Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 1297
- chevron_right
jebkurš "mitrums" tiks arī ziemā iegšā ar visiem sāļiem un citiem mēsliem!
Svarīgi ir atrast avotu no kurienes ūdens tiek iekšā!
Kā arī, ja nekas vēl nav sācis pūt, obligāti ar mastiku visu iekšu apstrādāt, lai tomēr samazinātu iespēju korod'et/rūsēt!
Svarīgi ir atrast avotu no kurienes ūdens tiek iekšā!
Kā arī, ja nekas vēl nav sācis pūt, obligāti ar mastiku visu iekšu apstrādāt, lai tomēr samazinātu iespēju korod'et/rūsēt!
reāli man tur kaut kas sācis parādīties kopš karstums pazuda. tā arī tur tāda rasiņa vislaik ir vēsākā laikā. katru dienu jau neizslaucīt. pat galīgi jaunai mašīnai ( ne manai, ne e36) redzēju tur pat lielāku slapjumu kā ir man.
šodien pārbaudīju lukturus vai mitrums netiek iekšā, tur viss ok, sauss!
varbūt tā gumija vienkārši nepieguļ labi pie tā metāla, droši vien gumiju jāmaina. nekas nemainīsies, domāšu ko darīt tālāk.
un kā ir ar to temperatūras problēmu? kāds datčiks beigts ir? or what?
varbūt tā gumija vienkārši nepieguļ labi pie tā metāla, droši vien gumiju jāmaina. nekas nemainīsies, domāšu ko darīt tālāk.
un kā ir ar to temperatūras problēmu? kāds datčiks beigts ir? or what?
Lūka ir?
kā satiasīt kompotam to lūku lai netek? trubiņas virsū, tek blakus trubiņai, uz metāla izveicojas piles un tek uz kājas.
ja kas kompotam ir california top nevis parastā lūka.
ja kas kompotam ir california top nevis parastā lūka.
sveiki vai no 7 serijas der benki 318?
katrā topicā postēsi?
viewtopic.php?f=3&p=101032#p101032
viewtopic.php?f=3&p=101032#p101032
un vel jautājums, kā stiprinas kompotam aizmugurējam M bamperim difuzors? viņš ar šurupiem bija pieskrūvēts, bet vakar mežā norāvu kopā ar izpūtēju.
Nezinu, kā kompotam, bet parastajiem M bamperiem sānos ir plastmasas klipši un pa vidu 2 klipši. Tas, protams, ja visi "caurumi" veseli.
Sveiki. Vai ir iespējams (bez graizīšanas) ielikt atpakaļ paklāju, neņemot nost pečku?
Dugas 100% jāņem nost būs. Pečku arī atskrūvēt vajadzēs, lai to varētu pakustināt, var mēģināt neņemt ārā.
var paklāju ielikt/izņemt pečku atstājot vietā, pečkai jānoņem pārejas uz aizmugurējo sēdvietu kāju gaisa tuneļiem, lai to varētu izdarīt.
Jautajums pa lampaam. Es aarpus pilsetas varu braukt Miglas+gabariti? Vai obligati ar tuvajam vajaga?
Diennakts gaišajā laikā vari
Bet tad kad tumsh? :O tikai ar tuvaam?
Tuvās + miglas vai tikai tālās
paldies ;-)
kads ir hromejis diskus? gribetu zinat tiri pa izmaksam. netisam uzduros sadam te http://www.ebay.com/itm/SET-4-NEW-17-BM ... 19d5cfdeb8
...
Vai te ir kāds,kas man varētu piedāvāt patīkamākus ciparus,salīdzinājumā ar veikalu cenām, piekares detaļām?
cik naacies dzirdeet, peec likuma nedriikst, ko likumaa ir rakstiits ka jaabrauc ar dienas gaismaam, un miglas nav dienas gaismas. visiem jaunajiem kam ir led diodes kautkaadiem audi bmw, tiem skaitaas, ka taas ir dienas gaismas.karl rakstīja:Jautajums pa lampaam. Es aarpus pilsetas varu braukt Miglas+gabariti? Vai obligati ar tuvajam vajaga?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 1297