Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 518
- 519
- 520
- 521
- 522
- …
- 2228
- chevron_right
Nav ganBuKTOP rakstīja:Neesmu sekojis pēdējiem notikumiem - pežas nav vairs aiz sienas ?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
un tu tagat ar vācieti
viss notiek tā kā tam jānotiek 
Man šķiet, es to pašu gribēju teikt.Ridlihs rakstīja:mļa, gribās te ko pateikt, bet laikam šoreiz jāpietur mute
Tagad atliek tik pa ziemu piemekleet diskus 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkān kad var ciemos pieskriet ? Pie reizes domāju pie Inta arīiegriezties ! 
Apmeeram peec meenesha 
e46 ,bet protams ,ka kūtiņa 
nu tad sveiciens ar pareizo marku. 
Okay ..Orkaans rakstīja:Apmeeram peec meenesha
Atsūti man lūdzu PM Inta tel.nr ..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Par kapotu kush ,jo tas tiks apliimeets! Un izskatiisies shaads
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Orkaan apsveicu ar atgriešanos uz pareizās orientācijas
izskatās būs kārtējā super konfekte kad sataisīsi :)) lai veicas darbos! Tikai paliec ar mums ja :P
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
kas tas tads ? boli mede in latvia

saremontēju tagat var sutīt PM un piebilde der visādi žurnāli arī tādi ka cosmopolitani 800 lpp un mazāk, visi izņemot oklubs un tāda raksturaNeocron rakstīja:Baigais mega lūgums, ļoti nepieciešami zurnāli krāsaini, varu aizbraukt pakal, bet vēlams, lai nebūtu viens, bet vismaz kāda kaudzīte. Npieciešams lielformāta kolāžām
Dodat ziņu PM vai 26604511
Šodien piereģistrēts jaunais bembītis un izieta skate ar pirmo piegājienu! Laime pilnas bikses

Orkaan raadi kaadu bildi lai ir uz ko acis pamielot
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Vēl nav tā smuki sabildēts! Un kapots ar vēl nav gatavs 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 518
- 519
- 520
- 521
- 522
- …
- 2228