e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 62
- chevron_right
Kurš tikko man putekļus sataisija salona? Tumsha kupeja HL numurs laikam! Tā nav smuki darīt!
Da ne, es tik taa, tapat jebkura gadijuma diezvai tiksu
Kaads Ceesu pusee netirgo 1.8is vai 2.5 motoru?
Kaads netirgo kupejas purninu, paarsvaraa labo pusi?
Svetdien 27.07 automasina WV Golf 4 ar V/N FM2902 Cesis pie Niniera ezera izraisija autoavariju un no notikuma vietas aizbega. Palidzesim atrast vainigo. [email protected] vai 27723454
Mums jau te foto sesija top no ziemasAndzaK_LV rakstīja:Nu vot sakas,
Tad moz norunajam kurā dienā normāla daļa cilvēku tiek, ?
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Burbul1s pa Cēsīm ārdās!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder
Varētu kādu vakaru/nakti uzrīkot skriešanos. Fotosesiju ar pie reizes.
Ko ta spīdīgie vīriņi pastāstija? @Burbul1s
Beautiful Mechanical Wonder
Neko, esot safilmeets n shit, gribeeja saukt celjiniekus lai liek agresiivo (liidz 700 eur peec spiidiigaa staastiijuma), bet neviena neesot bijis pilseetaa, so paveicās Maita ritvars tikmēr ar smīnu noskatījās
Te tās idejas mums tā "ātri" realizējāsOzys 90 rakstīja:Mums jau te foto sesija top no ziemasAndzaK_LV rakstīja:Nu vot sakas,
Tad moz norunajam kurā dienā normāla daļa cilvēku tiek, ?
Es vel tagad gaidu vestuli uzaicinajumu uz Piebalgas ielu
Ka nenak nenak :P
Ka nenak nenak :P
Mes nedelas nogale veretu uzskrietiesRitvars rakstīja:Varētu kādu vakaru/nakti uzrīkot skriešanos. Fotosesiju ar pie reizes.
Ja nepabeigsi savu zilo brīnumu, līdz nedēļas nogalei, tad varēsi skrieties, vienīgi ar jaunajām botām
nedēļas nogalē nododos zvejai.Ozys 90 rakstīja:Mes nedelas nogale veretu uzskrietiesRitvars rakstīja:Varētu kādu vakaru/nakti uzrīkot skriešanos. Fotosesiju ar pie reizes.
P.S. es gan no Piebalgas ielas esmu saņēmus vēstuli.
Būtu man miglinieki varētu pievienoties :(
NeizrunajiesZaza rakstīja:Ja nepabeigsi savu zilo brīnumu, līdz nedēļas nogalei, tad varēsi skrieties, vienīgi ar jaunajām botām
2.0...nu labi..2.5....kāda tur skriešanās....vīri (kādreiz vēstures skolotājs tā teica VPLT) metat tak mierā šīs neizdarības
Es domāju, ka viņš tā saka joprojām. vismaz pirms 2 gadiem vēl teicaSancix rakstīja:vīri (kādreiz vēstures skolotājs tā teica VPLT)
Atdzīstās kuram Cēsīs vai tuvakajā apkārtnē ir ir reduktors ar pusasīm aizķēries, vaig šodien
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 62