Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 1297
- chevron_right
varbut kads zin kas sie ir pa diskiem?
es domaju ka jaa, jo regulejamie jau vienadi kupejai ar sedanu, kaukadu laiku atpakal, biju no sedana nomainijis dazas trosites saviem kupejas kresliem, tapec domaju ka motoram jabut vienadiemdreimanis_lv rakstīja:e36 sedana elektriski regulejams benku motorinus var parlikt uz kupejas benkiem lai viss tur tip top darbojas ??
...
Slīd sajūgs. Kas jāmaina parasti tad,cik tas varētu maksāt? 97.gads,m44.
Un kādas izmaksas?
Komplekta cena apmēram no 80 - 120ls. Nu tā aptuveni.
Paldies! Jāsāk skaitīt..
Varbūt kāds zin kur var pa lētām naudām un labu kvalitāti notonēt kupejas aizmugurējos logus, atļautos (fortačkas un pašu aizmugurējo), cik es te firmām sūtiju jautājumus pa cenām man piedāvāja 30Ls. Bet varbūt kāds pats labi tonē logus un var piedāvāt kaut ko izdevīgāku?
Vai kāds īsti varētu paskaidrot kam tā glāžu atsaite ir vajadzīga, no kādas vērpes tas pasargā auto?
glāžu atsaite ir vajadzīga lai nestaigā glāzes. viņas pie slodzēm (piemēram, ejot līkumā) nedaudz ieliecas/kustas, līdz ar ko atsaite glāzēm neļauj tā kustēties.
stiprinājumi vien;adi.
Varbut kads zin prieksejo ritenu gultnu izmeerus un, vai kkur var nopirkt tikai gultni bez stupicas? Un vai tur kkas atskiras ar citiem modeliem? Man ir 318i sedans 91. gada.
Short shifter uzstādīšana e36 ir tik pat viegla kā nissan 240sx?
skatīt video http://www.youtube.com/watch?v=D8fpAABvy2o
skatīt video http://www.youtube.com/watch?v=D8fpAABvy2o
yo, pēc 2nedēļām vizināšanās ar e36 sedanu 316i, sākas pirmās ķibeles, ne pēdējās protams
karoč, atvēru bagāžnieku šodien, skatos zapenes vietu, tur pavērās diezgan interesants skats, zapenes vieta parādījies baseins! pārbaudīju lukturus, itkā viss ok, nelaiž ūdeni, viss drīzākais varētu būt, ka beigtas gumijas, tā vieta jau ir sākusi rūsēt, kādas ir Jūsu domas?
vēl ir viena šaize, vakar nomainīju eļļas, gribēju nodzēst inspection rādītāju, kko veči ņēmās pa to štekeri, gribēdami nodzēt to rādītāju, galu galā nekas neizdevās, bet nosprāga aizsedzes drošinātājs, pēc tā brīža ir novērojama diezgan dīvaina parādība, motora temperatūras rādītais 'peld', ik pa brīdim, nepārsniedzot normas temperatūra, parasti ir tā, ka no normālas darba temperatūras, tas nokrītas zemāk, piem līdz pusej, tad atkal uzpeld līdz normai, ka šajā gadījumā varētu būt par kaiti, to gribētos novērst pēc iespējas ātrāk, jo nevar zināt ar ko tas var beigties!
ļoti ceru uz Jūsu atsaucību, padalaties ar savu pieredzi, varbūt pašiem tā ir bijis!
karoč, atvēru bagāžnieku šodien, skatos zapenes vietu, tur pavērās diezgan interesants skats, zapenes vieta parādījies baseins! pārbaudīju lukturus, itkā viss ok, nelaiž ūdeni, viss drīzākais varētu būt, ka beigtas gumijas, tā vieta jau ir sākusi rūsēt, kādas ir Jūsu domas?
vēl ir viena šaize, vakar nomainīju eļļas, gribēju nodzēst inspection rādītāju, kko veči ņēmās pa to štekeri, gribēdami nodzēt to rādītāju, galu galā nekas neizdevās, bet nosprāga aizsedzes drošinātājs, pēc tā brīža ir novērojama diezgan dīvaina parādība, motora temperatūras rādītais 'peld', ik pa brīdim, nepārsniedzot normas temperatūra, parasti ir tā, ka no normālas darba temperatūras, tas nokrītas zemāk, piem līdz pusej, tad atkal uzpeld līdz normai, ka šajā gadījumā varētu būt par kaiti, to gribētos novērst pēc iespējas ātrāk, jo nevar zināt ar ko tas var beigties!
ļoti ceru uz Jūsu atsaucību, padalaties ar savu pieredzi, varbūt pašiem tā ir bijis!
ar ūdeni bagažniekā, tiec ātrāk galā, rūsēt sāks vienā mirklī un 2. jau būs caurums!
Man bija no lampas, atvēru bagažnieku un lēju sparaugā pie lampas ar tējkannu ūdeni, un visu ļoti labi var diagnosticēt.
Ja šī prob. atkrīt, tad pārbaudi amortizātoru atbalstus un glāzes! Noņem visas abšivkas grabažniekam un izčceko, moš tie laiž ūdeni iekšā un laiks tos nomainīt!
Kaut gan to tu justu (ka laiks mainīt atbalstus) arī braucot pa ceļu!
Man bija no lampas, atvēru bagažnieku un lēju sparaugā pie lampas ar tējkannu ūdeni, un visu ļoti labi var diagnosticēt.
Ja šī prob. atkrīt, tad pārbaudi amortizātoru atbalstus un glāzes! Noņem visas abšivkas grabažniekam un izčceko, moš tie laiž ūdeni iekšā un laiks tos nomainīt!
Kaut gan to tu justu (ka laiks mainīt atbalstus) arī braucot pa ceļu!
man pie rezerves riteņa tikai mitrums nedaudz. tas arī baigi nenormāli ir ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 1297