Uzmetēju topiks

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

12 Apr 2016, 23:39

Veči ,bez vardarbības.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Ziggy
Ziņojumi: 265
Pievienojies: 30 Mar 2015, 23:32
Braucu ar: Zilu 328dubļu vanosu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

12 Apr 2016, 23:40

Ko ta mēs, mēs jau miermīlīgi :D
Es te biju
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

12 Apr 2016, 23:43

Ziggy rakstīja:Ko ta mēs, mēs jau miermīlīgi :D
Jap, miermīlīgi un draudzīgi.
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14

13 Apr 2016, 00:45

CaK rakstīja:Ip mūsdienās ir tik nestabila parādība, ka to banot nav vērts. 4G netam IP mainās reizi stundā. Jābano ir Mac adrese, tad gan būs miers.
MAC bano tikai iekseja tikla un MAC 20 sec vaar nomainit.
Ta isti nav aizsardzibas, ja nu vienigi jaunus lietotajus var invite vai atkal personibas autorizacija caur banku :gigigi:
Profila bilde
ivars_e36
Ziņojumi: 336
Pievienojies: 06 Dec 2013, 12:32
Braucu ar: ratiņiem pa rimi
Atrašanās vieta: Zimbawe
Reputācija: 5

13 Apr 2016, 10:00

Tas pats useris mēģināja mani uzmest ar lampām kupejai, pāris lapas atpakaļ jābut manam postam. Ilgi cīnijos ar viņu, bet pēc kāda mēneša pierunāju to mīzeli atsūtīt man tās lampas.

Sent from my iPhone using Tapatalk
kasp1js
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 09 Dec 2014, 17:36
Braucu ar: pieciem cilindriem
Reputācija: 13

13 Apr 2016, 10:12

Banānu un miers, protams uztaisīs jaunu acc utt, bet nekā nedarīšana arī nav opcija..
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25

13 Apr 2016, 11:41

Ir jau nobanānots, viss kartiba pagaidām
subariks
Ziņojumi: 4
Pievienojies: 14 Apr 2016, 13:14

14 Apr 2016, 22:13

aupinsh rakstīja:Kolēģi!

Izdomāju es iesipt kapeiku un nopirkt lietotas atsperes savam auto, kā rezultāta, esmu palicis gan bez naudas, gan bez atsperēm! Izskaidrojot kāpēc tā, pirmo reizi domāju, ka izmantošu iespēju detaļas saņemt caur pasta staciju, jo netesīšu pāris desmitu eur dēļ pāri visai Latvijai! :lol:

Tātad, naudu samaksāju 1. aprīli, bet saņēmis neesmu neko, lietotājs atrunājas, ka bija maza aizkavēšanas un izsūtija itkā 6. aprīlī, bet līdz šai dienai vēl nekas nav atnācis, tā kā beigās jau sāk arī ignorēt, tad nu, informēju, lai arī citi neuzrautos uz šī blēža!

memberlist.php?mode=viewprofile&u=5569

Esiet uzmanīgi, paldies!

Bļin tu pipele ko tu vari dirst. pasaki ka vēl neesi saņēmis atsperes, rīt sameklēšu izsūtīšanas čeku un lai visi redz ka ir izsūtīts un saņemts!
Jonjis
Ziņojumi: 898
Pievienojies: 01 Jūl 2011, 01:55

14 Apr 2016, 22:16

Nu, nu, stāsti sīkāk! Sanāk, ka neesi uzgrillējis? :lol:
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

14 Apr 2016, 22:16

subariks rakstīja:
aupinsh rakstīja:Kolēģi!

Izdomāju es iesipt kapeiku un nopirkt lietotas atsperes savam auto, kā rezultāta, esmu palicis gan bez naudas, gan bez atsperēm! Izskaidrojot kāpēc tā, pirmo reizi domāju, ka izmantošu iespēju detaļas saņemt caur pasta staciju, jo netesīšu pāris desmitu eur dēļ pāri visai Latvijai! :lol:

Tātad, naudu samaksāju 1. aprīli, bet saņēmis neesmu neko, lietotājs atrunājas, ka bija maza aizkavēšanas un izsūtija itkā 6. aprīlī, bet līdz šai dienai vēl nekas nav atnācis, tā kā beigās jau sāk arī ignorēt, tad nu, informēju, lai arī citi neuzrautos uz šī blēža!

memberlist.php?mode=viewprofile&u=5569

Esiet uzmanīgi, paldies!

Bļin tu pipele ko tu vari dirst. pasaki ka vēl neesi saņēmis atsperes, rīt sameklēšu izsūtīšanas čeku un lai visi redz ka ir izsūtīts un saņemts!
Kā jau augstāk bija minēts, kāda jēga kādu banot, ja šis tāpat uztaisīs jaunu profilu.
subariks

14 Apr 2016, 22:25

vitjazz rakstīja:
ivars_e36 rakstīja: Man līdzīgi bija pārskaitot naudu par elkoņbalstu...Gaidīju 2 nedēļas,unbeigās balsts atnāca bez konsoles un ar 2 plaisām.Par 1 zināju,par otro,kas bij ļoti labi redzama,netik nekas teikts! Lūk,tā!....

Un tu parādi kur mums bija noruna pa kādu konsoli? Tika tirgots elkoņbalsts, nevis bij rakstīts pārdod elkoņbalstu ar konsoli!?
Profila bilde
ZzevsS

14 Apr 2016, 22:28

subariks rakstīja:
vitjazz rakstīja:
ivars_e36 rakstīja: Man līdzīgi bija pārskaitot naudu par elkoņbalstu...Gaidīju 2 nedēļas,unbeigās balsts atnāca bez konsoles un ar 2 plaisām.Par 1 zināju,par otro,kas bij ļoti labi redzama,netik nekas teikts! Lūk,tā!....

