Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 68
- chevron_right
Tātad. Dalos tikai ar savu pieredzi.
- traucēta diferenciāļa darbība 2
- kad drātis iekšmalā bija tad bija 3
- vienreiz atkal vispār neuzķēra metiāto. (Viņiem stendi sapi*ti, aizmugurē bremžu spēks atšķīrās uz 0.3 knm)
Bet, Ogrinieki, neapvainojaties tikaj bet to zin visi ka Ogrē skati iet nevajag
Un kas vēl var likties interesanti - ja Tev ir ieskrūvēts velkamais āķis, tas ir 2
- vienreiz atkal vispār neuzķēra metiāto. (Viņiem stendi sapi*ti, aizmugurē bremžu spēks atšķīrās uz 0.3 knm)
Un kas vēl var likties interesanti - ja Tev ir ieskrūvēts velkamais āķis, tas ir 2
protams par aki 2 .. bistami izvirzits prieksmets vai kka ta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nu gadijumā ieliek man 3, tad cik ir sods braucot bez TA?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
nu nebūs 3 par metināto reduktoru, bet
Par tāda transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, kuram noteiktajā termiņā nav veikta valsts tehniskā apskate, —
uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no piecdesmit pieciem līdz simt divdesmit euro.
Par tāda transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, kuram noteiktajā termiņā nav veikta valsts tehniskā apskate, —
uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no piecdesmit pieciem līdz simt divdesmit euro.
Un 2 soda punkti
Un kāpēc Ogrē nevar iet skati? Jo visam vairāk piesienās kā Rīgā?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Pēc manas pieredzes, ogrē noteikti piesienas vairāk kā Rīgā.Linda rakstīja:Un 2 soda punkti
Ko saka par 205/40 uz 9j ?
Zzevs, tā ir jā, bet pašam no satiksmes drošības viedokļa foršāk.
Ja nav baigi uzstiepta - neko. Ar 195\40 uz 8j pilnīgi vēsā mierā
It's all about the win
Kur šito atradi? Nav baigi vecs likums?Nylon rakstīja:nu nebūs 3 par metināto reduktoru, bet
Pirms 2gadiem man bez octas uzlika 85eur un tad tas bija minimālais sods. + 2 soda punkti. Bez apskates identisks sods un soda punkti. Attiecīgi vari pārkāpt abus reizē un uzliks sodu tikai par vienu un 2punktus.
Latvijā TA uzlīme nekad nav nozīmējusi ka atiecīgais auto ir drosš satiksmei, tāpēc atļaušos nepiekrist. Mani personīgi tur izčakarēja uz galīgi ar satiksmes drošību nesaistītām lietām. Uzreiz pēc ogres TA apmeklējuma aizbraucu uz Rīgas TA un dabūju īsto uzlīmi logā.Linda rakstīja:Zzevs, tā ir jā, bet pašam no satiksmes drošības viedokļa foršāk.
Jautājums pavisam vienkārš, vai par spoileri būs 2 vai nebūs nekas, bildēs redzams ka tas izvirzīts uz aizmuguri aiz bufera. (šeit netiek prasīts viedoklis kā tas izskatās.)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
noteikti kad bus 2,
bistami elementi izvirziti arpus masinas gabaritiem vai kka ta
bistami elementi izvirziti arpus masinas gabaritiem vai kka ta
2.5 gadus atpakaļ mam par redzamām drātīm tik mutiski aizrādīja. Ieteica doties savirzi sataisīt.Valtmeikers rakstīja:Tātad. Dalos tikai ar savu pieredzi.
WTF kā var rūpnīcas aprīkojums būt bīstams elements ? Tas kurš par āķi ieliek 2, 100% ir galvā sists pamuļķis ar 3 klašu izglītību un vienīgās mašīnas kas piedērējušas, ir rotaļu modelīši.
tas tavs rupnicas aprikojums nav paredzets ikdienas lietosanai tada veida .. un tas vairak ir domats ka drosibas pasakums .. es domaju tu negribetu lai kads tev ar aki uztriecas virsu kamer ej pa ielu teiksim ..
nuugjis rakstīja:tas tavs rupnicas aprikojums nav paredzets ikdienas lietosanai tada veida .. un tas vairak ir domats ka drosibas pasakums .. es domaju tu negribetu lai kads tev ar aki uztriecas virsu kamer ej pa ielu teiksim ..
