Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 509
- 510
- 511
- 512
- 513
- …
- 2228
- chevron_right
Re ko trakie Mythbusteri pamanījās dabūt testiem 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šodien pabaraukts ar sdi 47kw jaudu brīžiem nevar saprast vai vispār ir ātrumā.....
Laba recepte tiem kas domā ka viņu bmw kkas neiet izbrauc ar tādu un liksies ka ir vairāk kā raķete..
Laba recepte tiem kas domā ka viņu bmw kkas neiet izbrauc ar tādu un liksies ka ir vairāk kā raķete..
e36
iesācējs
tev tur jauda vēl kā jūra. vienu nedēlu sanāca pabrauk ar tansporter busiņu kuram ir 54Zs. pēctam 80 Zs likās ka rauj sturi no rokām ārā
un labākasi ir tas ka visur tiku, neko nenokavēju utt. Mazajiem penīšiem kam motori sākās no 2.5 derētu par to padomāt 
man motors 2.5yanks rakstīja:iesācējstev tur jauda vēl kā jūra. vienu nedēlu sanāca pabrauk ar tansporter busiņu kuram ir 54Zs. pēctam 80 Zs likās ka rauj sturi no rokām ārā
un labākasi ir tas ka visur tiku, neko nenokavēju utt. Mazajiem penīšiem kam motori sākās no 2.5 derētu par to padomāt
ps, sodien taa kaarojas kauko iekabinat, bet nevar, jaiztiek ar paris litriem alinju. rit 6os jaceljas, jamauc bik pari 300km, cerams atrgriezisos ar patikamu detalju
...
Cerams atrādīsi arī mums savu pirkumu, lai var pasiekaloties

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
ko pasiekaloties.
ps tagat es te cinos pa visu so eiropas dalju lai sazimetu sev 6speed kaarbu
feck meeeeee, komonauti vien apkart, viena bija 250 eiro, bet burtiski aizgaja man gar degunu briidii kad es kaapu autinjaa lai brauktu pakal. soreiz es to nepielaushu un pec sis detalas braucu pakal 6os no riita, kamer noriposu tos 300km, uz 9iem 10 jabut tur, tad cerams busu pirmais
gan jau vakaraa atraadisu kas tas ir, katraa zinjaa nekas iipash, bet gruuti sastopama detala sijaa valsitii
ps tagat es te cinos pa visu so eiropas dalju lai sazimetu sev 6speed kaarbu
feck meeeeee, komonauti vien apkart, viena bija 250 eiro, bet burtiski aizgaja man gar degunu briidii kad es kaapu autinjaa lai brauktu pakal. soreiz es to nepielaushu un pec sis detalas braucu pakal 6os no riita, kamer noriposu tos 300km, uz 9iem 10 jabut tur, tad cerams busu pirmais
gan jau vakaraa atraadisu kas tas ir, katraa zinjaa nekas iipash, bet gruuti sastopama detala sijaa valsitii
...
Nu jā, atceros, kad meklēji man, tad cenas bija arī 450EUR utt.. man konkreeti paveicās
Veiksmi rītdien
Veiksmi rītdien
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Vakar braucot no centra, ezermalas ielā apturēja menti, prasīja vai neesot ārdījies, jo kāds pamatīgi esot slīpējis tajā rajonā:D esot bijis bembis ar karodziņu 
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Kurinam, kurinam
koka valda par pasauli 
Tā, ja te ir kāds kurš rubī fišku par veļenēm (reāla LV valodas paraugstunda
) , tad pēc iespējas ātrāk PM ar savu nummuru 
Dj_Zii rakstīja:koka valda par pasauli
Nariks ?
Aha, un manu spiningu arī lai salabo, jo tas čarkst pēc okeāna...Ridlihs rakstīja:Tā, ja te ir kāds kurš rubī fišku par veļenēm (reāla LV valodas paraugstunda) , tad pēc iespējas ātrāk PM ar savu nummuru
p.s. esi reāls> ej uz mājsaimnieču forumu. cālis etc...
arī MIXERI patīk ?
ta labi, atrast meistaru nav problēma, vnk te taču katram ikdienā darbs nav tikai skrūvēt par e36, daudzmaz jau katram ir kaut kāds ikdienas darba, un ja jau ir te pilns ar IT, kāda velna pēc nevarētu būt arī veļasmašīnu meistars?
Un labāk, lai jau taisa savs cilvēks nekā .... nu Tu saprati.... iespējams
ko, Ronīt?
ta labi, atrast meistaru nav problēma, vnk te taču katram ikdienā darbs nav tikai skrūvēt par e36, daudzmaz jau katram ir kaut kāds ikdienas darba, un ja jau ir te pilns ar IT, kāda velna pēc nevarētu būt arī veļasmašīnu meistars?
Un labāk, lai jau taisa savs cilvēks nekā .... nu Tu saprati.... iespējams
ko, Ronīt?
Bmw waditaji nauw parasti vashsmashiinu maisteri 
Rons rakstīja:Dj_Zii rakstīja:koka valda par pasauli
Nariks ?
neko nezinu par velasmazgatuvem un kokainu
man patik ilguciema medalus un kokosriekstu skaidinas
jā, un bembistos valda īpaša hierarhija, kur katram sava pakāpe pienākas, atkarībā no pačota punktu skaitaRons rakstīja:Bmw waditaji nauw parasti vashsmashiinu maisteri
jA wini ira naparast maistarii kass nelabuo wisads wecaas welenes
atrast auto forumā veļas mašīnu meistaru? -lol nau verc
atrast auto forumā veļas mašīnu meistaru? -lol nau verc
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 509
- 510
- 511
- 512