Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 522
- 523
- 524
- 525
- 526
- …
- 1297
- chevron_right
Mr, Pārgudrais, savus stulbos komentus vari paturēt pie sevis, ja nevari normāli atbildēt tad labāk klusē!bestbmw rakstīja:Pardod auto un noperc riteni, tad sitik stulbus jautajumus nebus jauzdod!!!Tommas rakstīja:Kādas ir pazīmes, ka starterim Genoht? Vnk šodien baigi gausi leca, līdz brīdim kad vispār neleca un jocīga skaņa griežot aizdeci, Klick klick klick, bet kad iestūma tad pieleca!
Man tā no sākuma likās, bet čaļi teica, ja lampas un visa pārējā elektronika šancē tad nevajadzētu!Jānis.P rakstīja:Tev nav vienk. tukšs aķītis?
Pārbaudi resno + vadu pie startera. Man bija kaut kādā veidā atkratījiesTommas rakstīja:Kādas ir pazīmes, ka starterim Genoht? Vnk šodien baigi gausi leca, līdz brīdim kad vispār neleca un jocīga skaņa griežot aizdeci, Klick klick klick, bet kad iestūma tad pieleca!
Itkā nočekoju visus vadus, neredzēju neko tādu, jo aķis itkā labs, nekādu problēmu līdz šim nav bijis!chappy rakstīja:Pārbaudi resno + vadu pie startera. Man bija kaut kādā veidā atkratījiesTommas rakstīja:Kādas ir pazīmes, ka starterim Genoht? Vnk šodien baigi gausi leca, līdz brīdim kad vispār neleca un jocīga skaņa griežot aizdeci, Klick klick klick, bet kad iestūma tad pieleca!
Tas klick klick ir no atslēgas vai vēl kaut kas nostrādā? Vēl ir iespēja, ka atslēgā kontakti nesaslēdzas startera pozīcijā.
Viss pārējais strādā! Nevarēja isti saprast, man liekas, ka pat jā, jo kad iestūmu pieleca un apstājoties noslāpēju, un mēģināju atkal pielaist un pieleca, bet tā gausāk, kā parasti un nekādi klikšķi nebija, velreiz šķilt nēesmu mēģinājis!chappy rakstīja:Tas klick klick ir no atslēgas vai vēl kaut kas nostrādā? Vēl ir iespēja, ka atslēgā kontakti nesaslēdzas startera pozīcijā.
man jau izklausās pēc vāja aķa
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Baigi liekas, ka vads atkratās un nelec, un atkal sakratās un lec. Man tieši tā bija, labākais, ka mērot pretestību, viss ok, jo kaut kāds kontakts viņam ir, bet lielā strāva, lai grieztu starteri, cauri neiet. Tādā gadījumā arī nebūs uzlāde, ko var konstatēt, ar testeri pamērot spriegumu starp aķa spailēm (dzinējam darbojoties, jābūt virs 13V).
Tad vnk nočekot kārtīgi vadus, vai kkas nav atnācis vaļā.?chappy rakstīja:Baigi liekas, ka vads atkratās un nelec, un atkal sakratās un lec. Man tieši tā bija, labākais, ka mērot pretestību, viss ok, jo kaut kāds kontakts viņam ir, bet lielā strāva, lai grieztu starteri, cauri neiet. Tādā gadījumā arī nebūs uzlāde, ko var konstatēt, ar testeri pamērot spriegumu starp aķa spailēm (dzinējam darbojoties, jābūt virs 13V).
Skaidrs, Paldies! Tad vnk jāmaina starteris?Armando rakstīja:tiesi tadas pazimes ari ir starterim ja vinam ogles iet uz pedejo
Meklēju, bet bez baigiem panākumiem, vien 2012. gadā Dogma tika rakstījis, ka viņam ir e34 paduškas.
Kā tur īsti ir? Taisnība ka e34 paduškas nav hidrauliskas (nezinu kā to nosaukt), tāpēc būs stingrākas un nedaudz izturīgākas kā stock e36? Un kā ir ar saderību, ja taisnība? Plug'n'play?
Kā tur īsti ir? Taisnība ka e34 paduškas nav hidrauliskas (nezinu kā to nosaukt), tāpēc būs stingrākas un nedaudz izturīgākas kā stock e36? Un kā ir ar saderību, ja taisnība? Plug'n'play?
es no sakuma meriju straavu slodzee, parbaudiju masu, vadus pie startera un tikai tad nonacu pie sledziena ka starteris janjem nost un tad es atjaunoju starteri nevis liku citu. kaa tu zini ka tas cits pec 2men nenobeigsies tiesi taa patTommas rakstīja:Skaidrs, Paldies! Tad vnk jāmaina starteris?Armando rakstīja:tiesi tadas pazimes ari ir starterim ja vinam ogles iet uz pedejo
...
kā labāk izvilkt caurlaidi aizkritušu aiz paneļa neņemot nost paneli? ar drāti čakarēties?
Kāds var pastāstīt, kas var būt par vainu, ka mašīnai nerāda tahometrs? Ieliekot spidometru citā auto, tahometrs strādā, citu spidometru ieliekot, tā pati problēma.
Pēdējais labojis ZzevsS - 27 Apr 2015, 19:02, kopā labots 1 reizi.
Tas pats ar citu spidometrucipruss18 rakstīja:[pamegini citu speedo
Kas ir jāizdara lai tiktu vaļā no šī?
"Rakstīt vēstuli
Atvainojamies bet jums nav tiesības lietot šo resursu. Tev ir jāreģistrējas un jāgust lielāka pieredze lai varētu šo lietot"
"Rakstīt vēstuli
Atvainojamies bet jums nav tiesības lietot šo resursu. Tev ir jāreģistrējas un jāgust lielāka pieredze lai varētu šo lietot"
Jabūt man tā šķiet vismaz 5 ierakstiem forumā lai varētu sūtīt privātās vēstules. Varbūt kļūdos postu skaitā bet jā tā ir tā problēma.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 522
- 523
- 524
- 525
- 526
- …
- 1297