Tieši tā
Par vikšanas āķi liek 2
Tev želeja matos satecējusi vai no dzimšanas esi tāds neattapīgs ? Netrūkst mašīnu, kurām āķis nav noņemams. Un kāda šķirba ar āķi, bamperi, lukturi vai spārnu tev kaut ko sapisīs ?nuugjis rakstīja:tas tavs rupnicas aprikojums nav paredzets ikdienas lietosanai tada veida .. un tas vairak ir domats ka drosibas pasakums .. es domaju tu negribetu lai kads tev ar aki uztriecas virsu kamer ej pa ielu teiksim ..
Jūs runājat par divām atšķirīgām lietām...
Pārsvarā tām mašīnām, kurām āķis nav noņemams, viņš ir zem/aiz bampera vai nosegts ar plastmasas vāciņu bamperī.Emteks rakstīja:Tev želeja matos satecējusi vai no dzimšanas esi tāds neattapīgs ? Netrūkst mašīnu, kurām āķis nav noņemams. Un kāda šķirba ar āķi, bamperi, lukturi vai spārnu tev kaut ko sapisīs ?nuugjis rakstīja:tas tavs rupnicas aprikojums nav paredzets ikdienas lietosanai tada veida .. un tas vairak ir domats ka drosibas pasakums .. es domaju tu negribetu lai kads tev ar aki uztriecas virsu kamer ej pa ielu teiksim ..
Parādi man auto, kuram priekšā vilkšanas cilpa nav noņemama un torčī ārā no bampera kādus 10cm?
Vai arī tu biji domājis aizmugurējo sakabes āķi? Anyway, arī aizmugurējo āķi būtu normāli ņemt nost, ja nav piekabe pielikta. Vācijā tas tā ir un visi tamdēļ liek noņemamos āķus un ja brauc ar āķi bez piekabes - sods!
paņem lūdzu pastāvi uz ielas es tev ar 5km/h uzbraukšu bez āķa bamperī, pēc tam ar āķi, lai tas trāpa pa kāju, kāda būs atšķirība?Emteks rakstīja:Tev želeja matos satecējusi vai no dzimšanas esi tāds neattapīgs ? Netrūkst mašīnu, kurām āķis nav noņemams. Un kāda šķirba ar āķi, bamperi, lukturi vai spārnu tev kaut ko sapisīs ?nuugjis rakstīja:tas tavs rupnicas aprikojums nav paredzets ikdienas lietosanai tada veida .. un tas vairak ir domats ka drosibas pasakums .. es domaju tu negribetu lai kads tev ar aki uztriecas virsu kamer ej pa ielu teiksim ..
Man āķis saistās ar piekabes āķi. Man pašam bija e39 ar āķi, kurš nu nekādīgi nav noņems. Iekšā balkā ir. Tādu e36 netrūkst, e34 un pieļauju arī, ka e46 tādi ir. Kā var sodīt par ko tādu, ja āķis nav noņemams ? Braukāju gadu ar busu, kuram āķis nebija noņemams. Kolēģis ar tādu brauca. Abi pietiekoši nomaucām pa Vāciju. Neviena jautājuma vai aizrādījuma par āķi un to, ka piekabes nav. Un ja pareizi atceros, tad arī tos autiņus ar nenoņemamiem āķiem ražo Vācijā. Man ar kolēģi bija VW busi.ValtersD rakstīja:
Vai arī tu biji domājis aizmugurējo sakabes āķi? Anyway, arī aizmugurējo āķi būtu normāli ņemt nost, ja nav piekabe pielikta. Vācijā tas tā ir un visi tamdēļ liek noņemamos āķus un ja brauc ar āķi bez piekabes - sods!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 68