kļūdīties, jo šo antifrīzu tiešām neviens neizvēlas)
Bezkrāsainais - krāna ūdens. Gandrīz bezmaksas, īpaši ieteicams ziemas periodā, auto noparkojot uz dienām divām ielas malā...
Kad manam auto tecēja radiators, lēju zilo, kad radiatoru nomainīju - pārgāju uz sarkano. Kura krāsa pašam patīk, to arī var gāzt iekšā.
Nu tas tā, pa vienkāršo. Ja kāds grib skaidrot precīzāk - uz priekšu!
tādu dzelteno pat ciema veikalā neesmu redzejis
pērku rozīgo 
Nu re, tikam gala ar dzesešanas škidrumiem 
P.S. Tagad par eļļām. Audika nez kāda eļļa ielieta dzeltena vai sarkanā. Ko darīt? Kādu parsvara lej stures reikām audikiem?

P.S. Tagad par eļļām. Audika nez kāda eļļa ielieta dzeltena vai sarkanā. Ko darīt? Kādu parsvara lej stures reikām audikiem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 506
- 507
- 508
- 509
- 510
- …
- 2228