E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 161
- chevron_right
vot shito nesaprotu.vai tad nav vieglak tos moldingus nonjemt neka limet ar lenti?
ar kompatu pa brugji
ja tu cipruss nezini tad tiem moldingiem tie klipsi ljoti viegli luust
un kada vaina kad aplime tas ir viss pareizakais veids ka darit
un kada vaina kad aplime tas ir viss pareizakais veids ka darit
Instagram INDIGAIS
klipshi maksa kapeikas
nu nezinu,jo nekad nenolimes ta ka kkur tas vasks nepaliks
es necenshos nodirst,tikai jautaju :)
ar kompatu pa brugji
+1
Pietiekoši labi plīst un arī maksā.
Pietiekoši labi plīst un arī maksā.
veciit kad samaksaasi par suuda klipsiishiem virs simts eiro tad arii saaksi apliimeet visu...Tas ir viens,a otrs-oem klipsis ar gumijas prezi maskaa pie 1.5eur-tur ir ap 25kipshiem:))cipruss18 rakstīja:klipshi maksa kapeikas
BMW_The Ultimate Repair Bill
Personīgi es noteikti darītu tāpat kā ramyrez un moldingus neņemtu nost. Varbūt ne dēļ tiem klipšiem bet tieši dēļ krāsas, kas noklāj klipšu caurumus.
Raustot tos moldingus, var ļoti elementāri noberzt krāsu, kas klāj klipšu caurumu maliņas un pēc kāda laiciņa ņemot nost moldingus, kad tas tiešām būs nepieciešams ap tiem caurumiem iespējams būs normāli aprūsējis.
Raustot tos moldingus, var ļoti elementāri noberzt krāsu, kas klāj klipšu caurumu maliņas un pēc kāda laiciņa ņemot nost moldingus, kad tas tiešām būs nepieciešams ap tiem caurumiem iespējams būs normāli aprūsējis.
Beidzot pabeidzu...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tavējais ir limited edišons? Ja nē, tad neredzu jēgu
Jaa vins ir limiteets jo ir individual!-saproti kaa gribikkk_24 rakstīja:tavējais ir limited edišons? Ja nē, tad neredzu jēgu
Neredzu jeegu no mashiinas ja tajaa vislaik sauss baakaa;)cipruss18 rakstīja:tieshi to pasu gribeju rakstit
Bez BMW zīmītes Limited edition izskatītos labāk un skats uzreiz tai plāksnītei tuvāks īstajam būtu.
Neizskatās jau slikti, bet nedaudz atgādina laikus, kad visi līmēja ///m bļembas uz 1.6 bagažniekiem.
Neizskatās jau slikti, bet nedaudz atgādina laikus, kad visi līmēja ///m bļembas uz 1.6 bagažniekiem.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tieshi taa....neizskataas slikti,manaa gadiijumaa tas ir galvenais.Linda rakstīja:Bez BMW zīmītes Limited edition izskatītos labāk un skats uzreiz tai plāksnītei tuvāks īstajam būtu.
ramyrez rakstīja:Neredzu jeegu no mashiinas ja tajaa vislaik sauss baakaa;)cipruss18 rakstīja:tieshi to pasu gribeju rakstit
Ramyrez veciit ,briziem tu esi normals dzeks,briziem no tavas mutes huinja birst araa.tak pienjem faktu ,ka citiem ir viedoklis un viens nevienmer ar tavu sakritis.
Chill
Man ari tel.dazhreiz baterija izladejas un ko tagad,uz vinja limet limited edition??
Chill
Man ari tel.dazhreiz baterija izladejas un ko tagad,uz vinja limet limited edition??
ar kompatu pa brugji
P.S. - Moldingi
Pēdējais labojis Jānis.P - 26 Nov 2014, 19:16, kopā labots 1 reizi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
To kā tu uztver pasauli tā jau laikam buus tikai tava dariishana;)varbuut probleema tieshaam ir uztvereecipruss18 rakstīja:Ramyrez veciit ,briziem tu esi normals dzeks,briziem no tavas mutes huinja birst araa.tak pienjem faktu ,ka citiem ir viedoklis un viens nevienmer ar tavu sakritis.
Chill
ramyrez rakstīja:Neredzu jeegu no mashiinas ja tajaa vislaik sauss baakaa;)cipruss18 rakstīja:tieshi to pasu gribeju rakstit
booom
ramyrez rakstīja:To kā tu uztver pasauli tā jau laikam buus tikai tava dariishana;)varbuut probleema tieshaam ir uztvereecipruss18 rakstīja:Ramyrez veciit ,briziem tu esi normals dzeks,briziem no tavas mutes huinja birst araa.tak pienjem faktu ,ka citiem ir viedoklis un viens nevienmer ar tavu sakritis.
Chill
Nu man nav problema pasmieties par tavu komentaru par tuksu baaku.paskaties uz savam atbildem uz katru negativo komentu ,kas verst uz tavu auto.
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …