Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 93
- chevron_right
A tajos Alderos ir normāli kur ievizināt?
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jā mlje Alderu Drift City viss kārtībā, pārlecu pāri tai sranajai priedei!
Atlaušos piebilst, ka no tāluma tas koks izskatījās pēc ielas, a kombainam viss štokos!
Atlaušos piebilst, ka no tāluma tas koks izskatījās pēc ielas, a kombainam viss štokos!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
:O Nopietni? Nu kādā veidā? :O bik šokā!
Tas vispār ir fiziski iespējams?
Es ar labprāt kādu dienu kopā aizšļūktu uz turieni!
Tas vispār ir fiziski iespējams?
Es ar labprāt kādu dienu kopā aizšļūktu uz turieni!
Beautiful Mechanical Wonder
Vot fanāti phahahaha
Kad Elkor sport laukumā kkas atkal savāksies?
Kad Elkor sport laukumā kkas atkal savāksies?
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Par kuru Elkor Sport laukumu iet runa? К. Ulmaņa gatve 114? Gribu piebiedroties kādu dienu...
Nu cik braukts ,tad uz Brīvības ielas ...
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tā arī domāju, bet tas jau ir Elkor plaza, neviss sport.
Nu pēdējās dienās tas ir kļuvis par Elkor recreational centru /Elkor sporta centru.Wildmonkey rakstīja:Tā arī domāju, bet tas jau ir Elkor plaza, neviss sport.
Ko tauta dara šovakar? Mārupes puse? Sola sniegu
Tu pieduries vai nopietni???Johnny rakstīja:Jā mlje Alderu Drift City viss kārtībā, pārlecu pāri tai sranajai priedei!
kāds ātrums bija?
Johnny esmu šokā kā tu tiki pāri vispār tādam, ar apakšu viss tipa ok?? Tikai bez bampera paliki vai kas vēl??Johnny rakstīja:Jā mlje Alderu Drift City viss kārtībā, pārlecu pāri tai sranajai priedei!
Sabinchix rakstīja:Johnny esmu šokā kā tu tiki pāri vispār tādam, ar apakšu viss tipa ok?? Tikai bez bampera paliki vai kas vēl??Johnny rakstīja:Jā mlje Alderu Drift City viss kārtībā, pārlecu pāri tai sranajai priedei!
Man loģika saka ka barā pacēla to priedi un viss... tikmēr auto izbrauca cauri....
Ja kas varu ar motorzagi aizbraukt... bet tad man metās pilnai bākai
Nav pēdas pie koka!elksnis rakstīja:Sabinchix rakstīja:Johnny esmu šokā kā tu tiki pāri vispār tādam, ar apakšu viss tipa ok?? Tikai bez bampera paliki vai kas vēl??Johnny rakstīja:Jā mlje Alderu Drift City viss kārtībā, pārlecu pāri tai sranajai priedei!
Man loģika saka ka barā pacēla to priedi un viss... tikmēr auto izbrauca cauri....
Ja kas varu ar motorzagi aizbraukt... bet tad man metās pilnai bākai
Ir kāds slīpēt gribētājs Mārupes pusē? Tikko bīju iesildīties Ceļi ideāli! Pm!
Tas koks bija ar visām saknēm apgāzies, tā ka šoreiz vien māte daba pacentusies
Bet kas attiecas uz Johnny Es tieši ieliku bildi ar domu, lai kāds neieliek priedē šķērējot, jo no otras puses sanāk tieši pēc līkuma un var arī nesadzēsties, bet no tās puses viņa ir diezgan skaidri redzama Uz ceļu vairāk jāskatās, nevis uz
Well, it's not going to drift itself!
kads var pec kartes iemest kur tiesi atrodas tas alderu sporta kompleks? izbraukaju alderus un ne suda neatradu neko forsu tur
Varbūts kad ir Salaspils puses galā kas vēlas pakausēt ledu no asfalta?
Šovakar kāds pie elkora būs? Sola visu ned. atkusni, varētu uzslīpēt vēl
Es jau Elkora ar 1.2 ķenguru ārdos :-D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …