Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 522
- 523
- 524
- 525
- 526
- …
- 2228
- chevron_right
[img]bilde[/img]seeingman rakstīja:ieraksti googlē diferenciālis, un sapratīsi, ka patēriņu viņš nevar ietekmēt.Rons rakstīja:[quote="seeingman"
un arī diferenciāļa izvēle var atstāt pārsteidzošu ietekmi uz patēriņu
http://www.delfi.lv/auto/zinas/video-ka ... d=26228951[/quote]
Ja tu strādā servisā un nespēj atšķirt reduktoru no difera, tad man trūkst vārdu. Reduktoros ir iekšā difers, bet tas nemaina degvielas patēriņu. Tas ļauj/neļauj/daļēji izslīdēt riteņiem. Tikai un vienīgi reduktora zobratu pāris, tieši ietekmē degv/patēr.
Dj_Zii rakstīja:kuts ir domata kartupelus vest no lauka majas![]()
sedans lai ar gimeni uz zologisko aizlaist![]()
compacts : mmm tur vis vienkarši bmw dizaineris nokrita sadzeries paulaineri no kapnem un kludas pec palaida razosana![]()
coupe ir viss stiligaka no visiemjo patik man un tetim un visam maziņajam mana pagalma
![]()
+1
1. es nestrādāju servisā
2. vārdnīcu vajag pastudēt par diferenciāļa un reduktora jautājumu
un vispār angliski runājošie visi kā viens to kasti, kas savieno kardānu ar pusasīm sauc par "differential" varbūt tāpēc, ka tas arī ir diferenciālis, nevis pliks reduktors. Reduktors tas varētu būt, ja tam pienāktu 1 kardāns, kas griežas ar x rpm un no tā aiziet kardāns, kas griežas ar (x:y) rpm, nevis tas, kas tavai miskastei tur ir
2. vārdnīcu vajag pastudēt par diferenciāļa un reduktora jautājumu
un vispār angliski runājošie visi kā viens to kasti, kas savieno kardānu ar pusasīm sauc par "differential" varbūt tāpēc, ka tas arī ir diferenciālis, nevis pliks reduktors. Reduktors tas varētu būt, ja tam pienāktu 1 kardāns, kas griežas ar x rpm un no tā aiziet kardāns, kas griežas ar (x:y) rpm, nevis tas, kas tavai miskastei tur ir
Kur tu tās dumjās teorijas vienmēr smelies ? Man ir autotehniska izglītība un ļoti labi atceros, kas ir kas. Latvijā to mezglu sauc par reduktoru un punkts. el piemērs >>> viewtopic.php?f=9&t=85
nu jā, tikai latvijā kasti kurā ir primitīva lietā, ka reduktors un daudz advancētāka lieta, ka diferenciālis abi kopā, sauc primitīvās lietas vārdā 
seeingman šodien ir iekarsis. Bet taisnība jau ir
Dzinēju ar nedrīkst saukt par dzinēju, JO tur ir iekšā sūkņi, sadalītāji un cita nesaprotama x***ņa. 
un pareizi būtu? 
nezinu šrotā viens no kompota piedavāja, teica kan sedanā var ielikt
vienkarsi piedavā ideālu kompota melno tepiki bet gribu 100% zinat vai kads ir ielicis sedana
tas jau jāprasa Seeingman. Tak mēs vēl ilgi neizspruksim no piļņikiem,aporām,atboiņikiem,majatņikiem,ferodo,kalotkām,stupicām,šaibām,koilām,stoikām,šlangām,fortačkām,ručņika,glušaka un citiem labumiem.yanks rakstīja:un pareizi būtu?
Pisec...RENIO rakstīja:tad jau laikam nekad...marux rakstīja:Es pagaidīšu, kamēr sedani nāks modē, un tad būšu stilīgais čalis
Reiz man stāstīja viens gudrs onkulis atšķirību starp dzinēju un motoru. Kaut kāda fīča bija par to, ka automašīnām ir motori, bet dzinēji - reaktīvajām lidmašīnām. Starpība bija laikam tur, ka motors griež transmisiju, bet dzinējs pats dzen transportlīdzekli uz priekšu...Rons rakstīja:Dzinēju ar nedrīkst saukt par dzinēju, JO tur ir iekšā sūkņi, sadalītāji un cita nesaprotama x***ņa.
izklausās ticami
kad es mācijos, tad tos dēvēja par iekšdedzes dzinējiem. dzinējs skan zolīdāk..marux rakstīja:Reiz man stāstīja viens gudrs onkulis atšķirību starp dzinēju un motoru. Kaut kāda fīča bija par to, ka automašīnām ir motori, bet dzinēji - reaktīvajām lidmašīnām. Starpība bija laikam tur, ka motors griež transmisiju, bet dzinējs pats dzen transportlīdzekli uz priekšu...Rons rakstīja:Dzinēju ar nedrīkst saukt par dzinēju, JO tur ir iekšā sūkņi, sadalītāji un cita nesaprotama x***ņa.
un vis ticamības moments sagruva 
Nu, man jau arī Jelgavā par iekšdedzes dzinējiem stāstīja... HZ, neesmu iedziļinājies...Rons rakstīja:kad es mācijos, tad tos dēvēja par iekšdedzes dzinējiem. dzinējs skan zolīdāk..marux rakstīja:Reiz man stāstīja viens gudrs onkulis atšķirību starp dzinēju un motoru. Kaut kāda fīča bija par to, ka automašīnām ir motori, bet dzinēji - reaktīvajām lidmašīnām. Starpība bija laikam tur, ka motors griež transmisiju, bet dzinējs pats dzen transportlīdzekli uz priekšu...Rons rakstīja:Dzinēju ar nedrīkst saukt par dzinēju, JO tur ir iekšā sūkņi, sadalītāji un cita nesaprotama x***ņa.
Atcerējos! Šo lietu viens valodnieks skaidroja pa Latvija Radio2marux rakstīja:Reiz man stāstīja viens gudrs onkulis atšķirību starp dzinēju un motoru. Kaut kāda fīča bija par to, ka automašīnām ir motori, bet dzinēji - reaktīvajām lidmašīnām. Starpība bija laikam tur, ka motors griež transmisiju, bet dzinējs pats dzen transportlīdzekli uz priekšu...Rons rakstīja:Dzinēju ar nedrīkst saukt par dzinēju, JO tur ir iekšā sūkņi, sadalītāji un cita nesaprotama x***ņa.
Tfu, bļin, gudrais onkulis...
ko jus pipejat ? es ari gribu

Legālo 
tas dranķis aped smadzenes
ta vismaz tantes runa pagalma 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 522
- 523