Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 509
- 510
- 511
- 512
- 513
- …
- 1297
- chevron_right
Kādu izmēru riepas vislabāk likt st5 r15, lai nav stipri paplāni un nav arī baloni? Nevaru tikt gudrs... 
Tu domā augstumā vai platumā? Ja platumā, tad jāzin cik tev diskam J
Ja Tu domā līmi ar ko līmē kopā šķiedras kāras tad gan jau autokrasas.lv , bet ja gribi līmēt kopā veselus šķiedras paneļus tad nezinu vai tur kas labs sanāks.Sprogis rakstīja:Kur atrast liimi, ar ko skiedru liimee kopaa?
vasara = 205/60, ziema = 185/65, vai arī vidusceļš = 195/65pviljams rakstīja:Kādu izmēru riepas vislabāk likt st5 r15, lai nav stipri paplāni un nav arī baloni? Nevaru tikt gudrs...
Tiem diskiem ir 7jedzis rakstīja:Tu domā augstumā vai platumā? Ja platumā, tad jāzin cik tev diskam J
Plusi un masas pareizi saskrūvētas? Domāju par dzinēja vadības plusiem un masām.māriņš rakstīja:Samainiju kloķvārpstas devēju, bet diemžēl tā pat kā pirms tam..māriņš rakstīja:Nav nekas graizīts. Šovakar dabūšu citu kloķenes devēju. paskatīsimies ko tad viņš teiks..dogMa rakstīja:Paskaties, vai tiešām plusi un masas ir pareizi saskrūvētas. Dīvaini, ka neieslēdzas 2. relejs.
Pati dzinēja pravodka ECU štekera rajonā nav graizīta?![]()
Kas varētu būt ja releji viens no trijiem relejiem tik ieslēdzas ieslēdzot aizdedz?
Starteris griež, nedomāju ka vadi sajaukti.
Gribētu uzzināt kādu vislabāk likt gumiju virsū, Borbet A wheels R16 7.5j ET diemžēl nezinu. 
Pirms tam stāvēja virsū 225/45
Pirms tam stāvēja virsū 225/45
Pēdējais labojis klifiks - 14 Apr 2015, 01:15, kopā labots 1 reizi.
Domāju, ka nē, bet drošības pēc rīt pāriešu visam pāri, jo izskatās, ka nekas cits vairs nav palicis.
Es tik domāju. Ja jau klemes sajauktas vietām, kuras skruvē pie ECU, vai tad starteris neskatoties uz to varētu darboties un nedzedzinātu drošinātājus, vai relejus, vai vadus..
Es tik domāju. Ja jau klemes sajauktas vietām, kuras skruvē pie ECU, vai tad starteris neskatoties uz to varētu darboties un nedzedzinātu drošinātājus, vai relejus, vai vadus..
Tas jau atkarājās vai tu gribi braukt smuki vai ērti.klifiks rakstīja:Gribētu uzzināt kādu vislabāk likt gumiju virsū, Borbet A wheels R16 7.5j ET diemžēl nezinu.
Starterim ir tikai viens +, kuru nevar sajaukt. Relejiem ir cits +.māriņš rakstīja:Domāju, ka nē, bet drošības pēc rīt pāriešu visam pāri, jo izskatās, ka nekas cits vairs nav palicis.
Kas bij forumam noticis ? 
Mazas ķibeles, kas ātri tika atrisinātas.
Man pie startera ir divi + un pie releju kastes viensdogMa rakstīja:Starterim ir tikai viens +, kuru nevar sajaukt. Relejiem ir cits +.māriņš rakstīja:Domāju, ka nē, bet drošības pēc rīt pāriešu visam pāri, jo izskatās, ka nekas cits vairs nav palicis.
varbūt kāds var pateikt kā ielikt bildi?
Var kāds PS zinātājs tepat vai PM'ā iemest ašo tutorjāli kā disku krāsu pamainīt? :\
EDIT: tiku galā, neesmu pavisam PS aizmirsis.
EDIT: tiku galā, neesmu pavisam PS aizmirsis.
Šodien kaut kāds gļuks notika,liekot trešajā un piektajā robā, aizmugurē deg atpakaļ gaitas lukturi
Varētu būt pie kārbas tas dačiks beigts???
Instagram - Sandis_e36
Kur atrodas pečkas ezis? Man analogā klimata kontrole.
.
Pēdējais labojis MAIZE - 14 Apr 2015, 20:31, kopā labots 1 reizi.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
pie kāju apsildes lūkas uz ugunssienas pusipoweredbygirts rakstīja:Kur atrodas pečkas ezis? Man analogā klimata kontrole.
lūdzu pasakiet kāds, m52b25 dzinējs ar asc, gofrā ir divi caurumi, viens aiziet uz tukšgaitas regulatoru, kur aiziet tas otrs milzīgais caurums?
Visiem viņš ir vienuviet? Paldies.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 509
- 510
- 511
- 512
- 513
- …