Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 92
- chevron_right
Tas būtu labs prikols
Vienai lietai gan es varu piekrist, pērkot detaļu viss ir jānoprecizē iepriekš. Kas nāk līdzi, kas nenāk līdzi, kāds stāvoklis, vai viss čotka utt. Daudziem torgašiem gan nemaz nepatīk uz tādiem jautājumiem atbildēt.
Vienai lietai gan es varu piekrist, pērkot detaļu viss ir jānoprecizē iepriekš. Kas nāk līdzi, kas nenāk līdzi, kāds stāvoklis, vai viss čotka utt. Daudziem torgašiem gan nemaz nepatīk uz tādiem jautājumiem atbildēt.
Normāls pārdevējs pats iedomāsies pierakstīt klāt visu info par preci, kas nāk klāt vai nenāk klāt un kāds ir preces stāvoklis. Vai nu Tu esi godīgs cilvēks vai arī loceklis. Nevis nejautāja, tapēc neteicu. Peace.
Normāls pircējs arī lasot tekstu "Pārdodu elkoņbalstu" neizlasīs "Pārdodu elkoņbalstu ar konsoli"
Nevienu neaizstāvu, bet iesaku pašiem sekot līdzi, ko pērkat, nevis tupi uzticēties citiem. Nedomāsi par sevi pats, kurš tad to darīs?
Nevienu neaizstāvu, bet iesaku pašiem sekot līdzi, ko pērkat, nevis tupi uzticēties citiem. Nedomāsi par sevi pats, kurš tad to darīs?
Var jau būt, ka esmu stulbs, bet lasot tekstu "pārdod elkoņbalstu" nekad neidomātos ka viņu tirgo bez konsoles, tāpat kā stūri parasti tirgo ar airbagu utt.KA-91 rakstīja:Normāls pircējs arī lasot tekstu "Pārdodu elkoņbalstu" neizlasīs "Pārdodu elkoņbalstu ar konsoli"
Tieši, tā, jo bez atbilstošas konsoles uzlikt elkoņbalstu nevar, tas ir svarīgi un ir jāpiemin.
Bet piekrītu tam, ka gan pārdevējam gan pircējam ir jābūt "normālam".
Bet piekrītu tam, ka gan pārdevējam gan pircējam ir jābūt "normālam".
Lai edzis mani piedod,es izteikšu savu viedokli tikai par šo tēmu"ELKOŅBALSTS"un deaktivēšu savu profilu.ZzevsS rakstīja:Var jau būt, ka esmu stulbs, bet lasot tekstu "pārdod elkoņbalstu" nekad neidomātos ka viņu tirgo bez konsoles, tāpat kā stūri parasti tirgo ar airbagu utt.KA-91 rakstīja:Normāls pircējs arī lasot tekstu "Pārdodu elkoņbalstu" neizlasīs "Pārdodu elkoņbalstu ar konsoli"
Lieta bija tāda,ka pa 45euro LOĢISKI,ka pārdodot lietu,nahuj man vajag pliku balstu (a,pluss pasta izdevumi,2 nedēļas laika),lai saņemtu pliku balstu,tad pirkt konsli vēl pa 10e. Rakstīju,vai nevar vēl konsoli pa kādu 5e izsūtīt i pazuda kā žīds,a tgd tik dirš,ka 2e nav žēl. Zajebal,ja nav žēl,tak sūti,a ne pazūdi un neatbildi.
P.S Ka nenorunāju līdz galam visus komponentus,atzīstu,BET to,ka šis cilvēks strādā pēc principa: KA TIK ĀTRĀK NOGRŪST i PAZUST,to gan ziniet! Peace,pārējais fignja,tpt tas balsts man 60e izgāja,un beigās iemainīju pret sedana lampām 40e vērtība,bet šoreiz tas ne par to...
P.S nerunāju par plaisām(no kuras tikai pats knapi bildē ieraudzīju,jo bija foto no augšas)
Ja pateiktu godīgi kas pa kam,es pat par to srano konsoli normāli samaksātu...
Piedošanu edzis,ka pārkāpju noteikumus,šis profils tiks deaktivizēts!
Pēdējais labojis vitjazz2 - 15 Apr 2016, 12:08, kopā labots 1 reizi.
Nu normāli būtu ja ir
precīzs apraksts
Kas nāk līdzi
Kas nenāk līdzi
Kādā stāvoklī detalizēti švīkas/skrambas/puve/rūsa/nav ķepiņu (lampas pagriezieni) / neturārs lampiņas cokols teiksim reversam utt.
