E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 91
- chevron_right
+elksnis rakstīja:Tu esi kā Citruss bet tikai ar rubli..
elksnis rakstīja:Tu esi kā Citruss bet tikai ar rubli..
Kaut kas uz to pusi jau ir tikkai Es nebraucu visu laiku promelksnis rakstīja:Tu esi kā Citruss bet tikai ar rubli..
Instagram INDIGAIS
es visu laiku ari nebraucu,bet esmu jau uk
es nesaprotu,kur jus izravat,ka es visu laiku braucu prom??
ar kompatu pa brugji
Tu tak pats visu laiku, saki, ka brauksi, brauksi, beigās nebrauc, tagad, brīnums, ka aizbraucicipruss18 rakstīja:es visu laiku ari nebraucu,bet esmu jau uk
paradi man kadu manu postu kur es to esmu apgalvojis??!!
ko tadu rakstiju kad tirgoju compaktu,bet tad ari bija doma braukt,bet plaani mainijaas
ko tadu rakstiju kad tirgoju compaktu,bet tad ari bija doma braukt,bet plaani mainijaas
ar kompatu pa brugji
Lai to atrastu vajag pārlasīt visu forumu, bet no offence, neņem ļaunā, saku to ko esmu redzējis/lasījis.cipruss18 rakstīja:paradi man kadu manu postu kur es to esmu apgalvojis??!!
nu tu jau sac laist mulkji pa kartigocipruss18 rakstīja:paradi man kadu manu postu kur es to esmu apgalvojis??!!
tu nevienu reizi vien to mineji tas bija tavs kronja teiciens kad tirgoji auto
Instagram INDIGAIS
kad paradisi man kaut vienu manu postu,kur es to mineju,tad parunasim!
ta bija viena reize,kad kompaktu tirgoju
taa kaa atliekam dirshanu
ta bija viena reize,kad kompaktu tirgoju
taa kaa atliekam dirshanu
ar kompatu pa brugji
Bez uzdirsiena:bet kur prikols nopirkt žurku un pēc mēnešana izjaukt un palaist detaļās vai vnk pārdot?
AA777 rakstīja:Bez uzdirsiena:bet kur prikols nopirkt žurku un pēc mēnešana izjaukt un palaist detaļās vai vnk pārdot?
neizskataas peec zhurkas
Jaa var redzet ka tev nav nekadas saprasanas no ta saucamajam bizness lietamAA777 rakstīja:Bez uzdirsiena:bet kur prikols nopirkt žurku un pēc mēnešana izjaukt un palaist detaļās vai vnk pārdot?
It's all about money
Un tas man tada savads hobijs pirkt,pardot,taisit un plest:D
Instagram INDIGAIS
Vienā gabalā to mašīnu nebūtu dārgāk pārdot, vai arī, mašīnu vienā gabalā un chargeri un ar to saistītos loriņus atsevišķi?
Nu šajā gadījumā domāju ka varbūt ir kādi kasjaki mazi kas varēto izmaksāt kādu summu un arī domājams ka vairāk varētu dabūt ja iztirgo pa detaļām, vieglāk jau būtu uzreiz visu atdot, bet varbūt aivis ir aprēķinājis ka vairāk dabūs detaļās.naljanke rakstīja:Vienā gabalā to mašīnu nebūtu dārgāk pārdot, vai arī, mašīnu vienā gabalā un chargeri un ar to saistītos loriņus atsevišķi?
irija auto tirgus ir savadaks un man nepatiik ilgi tirgot vienu masinu tadelj detaljas ir atrakais un izdevigakais celjs
un superchargerim jau ir pircejs par ljoti labu ciparu
bet laiks radis kas un kaa viss vel var mainities
un superchargerim jau ir pircejs par ljoti labu ciparu
bet laiks radis kas un kaa viss vel var mainities
Instagram INDIGAIS
Driz lomkas saksies tik ilgi bez e36 vel neesmu bijis
E39 tikka pielikts punkts:(
E39 tikka pielikts punkts:(
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Protams ka bija bet nekas cits neatlika nav verts to masinu marineet
Un kaut ka e39 nav prieks manis
Un kaut ka e39 nav prieks manis
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52