Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 519
- 520
- 521
- 522
- 523
- …
- 539
- chevron_right

uzlikta cita:))no kaa tieshi nezinu-riit braukshu kaartiigaak visu chekoshu-stav arii daarghais LSD virsuu

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Ramyrez - 22 Jūl 2015, 21:35, kopā labots 1 reizi.
BMW_The Ultimate Repair Bill

kkk_24 rakstīja:paldies!zinu, zinu, purns ir samests uz ātro, lai varētu uz TA aizbraukt, arkas priekšā vēl nezāģēju, jo neesmu izdomājis līdz galam kā.
:bildēs_labāk_nekā_dzīvē:
Ko bebri saka TA par caurumiem? Jo cik saprotu ar tādām arkām TA neredzēt?

SAVAGES CREW

Var iziet. 

BMW - Best Motorsport Weapon

Tas bija kā jautājums? Ja jā, tad es hz, esmu dzirdējis, ka sūta dirst ar tādām, tapēc pats uzdevu jautājumu kā īsti irValtersZ rakstīja:Pamato kādēļ lai nevarētu TA ar viņām

SAVAGES CREW

Viena tante teica....
Parādi vai atrodi punktu/likumu kur viņas ir aizliegtas ?
Džipiem ir,viegliem nevar ?
Tas pats ar numuru sānā. Viena tante teica ka TA nelaiž cauru. Es 3x izgāju ar 2 dažādām automašinām skati kur numurs bija sānā. Alfa romeo nr sānā , evo nr sānā. Hondas liek sānos. BMW nevar ? Jā protams Ja Tev ir orģinālais nr paliknītis tad ieliks punktu kad nr neatrodas kur vajag. Ja tev nav orģinālais nr paliknis. Viņi neko nevar tev likt.
Tas pats ar numuru sānā. Viena tante teica ka TA nelaiž cauru. Es 3x izgāju ar 2 dažādām automašinām skati kur numurs bija sānā. Alfa romeo nr sānā , evo nr sānā. Hondas liek sānos. BMW nevar ? Jā protams Ja Tev ir orģinālais nr paliknītis tad ieliks punktu kad nr neatrodas kur vajag. Ja tev nav orģinālais nr paliknis. Viņi neko nevar tev likt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Vari pats meklēt, man nav laika tavām muļķībām.ValtersZ rakstīja:Viena tante teica....

P.S. Un par tām alfām, evo, utt. bleh, viņiem tas ir no rūpnīcas tā paredzēts, nevis želeja izdomāja, ka tas būs stilīgi un tagad viņu neviens neapstādinās

SAVAGES CREW

Es arī pirms pāris gadiem sapisu žiguli kā pats gribēju
Tagad gan tiks pārmetināts atpakaļ standarta izpildījumā un pārējais holhos arī tiks demontēts
Tātad fakti par arkām, ar konkrēto auto esmu izgājis TA ar kniedētām arkām, pirms tam gan izlasīju pārbūves noteikumus, arku uzlikas ir atļautas!
Par numura zīmes novietojumu, vajag izlasīt pārbūves noteikumus
numura zīmei ir jābūt ražotāja paredzētā vietā! tas, ka vieta ir likvidēta nav attaisnojums! ja inspektori nebūtu cilvēki un būtu burta kalpi noteikti būtu otrais vērtējums 

Tātad fakti par arkām, ar konkrēto auto esmu izgājis TA ar kniedētām arkām, pirms tam gan izlasīju pārbūves noteikumus, arku uzlikas ir atļautas!
Par numura zīmes novietojumu, vajag izlasīt pārbūves noteikumus

Neliels ieskats no šodienas fotosesijas 
Ja ir vēlme tad čoms to dara pa foršu ciparu 29222seši26

es to daru ar Iphone un par velti!!!!chillhouse rakstīja:Neliels ieskats no šodienas fotosesijas

EDIT: yes, ir tā. Sameklēju gūglēraggamuffin rakstīja:Gen4 Celica? Gan no viņas tur bez bundžas maz kas palicis

Pēdējais labojis Kikaps - 23 Jūl 2015, 14:00, kopā labots 1 reizi.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Toyota celica st165 RWD -projektaa uz 600+ hp-domaju ko iesaakt ar viñu 

Es domaju atbilde te ir skaidra! DRIFTRamyrez rakstīja:Toyota celica st165 RWD -projektaa uz 600+ hp-domaju ko iesaakt ar viñu

plānā kad nezinu vai likties iekshā sheit un aizmirst par street legal v8 ieksh e36 vai sho pardot un pieversties V8:)

Taisi so! Kkas savadaaks bus driftaa vismaz! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 519
- 520
- 521
- 522
- 523
- …
- 539