540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 56
- chevron_right
...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Ja tā ir tiesa, tad sliktākā apmaiņa kādu esmu redzējis. Emka pret 2.0
Vieni tik mūld foruma, citi vnk dara.. Tā kā reizem labak paklusēt.
edzis rakstīja:Ja tā ir tiesa, tad sliktākā apmaiņa kādu esmu redzējis. Emka pret 2.0
Ielikt lielaku dveseli var ne tikai sedanā, bet arī kutinā, bet pagaidām tas trakums ir pazudis. Savajadzējās vel vienu auto ar racionalaku ikdienas pielietojumu. Spriest par kaut kādas nainas prātigumu domāju tiesīgi ir tikai auto īpašnieki.
e36
tieshi taa
ta nebija emksa,saksim ar to,tik dzinejs un ari ne tas labakais no m3 izpildijuma,un Klavinja kutinjai ari ir savi minusi,bet saimnieki zin ko un ka jadara!
ta nebija emksa,saksim ar to,tik dzinejs un ari ne tas labakais no m3 izpildijuma,un Klavinja kutinjai ari ir savi minusi,bet saimnieki zin ko un ka jadara!
ar kompatu pa brugji
Nu tā, jaunais spekrats, jau visiem zināms ar auto esmu loti apmierināts, gan tehniski, gan vizuāli viss ir līmenī.
Plānos, nenolaist, ielikt mūziku varbūt kādu ekstru vel
Plānos, nenolaist, ielikt mūziku varbūt kādu ekstru vel
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
motoru ieliksi? Vai brauksi bez?
joprojām esmu šokā M3 (gandrīz) pret tosola sildītāju
joprojām esmu šokā M3 (gandrīz) pret tosola sildītāju
ikdienas auto ir 200hp ar 410Nm, nakads kosmos nav, bet tur savu ātrumu tapat pakeru, ar so vairak draudzene vasara brauks uz darbu, pats tik paskruvesu pacubinasu, nedelas nogales pabraukasu patīk vnk ar e36 pabraukt , tas 2,0 nav tā ka neiet ka saskrienās palidot tā pat var, nu 2,8 iemest jau itkā nav nekāda problema,ja ir luste viena diena un aidā ,bet pagaidām lai ir 2.0 nav planos gazst ar vinucipruss18 rakstīja:un iztiksi ar 2.0?
Sidnas rakstīja:Sveicu,ar jauno auto
Paldies!
e36
Jā, es ar esmu bikiņ uz dir*as. Pie mums tagad Mkas motors vien priekš e36 iet pa 3500 eiro, 2.0 motors nu nez 200 eiro varbūt? Bet nu nav jau mana darīšana, katrs dara kā grib! Lai labi ripo jaunais aparāts!
Es jau ne tādā ziņā, tas 2.0 ikdienai pilnīgo pietiekams motors, nevajag pat nekādu 2.8 likt540i rakstīja:edzis rakstīja:Ja tā ir tiesa, tad sliktākā apmaiņa kādu esmu redzējis. Emka pret 2.0
Ielikt lielaku dveseli var ne tikai sedanā, bet arī kutinā, bet pagaidām tas trakums ir pazudis. Savajadzējās vel vienu auto ar racionalaku ikdienas pielietojumu. Spriest par kaut kādas nainas prātigumu domāju tiesīgi ir tikai auto īpašnieki.
Vienkārši manos uzskatos tavs auto bija daudz vērtīgāks par šo, bet lai labi ripo.
Kas jums LV ir ar to lielumu maaniju ka tik lielaks motors tad labak un vairak var nospolet
Nedomaju ka 540i butu mainijis ja nebutu izdevigi vinja prasijumiem
Instagram INDIGAIS
Kaut ko galīgi neesi sapratisaivis328 rakstīja:Kas jums LV ir ar to lielumu maaniju ka tik lielaks motors tad labak un vairak var nospolet
es jau sito no rita zinaju , ari pabrinijos bet nu nekas, katram savi apstakli. galvanais ka abas puses apmierinatas tad tik gaidisim jaunas zinjas par uzlabojumiem.
...
es vēl iepriekšējā vakarā zināju
bet nopietni, tie, kas te tagad muti dzesē, vai jūs esat kaut 30min pavadijuši pieminētajās mašīnās?
tie ir divi krasi atšķirīgi būvēti auto, manās acīs abiem vērtība apm. vienāda tieši tādiem, kādi viņi tagad ir
bet nopietni, tie, kas te tagad muti dzesē, vai jūs esat kaut 30min pavadijuši pieminētajās mašīnās?
tie ir divi krasi atšķirīgi būvēti auto, manās acīs abiem vērtība apm. vienāda tieši tādiem, kādi viņi tagad ir
Pēdējais labojis Azbests - 01 Dec 2015, 01:30, kopā labots 2 reizes.
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
FAIL!
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52