Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 528
- 529
- 530
- 531
- 532
- …
- 679
- chevron_right

Šis vislaik tur stāv un izskatās, ka nekustās!rupu rakstīja:[Laba manta [emoji6]
Sent from my PSP7557 using Tapatalk

Vai arī tieši man tā trāpās redzēt tur visu laiku viņu, bet smuks!

Jep, te Iļģuciemā žurkas pa pilnam. katru dienu kādu redzu mego stāvvietā un tuvākā apkārtnē.
crapworks

Jā to es zinu :) esmu uzlikusi papildus signalizācijurichus88 rakstīja:Un Tev baigi jūtīgā signazlizācija tai Turbo Pelei, tikko kā savu pierūcināju-tavējā bļāva pa visu stāvvietu!

BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

thnxrichus88 rakstīja:Šis vislaik tur stāv un izskatās, ka nekustās!rupu rakstīja:[Laba manta [emoji6]
Sent from my PSP7557 using Tapatalk![]()
Vai arī tieši man tā trāpās redzēt tur visu laiku viņu, bet smuks!

Darba dienās sanāk reti, kur braukt, jo parsvarā ar darba vāģi.
Ar šo vizinos pa brīvdienām :)

thnxrupu rakstīja:[Laba manta [emoji6]
Sent from my PSP7557 using Tapatalk

Vakar kā reiz nomazgāju

Laikam violets unic ar m counturam stāv pie azūra apļa uz nestes pusi
Sent from my iPhone using Tapatalk

Spiegojam. Biju e39 sudrabotā. Palaidu Tevi
Sent from my PSP7557 using TapatalkJums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
gudri dirst nav malku cirst

Kļaviņa e46 nestāvēja šodien gadījumā tajā Stradiņa slimnīcas stajankā pie sliedēm? Nostājos priekšā, likās stipri līdzīgs.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
divas smukas meitenes ar kompaktu un skalu muziku staveja pie biker toyz veikala 

Hahahharupu rakstīja:Spiegojam. Biju e39 sudrabotā. Palaidu TeviSent from my PSP7557 using Tapatalk

Kuru ar krabi uz brìvībenes śodien menti paņēma??

Cikos ir doma ?rupu rakstīja:Jālaiž vakarā uz kukušku
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Aija23 rakstīja:Cikos ir doma ?rupu rakstīja:Jālaiž vakarā uz kukušku
Bet vispār derētu kādu dienu savākties visiem

Sodien gan tur nebijuTomSkarsts rakstīja:Kļaviņa e46 nestāvēja šodien gadījumā tajā Stradiņa slimnīcas stajankā pie sliedēm? Nostājos priekšā, likās stipri līdzīgs.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Nu varētu gan jā, kā jums ar sestdienas vakaru piemēram?Aija23 rakstīja:Aija23 rakstīja:Cikos ir doma ?rupu rakstīja:Jālaiž vakarā uz kukušku
Bet vispār derētu kādu dienu savākties visiem

Vakara esmu brivs - varu piebrauktrichus88 rakstīja:Nu varētu gan jā, kā jums ar sestdienas vakaru piemēram?Aija23 rakstīja:Bet vispār derētu kādu dienu savākties visiemrupu rakstīja:Jālaiž vakarā uz kukušku
Kas ir Kukuška? Un cikos? 

Dzegužkalns cik sapratuElvijsR rakstīja:Kas ir Kukuška? Un cikos?

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 528
- 529
- 530
- 531
- 532
- …