CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 59
- chevron_right
nezinu, ko jus tur darat ar savam masinam, bet man sanak ap 200e gada ielikt, ja es remonteju pats. tas ir daudz? protams ja man nevajag melnos griestus, koiloverus, bumbastiku utt.
jaatjuunee m42
Taisu pats un man tik daudz nesalecās ja runa iet par nepieciešamo.agaFu rakstīja:nezinu, ko jus tur darat ar savam masinam, bet man sanak ap 200e gada ielikt, ja es remonteju pats. tas ir daudz? protams ja man nevajag melnos griestus, koiloverus, bumbastiku utt.
Pjērs rakstīja:Vislabāk samontētais video kas ir tavā kanālā
Interesants video!
Vīri katrams savs- domājams, ka mums lielākajai daļai šeit patīk akurāti un sakopti e36, un tătad ir 3 iespējas kā pie tāda tikt 1.iespēja- nopirkt supersterilu un perfektu e36 par astronomisku ciparu 2.iespēja- aiznest madraci uz garažu un tur pavadīt lielāko daļu savas dzīves(arī es tajā skaitā:D) 3. Labi darīt to kas sanāk, ar to pelnīt pietiekoši daudz, lai varētu nolocīt naudu vīriem, kam auto remonts sanāk daudz labāk un kvalitatīvāk, viss tik vienkārši. Nesaprotu visus brēcējus. Sanāk, Tev nedrīkst būt solīds e36, ja katru otro dienu nepavadi atrodoties līdz elkoņiem eļļā? Ir cilvēki, kuri grib baudīt skaistu un koptu auto, bet nevēlas dzìvi pavadīt garažā, tapēc pelna pietiekoši, lai nolocītu naudu par remontu un tikmēr pats bauda dzīvi, takā visi kas satrakojušies, nedaudz atslābstat un padomājiet, ka tas nav katra e36 lietotāja sapnis skrūvēt un metināt;) esiet mierīgi un mīliet
+1
Ir darbi kuri ir katram pa rokai, nomainīt eļļu, filtrus vēl kaut kādus sīkumus, bet pārmetināt sliekšņus ar grīdu un ielikt digitālo klimu parastās pečkas vietā, tur nu vajag zinoša cilvēka roku
Šaubos, ka kaut viens no lielajiem brēcējiem būtu spējīgs uz tādu darbu!
Ir darbi kuri ir katram pa rokai, nomainīt eļļu, filtrus vēl kaut kādus sīkumus, bet pārmetināt sliekšņus ar grīdu un ielikt digitālo klimu parastās pečkas vietā, tur nu vajag zinoša cilvēka roku
Šaubos, ka kaut viens no lielajiem brēcējiem būtu spējīgs uz tādu darbu!
Piekrītu Kneiks. Bet tomēr taču visvienkāršākās lietas var pats kaut vai pārbaudīt, par to pašu silto gaisu. Es pat, meitene būdama, vispirms pārbaudu visus līmeņus, painteresējos internetā vai pie zināmiem draugiem, vai palasu iepriekšējos līdzīgu problēmu postus, pamēģinu salabot, un ja tad nesanāk, tad tikai prasu palīdzību kaut vai forumā. ..citādāk liekas, ka tiešām daži zina mašīnai tikai stūri un riepas, neko citu
P.S. Kvalitatīvs video..
P.S. Kvalitatīvs video..
I build perfect things, not buy them.,
Es mainīju pats eļļu un ar to nav problēmu. Problēma, ko es vēl joprojām neesmu atrisinājis, ir kur likt atrabotku. Pilns pagrabs ar izlietoto eļļu Vienkāršāk ir aizbraukt uz servisu.
To tu vari kadam piedavat , kurs kurina garazu ar ellas krasni :)CaK rakstīja:Es mainīju pats eļļu un ar to nav problēmu. Problēma, ko es vēl joprojām neesmu atrisinājis, ir kur likt atrabotku. Pilns pagrabs ar izlietoto eļļu Vienkāršāk ir aizbraukt uz servisu.
Ja butu kaut cik domajosh,butu neta paskatijies,ka ir cilveki,kuri uzperk atrabotku un kurina garazhas ar to
ar kompatu pa brugji
To kas man paliek pāri nododu firmai kas tālāk tirgo kā kurināmo.
Pats sev arī nedaudz atstāju - noder koka apstrādei labāk par visiem pinoteksiem un kādi tur vēl dranķi tirgojās.
Pats sev arī nedaudz atstāju - noder koka apstrādei labāk par visiem pinoteksiem un kādi tur vēl dranķi tirgojās.
laid pāri kaimiņa sētā, moš vēl populārāks paliksi
Filtru cerams ar nomainīji, un blīvi kartera skrūveiCaK rakstīja:Es mainīju pats eļļu un ar to nav problēmu. Problēma, ko es vēl joprojām neesmu atrisinājis, ir kur likt atrabotku. Pilns pagrabs ar izlietoto eļļu Vienkāršāk ir aizbraukt uz servisu.
paņem atrabotku, nočeko kādu vecu audi, pieej klat un nemanāmi izlej kaniņas saturu tā, lai izskatās ka no vecās audi lamatas gāžas eļļa, un pēc tam pavēro saimnieka reakciju + nofilmē būs youtubē ko ielikt...CaK rakstīja:Es mainīju pats eļļu un ar to nav problēmu. Problēma, ko es vēl joprojām neesmu atrisinājis, ir kur likt atrabotku. Pilns pagrabs ar izlietoto eļļu Vienkāršāk ir aizbraukt uz servisu.
garantēju bikses var pielikt no īpašnieka reakcijas
labākais interneta warriors
Beidzot nopirku jaunu aķi
Jautājums - kur likt veco?
Jautājums - kur likt veco?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
metāllūžņos, 5eur apmēram dod, vismaz kādreiz deva
Varu atbrīvot tevi no akumulatora, ja nav kur likt.
brauc ciemos uz Ķekavu. Uzdācināšu! :)ZzevsS rakstīja:Varu atbrīvot tevi no akumulatora, ja nav kur likt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 59