E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 57
- chevron_right
Tieši tā! Ja būtu jāizvēlas, es labāk gāztu ar Ciprusa flakonu pa trasi nekā ar pļonkas pārpalikumiem!woldens rakstīja:nē tā nav, visiem nepatika sabīnes spilgtais "drifta" autiņsRayRays rakstīja:Mazo puišeļu sindroms - ja autiņš spilgtā krāsā un pamanāms, tad top autiņš, ja nav, tad sūc.
Beautiful Mechanical Wonder
http://www.carpartstuning.com/front-bum ... 5985719-3/
ja mekle moldingus
ja mekle moldingus
Hahahah. Cipruss Tu nopietni? Lapu atpakal teici ka gribi atstāt sev un beidzot vienu uzbūvēt. Saņemies vecit un uztaisi vienu lidz galam.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Kā tas ir uztaisīt e36 līdz galam??Aduks rakstīja:Hahahah. Cipruss Tu nopietni? Lapu atpakal teici ka gribi atstāt sev un beidzot vienu uzbūvēt. Saņemies vecit un uztaisi vienu lidz galam.
cilvekam apnicis kompacts megina nomest bet nevaig nevienamAduks rakstīja:Hahahah. Cipruss Tu nopietni? Lapu atpakal teici ka gribi atstāt sev un beidzot vienu uzbūvēt. Saņemies vecit un uztaisi vienu lidz galam.
Līdz galam ir tad, kad aptin ap koku, savādāk E36 ir kā Rīga, netiek pabeigts nekad lai arī kas ap viņu darbotosRayRays rakstīja:Kā tas ir uztaisīt e36 līdz galam??Aduks rakstīja:Hahahah. Cipruss Tu nopietni? Lapu atpakal teici ka gribi atstāt sev un beidzot vienu uzbūvēt. Saņemies vecit un uztaisi vienu lidz galam.
Nu nepiesienies vārdiem. Domāts bija tā - ja nu sāc kaut ko , tad dari to ko iecerējis, motora swaps, līdz galam salikts (moldingi utt.). Nu uztaisīt līdz galam acīm skatāms..RayRays rakstīja:Kā tas ir uztaisīt e36 līdz galam??Aduks rakstīja:Hahahah. Cipruss Tu nopietni? Lapu atpakal teici ka gribi atstāt sev un beidzot vienu uzbūvēt. Saņemies vecit un uztaisi vienu lidz galam.
Cienot citus Tu cieni sevi.
100 punktu ka negrib bazt naudu iekšā jo zin cik viss tur ir slikti jo vins tak nekad nepaliek pie auto kura dēļ var palikt beigās mīnusos ..Aduks rakstīja:Nu nepiesienies vārdiem. Domāts bija tā - ja nu sāc kaut ko , tad dari to ko iecerējis, motora swaps, līdz galam salikts (moldingi utt.). Nu uztaisīt līdz galam acīm skatāms..RayRays rakstīja:Kā tas ir uztaisīt e36 līdz galam??Aduks rakstīja:Hahahah. Cipruss Tu nopietni? Lapu atpakal teici ka gribi atstāt sev un beidzot vienu uzbūvēt. Saņemies vecit un uztaisi vienu lidz galam.
nu hvz,pat pie nosacījuma ka viņa visa būtu japarkrāso,te vēl var padiskutēt,bet poh,pēc tā ko dzirdēju kas notiek tavai mašīnai apakšā,njā,nav brīnums ka tu viņu tirgo...cipruss18 rakstīja:Berzin nu tik slikti ka tavs mans toch neizskataas
Un kas tur notiek??
Ja jau esi kko dzirdejis,sper valjaa.varu celt uz pacelaja un lai skataas.man nav ko slept
Un cena domaju ka ir vairak neka salda salidzinot ar to kas ss.lv stav
Ja jau esi kko dzirdejis,sper valjaa.varu celt uz pacelaja un lai skataas.man nav ko slept
ar kompatu pa brugji
Nu tu pats zini kas tur ircipruss18 rakstīja:Un kas tur notiek??
Nakamreiz kad apspried lielveikalā savas mašīnas defektus runā klusāk,nebūs visiem apkārtējiem jadzird cik daudz un kas tur ir jametina
Pa lielam man tak vienalga kāds tev auto un ko tu dari ar viņu. viens maina masīnas kā zeķes,otrs paliek pie vienas,katram savs.
un atkal sākās spams
1.6?
malacis
tik jaunaka gada
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53