Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 526
- 527
- 528
- 529
- 530
- …
- 2228
- chevron_right
Neko neaizstāvu, man vienkārši riebumu izraisa kad ieraugu A.Kaimiņa purnu! 
A man vienalga kas tur notiek ar to Artusu vai Kaktusu Kaimiņu, bet ar tiem 67 tūkstošiem varētu gan padalīties ar mani

Labs, lai tiesājas, nav ko stulbi dirst tiem žurnālistiem, lai kā arī nebūtu.
kā viņš Tev pāri nodarījis? vai vienkārši pēc izskata, Tev viņš neglīts ?Rudziņš rakstīja:Neko neaizstāvu, man vienkārši riebumu izraisa kad ieraugu A.Kaimiņa purnu!
Pazīstams savā laikā mācījās ar viņu kopā, un šis teica kāds idiots viņš dzīvē bijis, vienmēr apcēlis jaunākus, un kad sanākusi šaize, tad tikai ar vārdiem esot centies izbraukt, jo protot apvārdot citus.
Bet nu, katrams savs....
Bet nu, katrams savs....
Pie tiem ebrejiem labāk neko neņemt. Cenas kosmosā, attieksme zem katras kritikas, neko sarunāt arī nevar, un tas, kā viņi tās cenas izzīž no tās dienas garastāvokļa.Churchill rakstīja:Paskaties Elkšņu šrotā, Ikšķilē, es tur pirku savu Remus izpūtēju.
Pa Rīgas apvedceļu no Ogres uz Tallinas šoseju, pēc Tīnūžiem ir BMW šrots, waze viņš tā arī uzrādās, tur ir laba attieksme, atrast arī šo to var, nu cenas, tādas, kādas jau visur.
Paklausies viņa raidījumus boom.fm, sapratīsi, par ko iet runa.alen rakstīja:kā viņš Tev pāri nodarījis? vai vienkārši pēc izskata, Tev viņš neglīts ?Rudziņš rakstīja:Neko neaizstāvu, man vienkārši riebumu izraisa kad ieraugu A.Kaimiņa purnu!
Kā tas āksts paver muti, tā uzreiz gribas slēgt visu ārā un darīt ko lietderīgāku.
es skatos katra viņa raidījumu youtube ! cik sapratu, tas raidījums vairs nebūs, žēl, bija interesanti paskatīties, kā reaģē katrs cilvēks uz viņa provokatīvu !
bija iekšas pajautāt publiski, to ko nekad cits nevarētu, tāpēc man personīgi bija interesants.
bija iekšas pajautāt publiski, to ko nekad cits nevarētu, tāpēc man personīgi bija interesants.
Juus reaali cepaties uz cilveeku kursh ir aktieris un vinjam par to maksaa.
Smiekliigas provokacijas un reakcijas vel smiekligaakas. 
Shodien kautkaa taa vel, kaads no foruma mosh vel spelee?
Shodien kautkaa taa vel, kaads no foruma mosh vel spelee?
Powered by Minhauzens!
Domāju vajadzētu nomainīt Foruma Centrālo laiku - pagriest pa stundu uz atpakaļu.! 
A tā sabijos ka darbs jau nokavēts, saktoties pēdejos postus
A tā sabijos ka darbs jau nokavēts, saktoties pēdejos postus
Tas jāmaina pašam iekš lietotāja vadības paneļa. ;-)siluets rakstīja:Domāju vajadzētu nomainīt Foruma Centrālo laiku - pagriest pa stundu uz atpakaļu.!
A tā sabijos ka darbs jau nokavēts, saktoties pēdejos postus![]()
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
O, Paldies - to es nezināju 
Varbūt kāds varēs paskaidrot. Kāpēc mikrobusiku vadītāji skrien?
Ļoti bieži novērots, ka viņiem pat ar 120km/h ir par lēnu.
Viņiem kaut kas saspiedies, vai kā?
Ļoti bieži novērots, ka viņiem pat ar 120km/h ir par lēnu.
Viņiem kaut kas saspiedies, vai kā?
Kāpēc portālā nav galerijas no Zelta Rudens pasākuma(Līgatne,Sigulda)??? 
Bija, pats netiku, bet bildes forumā redzēju 100%, pameklē cītīgāk!Mad Matizz rakstīja:Kāpēc portālā nav galerijas no Zelta Rudens pasākuma(Līgatne,Sigulda)???
Kur viņam iekšas palika priekš Gacho piedāvājuma parunāt savādākā gaisotnē un valodā?alen rakstīja:es skatos katra viņa raidījumu youtube ! cik sapratu, tas raidījums vairs nebūs, žēl, bija interesanti paskatīties, kā reaģē katrs cilvēks uz viņa provokatīvu !
Memmītis viņš ir, sevi prot tikai aizstāvēt ar vārdiem, jo labi sanāk apvārdot cilvēkus, tas arī viss. 
Atradu Paldies!!!!Rudziņš rakstīja:Bija, pats netiku, bet bildes forumā redzēju 100%, pameklē cītīgāk!Mad Matizz rakstīja:Kāpēc portālā nav galerijas no Zelta Rudens pasākuma(Līgatne,Sigulda)???
Ridlihs rakstīja:Kur viņam iekšas palika priekš Gacho piedāvājuma parunāt savādākā gaisotnē un valodā?alen rakstīja:es skatos katra viņa raidījumu youtube ! cik sapratu, tas raidījums vairs nebūs, žēl, bija interesanti paskatīties, kā reaģē katrs cilvēks uz viņa provokatīvu !
tur jau tas stāsts ir pa visam vienkārš : kad ozols bija atnācis uz Kaimiņa raidījumu, tad kaimiņš atskaņoja kkāda gačo gabalu un jautāja vai tas ir hip hops ? par to arī visa tā sāpe radās.
Tas būtu tāpat, kā ja es nodirstu Tavu e36 un Tu gribētu ar mani boksēties
esi redzējis Renāra Zeltiņa apskatu/video Jēkabpils bosi ? http://www.youtube.com/watch?v=bn6x9rMtddE pie 4.31 zeltiņš jautā, kuras meitenes patīk, un tas viens atbildēja ka gacho. nākamajā dienā tas video tika izņemts un ielikts jauns , kur bija izgriezts tieši tā vieta ! gacho nepatik ši daļa, pasūdzējās un izgrieza
par cik šis ir spamu topiks, tad varu izpausties
Aktieri nevar atļauties sapist seju.Ridlihs rakstīja:Kur viņam iekšas palika priekš Gacho piedāvājuma parunāt savādākā gaisotnē un valodā?alen rakstīja:es skatos katra viņa raidījumu youtube ! cik sapratu, tas raidījums vairs nebūs, žēl, bija interesanti paskatīties, kā reaģē katrs cilvēks uz viņa provokatīvu !
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Tur jau nav ko sa*ist vairāk 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 526
- 527
- 528
- 529