Nerunāsim par to ka pieraksta no kā viņš ir. Tie paši spārni sedans/kupeja taču atšķiras.
Normāli būtu
Pārdod elkoņbalstu pliku /bez konosles bez skrūvēm vai pretēji viss lai uzstādītu.
Par to motoru arī, normāli kad tirgo visu kopā. Diezgan stulbi pārdod m52b28 ,bet nav ne kartera ne droseles ne devēju- a ta prasa 500eu tik un tā.
precīzs apraksts
Kas nāk līdzi
Kas nenāk līdzi
Kādā stāvoklī detalizēti švīkas/skrambas/puve/rūsa/nav ķepiņu (lampas pagriezieni) / neturārs lampiņas cokols teiksim reversam utt.
Nerunāsim par to ka pieraksta no kā viņš ir. Tie paši spārni sedans/kupeja taču atšķiras.
Normāli būtu
Pārdod elkoņbalstu pliku /bez konosles bez skrūvēm vai pretēji viss lai uzstādītu.
Par to motoru arī, normāli kad tirgo visu kopā. Diezgan stulbi pārdod m52b28 ,bet nav ne kartera ne droseles ne devēju- a ta prasa 500eu tik un tā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ja man saplīsusi āda vai no audimnieka gribu uzlikt ādinieku, man tā konsole neinteresē un meklēju elkoņbalstu. Ja man nav elkoņbalsta, meklēju elkoņbalstu ar konsoli. Tiešām ir tik grūti pajautāt precīzi, ko tirgo? Vai tas skaitās "kruti" un tā krājās pačota punkti forumā, ja par kādu var iedirst uzmetēju topicā?
Ja piemini vēl stūri, tad tā var mūžīgi turpināt.
Katram par šo viedoklis savs. Bet ja ir tik grūti visu info precizēt savā starpā tad nu lohiem lohu problēmas.
Nejau tāpat vien visbiežāk uzmestais kļūst par uzmetēju.
Tas ir mans personīgais viedoklis un tālākās interneta karu epizodēs nepiedalos.
Katram par šo viedoklis savs. Bet ja ir tik grūti visu info precizēt savā starpā tad nu lohiem lohu problēmas.
Tas ir mans personīgais viedoklis un tālākās interneta karu epizodēs nepiedalos.
ZzevsS rakstīja:Var jau būt, ka esmu stulbs, bet lasot tekstu "pārdod elkoņbalstu" nekad neidomātos ka viņu tirgo bez konsoles, tāpat kā stūri parasti tirgo ar airbagu utt.KA-91 rakstīja:Normāls pircējs arī lasot tekstu "Pārdodu elkoņbalstu" neizlasīs "Pārdodu elkoņbalstu ar konsoli"
Pēdējais labojis KA-91 - 15 Apr 2016, 12:41, kopā labots 1 reizi.
bingoKA-91 rakstīja:Ja man saplīsusi āda vai no audimnieka gribu uzlikt ādinieku, man tā konsole neinteresē un meklēju elkoņbalstu. Ja man nav elkoņbalsta, meklēju elkoņbalstu ar konsoli. Tiešām ir tik grūti pajautāt precīzi, ko tirgo? Vai tas skaitās "kruti" un tā krājās pačota punkti forumā, ja par kādu var iedirst uzmetēju topicā?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu tik pat labi var rakstīt:pārdodu logu pacēlāja mehānismu (un izņemt motoriņu),i pateikt,ka motorinu jau neprasījiKA-91 rakstīja:Ja man saplīsusi āda vai no audimnieka gribu uzlikt ādinieku, man tā konsole neinteresē un meklēju elkoņbalstu. Ja man nav elkoņbalsta, meklēju elkoņbalstu ar konsoli. Tiešām ir tik grūti pajautāt precīzi, ko tirgo? Vai tas skaitās "kruti" un tā krājās pačota punkti forumā, ja par kādu var iedirst uzmetēju topicā?
Nejau tāpat vien visbiežāk uzmestais kļūst par uzmetēju.ZzevsS rakstīja:Var jau būt, ka esmu stulbs, bet lasot tekstu "pārdod elkoņbalstu" nekad neidomātos ka viņu tirgo bez konsoles, tāpat kā stūri parasti tirgo ar airbagu utt.KA-91 rakstīja:Normāls pircējs arī lasot tekstu "Pārdodu elkoņbalstu" neizlasīs "Pārdodu elkoņbalstu ar konsoli"
arī nevienu neaizstāvu, bet nu vismaz tik daudz smadzenēm būtu jābūt, lai kko pērkot caur pastu paprasītu bildes ar preci no visām pusēm.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Un vel troses izvilkt ara un visus plastmasus noraut, jo tacu neprasija .. lol .. ta jau ir smiekligi, bet aiziet jau pa traku ..vitjazz2 rakstīja: Nu tik pat labi var rakstīt[emoji14]ārdodu logu pacēlāja mehānismu (un izņemt motoriņu),i pateikt,ka motorinu jau neprasīji
Viņam bija tikai 1 bilde un vairs citu iesniegt nevarēja-pārējais paliek godīguma ziņā,tā kā visi tādi lohi nav kā tev liekas... bet kā jau teicu,hujna,kas bijis,tas bijis.ch. rakstīja:arī nevienu neaizstāvu, bet nu vismaz tik daudz smadzenēm būtu jābūt, lai kko pērkot caur pastu paprasītu bildes ar preci no visām pusēm.
Baigais jokdaris tu man te esiZzevsS rakstīja:Cenšas grillēt, bet tas nemaina faktu, ka lielu daļu klientu ir pazaudējis. Man vislaik interesēja kā viņš motoru caur omnivu sūtītupusdzivais rakstīja:21 gadīgs čalītis no laukiem jūs uzgrilē un saukā par deģenerātiem
Turpināt iepirkties pie viņa.
Jums jau ar viss galvā tik grozās ap savu rīgu, tev vajadzētu tu ar brauktu pēc sava motora, nevis tas būtu manās interesēs tev viņu piegādāt līdz mājas durvīm... Protams čomi tāpat brauc līdz rīgai un varētu aizvest to dzinēju ja mācētu sarunāt
Tak ilgi jūs te domājat čikstet viens apisējs a otrs loh* nav ko maksāt par detaļu un cerēt uz brīnumu kamēr tev viņu atsūtissubariks rakstīja:Baigais jokdaris tu man te esiZzevsS rakstīja:Cenšas grillēt, bet tas nemaina faktu, ka lielu daļu klientu ir pazaudējis. Man vislaik interesēja kā viņš motoru caur omnivu sūtītupusdzivais rakstīja:21 gadīgs čalītis no laukiem jūs uzgrilē un saukā par deģenerātiem
Jums jau ar viss galvā tik grozās ap savu rīgu, tev vajadzētu tu ar brauktu pēc sava motora, nevis tas būtu manās interesēs tev viņu piegādāt līdz mājas durvīm... Protams čomi tāpat brauc līdz rīgai un varētu aizvest to dzinēju ja mācētu sarunāt
Paši ja esat muļķi tad neko darīt protams nav jau smuki ka ir tads PIMPI* kas naudu dabū un detaļu vai nu neatsūta vai ari pec pus gada aizsuta kaut kādu sūdu ko var dir** bast.
Nekas personīgs vnk pateicu ko domāju par šitām visām pirkšanām.
nevienam nekas personīgs nav sakāms, bet visiem visi tāpat beigās sanāk p****ji?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Te tiešām jāsaka LLP - ja man VAJAG kkādu detaļu, es braucu un pērku (uz veikalu, uz šrotu kaut vai 100km attālumā).
Ja nav naudas par ko aizbraukt līdz tam veikalam/šrotam, tas nozīmē tikai vienu - man tā detaļa (iespējams arī auto) nav vajadzīgs/es to navaru atļauties un punkts!
Ja nav naudas par ko aizbraukt līdz tam veikalam/šrotam, tas nozīmē tikai vienu - man tā detaļa (iespējams arī auto) nav vajadzīgs/es to navaru atļauties un punkts!
d[-_-]b
Tavās interesēs takš ir viņu notiegot... Mums Rīgā tas piedāvājums ir lielāks par pieprasījumu, tāpēc par motoru trūkumu nevar sūdzētiessubariks rakstīja:Baigais jokdaris tu man te esiZzevsS rakstīja:Cenšas grillēt, bet tas nemaina faktu, ka lielu daļu klientu ir pazaudējis. Man vislaik interesēja kā viņš motoru caur omnivu sūtītupusdzivais rakstīja:21 gadīgs čalītis no laukiem jūs uzgrilē un saukā par deģenerātiem
Jā tu Mku tirgotu tad tu varētu tā izrunāties!
Rīgā tik traki negrillē Zini, kā, moš citiem fetišs...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Soulshaker
I ko Tu galu galā pateici? A nihuja tolkam...
I ko Tu galu galā pateici? A nihuja tolkam...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 92