Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 93
- chevron_right
Tikko izmetu līkumu ap Spici. Visa Rīga ir kā viena liela autokrosa trase 3 - 4 robs līdz galam, jauks laiks
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Galvenais, ka turpina snigt. Domāju, ka Buļļu un Dreiliņa aplis un tā apkārtne ar jāpašķērē
B*āāāāāā man ūdensūknis neiet kā vajag ...
Veiksmīgi paslīdēt tiem kas slīpēs!
Veiksmīgi paslīdēt tiem kas slīpēs!
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Būtu ar ko gāzt pievienotos, bet mans gāžamais ir saplīsis reduktors pievīla. bet laiciņs ir supēēr.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Bākas vietā ar "degvielu" piepildīts kuņģis, visiem patīkamu vakaru!
d[-_-]b
brīvības iela izskatās kārdinoši.
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Ogres ielas ideāls ,pat manam 1.2
Slīd jau labi :)
Elkor Sporta komplekss pilnā sparā no ņinas un mazdas līdz x5 un tuaregam.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Azūra placī šovakar arī diezgan daudz slīpēt gribētāju uzdarbojās!! kamēr pašvaldības policijas kungi cītīgi man stāstija, lai es arī citiem pastāstu, ka šeit nevajadzētu trakot, tikmēr zēni plača otrā galā joprojām slīpē
Mazda jau tika apskādētazuze91 rakstīja:Elkor Sporta komplekss pilnā sparā no ņinas un mazdas līdz x5 un tuaregam.
hmm ap 1:30 pie alfas gadījās ekscess - sakumā iemeta piku logā, tad, kad apstājāmies parunāt, iepūta šoferim piparugāzi sejā kaut kāds urāls .. pie iebraukšanas alfā, kur sekcija no brīvības ielas
uzmanās.
uzmanās.
Tas, kas šonakt darijās Elkorā bija piizģ##s Cik tur bija mašīnas, kādas 50? Es atļaušos teikt, ka trases stāvoklis bija ideāls un viss gāja uz urrā
Vajag vairāk šādus vakarus
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
braucat uz vācijuElstins rakstīja:Tas, kas šonakt darijās Elkorā bija piizģ##s Cik tur bija mašīnas, kādas 50? Es atļaušos teikt, ka trases stāvoklis bija ideāls un viss gāja uz urrā
brīnums, ka tikai viens krašs
Pus bāka izdedzināta, priekšējās arkas (dēļ pārāk lielām kerzām) izvalcētas, disks apskādēts, traktors arī pavilcis no anormāla grāvja-kaifs! ! !
Ap 11:00 - 12:00 naktī uz elkora bija viena pļura
Well, it's not going to drift itself!
Pats Dievs aizliedziz tur braukt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 93