Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 539
- chevron_right
gluzhi manas domas, kkada hu*na ne bmw saits. vinhu var lietot tikai delj pirk/pardot sadaljasch. » 06 Mai 2012, 14:59
BMWpoweram ar bmw sakars paliek arvien mazāks un mazāks.
iepriekshejam auto vel bija bmwpower naklejkas loga, tagad laikam ja butu es vinhas insta norautu nost, jo ar vinham brauka kura katra miskaste
njaa, atceros pirms paris gadiem powers bija , bet tagad tiešām, tur ar bmw maz sakars - tagad kad mainisu aizm. logus domāšu vai par jaunu līmēt powera uzlīmes vai nē..
poweru izmantoju dēl snapshotiem, pirkt pārdot un tādām lietām, bet pārejā nemaz nav ko iedziļināties.. un ne vien es tā saku un domāju, sorry, bet normāls forums pārvērtās par papīrgrozu...
poweru izmantoju dēl snapshotiem, pirkt pārdot un tādām lietām, bet pārejā nemaz nav ko iedziļināties.. un ne vien es tā saku un domāju, sorry, bet normāls forums pārvērtās par papīrgrozu...
Pilnīgi var piekrist Možais rakstītajam, izmantoju vairs tikai poweru, la prikolus un bildes paskatītos, nekas vairāk tur nav palicis Arī jāsaņemas nomainīt powera logo pret e36.lv uzlīmēm
Mans atkal piekrīt, ka POWERS ir tīiiri PIRKT/PĀRDOT sadaļai .. vairāk tur nekā nav
Eh, ka tiktu pie kādām moteratoru tiesībām... pus POWERA posti būtu "DELETE"
P.S. Bet Powera uzlīme smuki izskatās
Eh, ka tiktu pie kādām moteratoru tiesībām... pus POWERA posti būtu "DELETE"
P.S. Bet Powera uzlīme smuki izskatās
nez, nekad tā nelikas, ieeju tikai Driver postus palasit, bet pedejo laiku nav tas nav tas vairāk...možais rakstīja:njaa, atceros pirms paris gadiem powers bija , bet tagad tiešām, tur ar bmw maz sakars - tagad kad mainisu aizm. logus domāšu vai par jaunu līmēt powera uzlīmes vai nē..
njaa, driver arii mmuzigais bans uzlikts...
nav vairak neviens kas par tds'iem njemaas
mhm, tape ar reti reti ielienu, vienigi kad vajag kadu detaļumožais rakstīja:njaa, driver arii mmuzigais bans uzlikts...
AgRo, man patīk bildes ar tavu autoagRo rakstīja:Beidzot miglnieki vietā, paldies lietotājam Agris, par labo, trūkstošo miglinieku
[img]bilde[/img]
Tu tiešām biji domājis ar "tavu auto"?psih-arno rakstīja:AgRo, man patīk bildes ar tavu autoagRo rakstīja:Beidzot miglnieki vietā, paldies lietotājam Agris, par labo, trūkstošo miglinieku
[img]bilde[/img]
Jēkabpils dragreisā.
P.S. gan jau uziešu arī kādu bildi ar he9600
P.S. gan jau uziešu arī kādu bildi ar he9600
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
+328psih-arno rakstīja:AgRo, man patīk bildes ar tavu autoagRo rakstīja:Beidzot miglnieki vietā, paldies lietotājam Agris, par labo, trūkstošo miglinieku
[img]bilde[/img]
haha Paldies, turpmāk arī turpināšu bildēt savu auto
p.s. Lai nav offtopic
Aizvadītā ziema.... Bija jautri
Nedaudz pa ātru iegāju līkumā un turpinājumā cīņa lai neiesēstos ( Ar savu ziemas kaplējamo )
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Smuka kuutinja
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
shitaadus diskus es sev gandriiz nopirku, bet tad vajadzeetu valceet arkas, bet to es negribeeju dariit
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Kad būs fotosesija ar abiem dvīnīšiem?Orkaans rakstīja:Smuka kuutinja
Nu jau nav vairs dviiniishi! Ja ieskataas ,tad daudz atshkjiriibu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 539