Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 87
- chevron_right
Kādēļ aktīvais subs būtu jāliek vēl pie pastiprinātāja?
Nu a kāpēc nevar "pielikt klāt". Man vienreiz ar grabažniekā blakus gulēja gan pastiprinātājs, gan aktīvais subs, gan kedas ar šortiem un ķefīra paka. Nekādu problēmu itkā nebija!
d[-_-]b
Man nav saprašanas, ko domājat ar - pielikt klāt. Neuzķēru 325 BMW rakstīto.
Tas bija joks! Autoram vismaz būtu jānorāda, ko un kur viņš grib "likt klāt". Ja pie dublējošās RCA izejas pieslēgt klat līnijadus, kas ies uz aktīvo subi, tad var. Ja doma slēgties klāt jaudas izejām, tad tiešām nav jēga/nevar.
d[-_-]b
Balcer beidz dzert! vai ielei man
Neizskatās, ka būtu gut..
Viena lineārā ieeja or izeja. Cik noprotu, nav arī USB, ir tikai aux un CD.
Primitīvs, teikšu tā!
Viena lineārā ieeja or izeja. Cik noprotu, nav arī USB, ir tikai aux un CD.
Primitīvs, teikšu tā!
09.08 Biķerniekos.taurings rakstīja:Tad painforme mani arii ir tas klachas patieesiiba vai nee...
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Latgaliitee , bet nopietni
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kas norādītajos interneta veikalos nepatīk? Latgalītē ļoti iespējams, ka var prasīt pat lielāku ciparu. Vispār, gribi pabojat skaņu savā audio sistēmā, ieliec hi-low konvertoru! Bet nopietni!
d[-_-]b
Tikai vienā ir un maksā baigo ciparu.
Ko tu iesaki man darīt, ja manam maģim nav lineārā izeja ?
Ko tu iesaki man darīt, ja manam maģim nav lineārā izeja ?
Nopirkt normālu maģi! Kāds meistars gan jau arī no esošā maģa izceltu ārā aļa lineāro izeju.
d[-_-]b
Bet vai citus var no stūres vadīt - pārslēgt, skaļumu ?
Aizrakstīju uz audio veikalu, šitam uz ko uzliku aci neesot šāds stūres vadības kontrolieris pieejams Varbūt tomēr ir, bet viņi nav lietas kursā?
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/1 ... /page.html
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/1 ... /page.html
Man ir pastūzis bagāžniekā, pie kura pievienotas 16x9 ovālniecies, pastūzis saregulēts tā, lai ovālnieces skan "basīgi".325 BMW rakstīja:Tas bija joks! Autoram vismaz būtu jānorāda, ko un kur viņš grib "likt klāt". Ja pie dublējošās RCA izejas pieslēgt klat līnijadus, kas ies uz aktīvo subi, tad var. Ja doma slēgties klāt jaudas izejām, tad tiešām nav jēga/nevar.
Tagad gribu iepirkt aktīvo subi, lai nav jāpārregulē pastiprinātājs un ovālnieces turpina dot basu + subi var atsevišķi saregulēt.
No maģa iziet divi lineārie vadi uz pastiprinātāju. Maģi nemainīšu.
Kā rīkoties ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …