Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 527
- 528
- 529
- 530
- 531
- …
- 679
- chevron_right

Nop, mans vēl pie loga stāv. Tātad neviens nav nospēris un devies Lietuvas virzienā, jo pats šodien toč tajā virzienā nebraucu.Ģirts rakstīja:šodien uz tīnūži - ikšķile štrāses zaļš sedans,pēc TAZX izskatijās,biju ļoti netīrā melnā sedanā.

tad būs kāds cits ar zaļu vilcis pretī. 

Ooo, gaidīju gaidīju kad kāds atnāks un nesagaidīju!Aija23 rakstīja:richus88 rakstīja:Kam šitā Turbo Pele, tagad Iļģuciemā pie Lidoņu ielas mego?
Mana turbo pele

Tagad zināšu!

nesen manīju Stabu ielā, kāds no foruma?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

mkmini rakstīja:nesen manīju Stabu ielā, kāds no foruma?

mkmini rakstīja:nesen manīju Stabu ielā, kāds no foruma?

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Mansmkmini rakstīja:nesen manīju Stabu ielā, kāds no foruma?

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk

Jep - mans :)rupu rakstīja:Kādam no šejienes Iļģuciemā pie nordekas aptiekas stāv žurcēns ?

Tikko braucot ārā no Saulkrastiem uz Rīgas pusi Lukoilā manīta fantastiska zila/zilzaļa zema kupeja!
Insta - @elizabete.elii , @elii.e36.brilliantrot

ĪstaisErcix rakstīja:Jep - mans :)rupu rakstīja:Kādam no šejienes Iļģuciemā pie nordekas aptiekas stāv žurcēns ?

gudri dirst nav malku cirst

Izrādās ka Ilgezeem daudz forumistu dzīvo. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Arī pie viņiem esmu bijis - viņiem tur sētā iekšā serviss/detaļu tirdzniecība.rupu rakstīja:ĪstaisErcix rakstīja:Jep - mans :)rupu rakstīja:Kādam no šejienes Iļģuciemā pie nordekas aptiekas stāv žurcēns ?pa to pašu ielu nedaudz tālāk arī vairākas žurkas patstāvīgi stāv.

richus88 rakstīja:Ooo, gaidīju gaidīju kad kāds atnāks un nesagaidīju!Aija23 rakstīja:richus88 rakstīja:Kam šitā Turbo Pele, tagad Iļģuciemā pie Lidoņu ielas mego?
Mana turbo pele![]()
Tagad zināšu!
Nu jā sanāca nedaudz ilgāk uzkavēties veikalā

BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Nē, tur dažas misenes tik ārdas, iespējams jau ka pat tās vairs navrupu rakstīja:Tāds kā šrots ? Jā daudz Iļģuciemā ir e36

14:30 pie cash&carry .
Kāds no foruma ?
Kāds no foruma ?
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Tad jau Ilgezeemiešiem vajag kaut kad savākties dzegužkalnā!Finks rakstīja:Izrādās ka Ilgezeem daudz forumistu dzīvo.

Un Tev baigi jūtīgā signazlizācija tai Turbo Pelei, tikko kā savu pierūcināju-tavējā bļāva pa visu stāvvietu! 

[
Sent from my PSP7557 using Tapatalk
Laba manta [emoji6] Sent from my PSP7557 using Tapatalk
gudri dirst nav malku cirst
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 527
- 528
- 529
- 530
- 531
- …