Un tu parādi kur mums bija noruna pa kādu konsoli? Tika tirgots elkoņbalsts, nevis bij rakstīts pārdod elkoņbalstu ar konsoli!?
Nahuj vajadzīgs elkoņbalsts bez konsoles? Parasti viņi tirgojas komplektā...

Tad jau auto arī jātirgo bez riteņiem!
Profila bilde
Baker
Ziņojumi: 267
Pievienojies: 03 Feb 2015, 14:38
Reputācija: 1

15 Apr 2016, 00:04

ZzevsS rakstīja:
Nahuj vajadzīgs elkoņbalsts bez konsoles? Parasti viņi tirgojas komplektā...

Tad jau auto arī jātirgo bez riteņiem!
Pilnīgi debīls salīdzinājums. Ir tādi, kuriem ir nodrāzti elkoņbalsti un vēlās nopirkt pliku elkoņbalstu labāku, kāpec pārmaksāt par lieku plastmasas gabalu. Parasti sūds noskalojas podā, bet šoreiz pielipa pie malas un aizmirsi noslaucīt. Ar to es gribēju teikt, ka vajag pārliecināties, ko pērc, pirms nopērc.
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25

15 Apr 2016, 00:19

Parasti cilvēki raksta elkoņbalsts pilnā komplektā vai arī vienkārši elkoņbalsts, nekas īpašs.
subariks

15 Apr 2016, 03:32

edzis rakstīja:Parasti cilvēki raksta elkoņbalsts pilnā komplektā vai arī vienkārši elkoņbalsts, nekas īpašs.
Tas ka tev uz lienes ielas pa parasto tarifu paņem gan mutē gan ļauj iespraust sapuvušajā melonē, nenoīzmē ka tā ir arī auto pasaulē,
Pazvanīsi uz jebkuru šrotu, jautāsi pēc jebkāda dzinēja, tev piemēram nosauks 200eiro, aizbrauksi un brīniesies nafig nav sūkņa kāda nafig nav kolektora klāt.... runa iet pa konkrētu detaļu tad arī tā tiek tirgota! Nevis kad paciņa ir pienākusi sāk brīnieties, kāpēc nav tā un tā komplektā, runājot par tieši šo sūda konsoli man nafig viņa nav vajadzīgi, ne ar ies smērēties dēl 2eiro par viņu atsevišķi kur notirgojot. būtu minēts būtu iemesta komplektā, bet diemžēl ja cilvēkam nav mēles mutē tad sorry nejūtos vainīgs ka kas nav noticis pa viņa prātam.... un neiešu tērēt savu laiku lai izdabātu kādam indivīdam līdz pēdējai viņa iegribai.

Bet ja cilvēkam būtu mēle aiz zobiem pirms visa šī nevis tikai tad kad čomu (domubiedru) priekšā vajag ko pablatot nekādu problēmu būtu piemest sūda konsoli, vai piemēram kādu sūkni vai dačiku pa kādu aliņu klāt.

Daži no jums te ir kā fosilijas kuras izlīdušas no akmens laikmeta, kuras ir dzirdējušas savas dzīves laikā tik vienu frāzi....
Sorry veči ka nedzīvoju rīgā kur uz katra stūra ir pakomāti un pasti, tomēr man līdz normālai pielsētai ir 30km uz kuru katru dienu īsti nesanāk aizskriet kā ir ieplānots....

Nē nu nafig te izplūst garās runās, tauta tāpat ir deģenerēta un galvā ir ieņemts tik viens, kurš nav pa viņu prātam to uzreiz vajag nošaut...
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

15 Apr 2016, 06:52

Bla tak Girt beidz telot pareizo un kkadu varoni! :idiots: °
LLP! :idiots:
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

15 Apr 2016, 08:57

Ieturot foruna tradīcijas, uzmestie kļūs par uzmetējiem. :lol:
Profila bilde
pusdzivais
Ziņojumi: 190
Pievienojies: 23 Jan 2014, 15:58
Braucu ar: 3litr e91

15 Apr 2016, 09:22

21 gadīgs čalītis no laukiem jūs uzgrilē un saukā par deģenerātiem :super: :lol:
Turpināt iepirkties pie viņa. :yes:
crapworks
Profila bilde
ZzevsS

15 Apr 2016, 09:24

pusdzivais rakstīja:21 gadīgs čalītis no laukiem jūs uzgrilē un saukā par deģenerātiem :super: :lol:
Cenšas grillēt, bet tas nemaina faktu, ka lielu daļu klientu ir pazaudējis. Man vislaik interesēja kā viņš motoru caur omnivu sūtītu :D
Profila bilde
Pacha
Ziņojumi: 2086
Pievienojies: 10 Jan 2012, 20:28
Braucu ar: ...

15 Apr 2016, 10:20

:nenene:
ZzevsS rakstīja:
pusdzivais rakstīja:21 gadīgs čalītis no laukiem jūs uzgrilē un saukā par deģenerātiem :super: :lol:
Cenšas grillēt, bet tas nemaina faktu, ka lielu daļu klientu ir pazaudējis. Man vislaik interesēja kā viņš motoru caur omnivu sūtītu :D
+1 :D :hahaha:

To, es domaju, daudzi gribetu redzet :lol: :hahaha: :gigigi: