Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 68
- chevron_right
gudriniek, ieskruve savai zelejai aki un iesper pa vinu ar celiti .. un izdari to pasu pa pliku bamperi .. varbut tad tev paradisies smadzene kroka par to kadel par vilksanas aki liek 2Emteks rakstīja:Tev želeja matos satecējusi vai no dzimšanas esi tāds neattapīgs ? Netrūkst mašīnu, kurām āķis nav noņemams. Un kāda šķirba ar āķi, bamperi, lukturi vai spārnu tev kaut ko sapisīs ?nuugjis rakstīja:tas tavs rupnicas aprikojums nav paredzets ikdienas lietosanai tada veida .. un tas vairak ir domats ka drosibas pasakums .. es domaju tu negribetu lai kads tev ar aki uztriecas virsu kamer ej pa ielu teiksim ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
tiesi tas pats ari par aizmugurejo (tikai par vinu vel musejie neko nesaka), ne velti viniem ir fiksie savienojumi, vai jaunajam masinam vispar pasi ievelkas ieksa nu utt
Sent from my iPhone using Tapatalk
100% tev nav jauna mašīnai, kurai kaut kas ievelkās.
Man pilnībā netraucē tie piekabes āķi. Ja kādam traucē vai ir bail, tad nelienat uz ielas un brauciet ar sabiedrisko.
Man pilnībā netraucē tie piekabes āķi. Ja kādam traucē vai ir bail, tad nelienat uz ielas un brauciet ar sabiedrisko.
Likums ir spēkā esošs:ValtersD rakstīja:Kur šito atradi? Nav baigi vecs likums?Nylon rakstīja:nu nebūs 3 par metināto reduktoru, bet
Par tāda transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, kuram noteiktajā termiņā nav veikta valsts tehniskā apskate, —
uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no piecdesmit pieciem līdz simt divdesmit euro.
Pirms 2gadiem man bez octas uzlika 85eur un tad tas bija minimālais sods. + 2 soda punkti. Bez apskates identisks sods un soda punkti. Attiecīgi vari pārkāpt abus reizē un uzliks sodu tikai par vienu un 2punktus.
http://likumi.lv/doc.php?id=89648
149.24 pants. Transportlīdzekļu tehniskā stāvokļa un iekārtojuma nosacījumu pārkāpšana
Ja tiek ielikts "3" TA tad tiek noņemtas arī valsts numura zīmes no autoNixon rakstīja:Ja nu gadijumā ieliek man 3, tad cik ir sods braucot bez TA?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Waaat? Bija "3" nummuri palika.
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Jap,man e30 pārsprāga bremžu truba,ielika 3,noņēma uzlīmi laikam tikai un viss.
Iekāpu un aizbraucu bez bremzēm
Iekāpu un aizbraucu bez bremzēm
Ok, jā par to "3" numura zīmi atņem tikai atsevišķos gadījumosJānis.P rakstīja:Waaat? Bija "3" nummuri palika.
Cik atceros, numura zīmi atņem, ja uz ceļa veic tehnisko pārbaudi un konstatē "3". Respektīvi lai tu nebrauktu tālāk bez uzlīmes, bet gan sauktu evakuatoru.Madyboy rakstīja:Ok, jā par to "3" numura zīmi atņem tikai atsevišķos gadījumosJānis.P rakstīja:Waaat? Bija "3" nummuri palika.
Cik reizes deva mēnešnieci skatē?
Gāju 1x, neizgāju. Tagad mēnešniece beigusies, vajag braukt, bet zinu, ka atkal neiziešu - nav laika ielikt abs bloku. iedos viņi man vēl uz mēnesi?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Gāju 1x, neizgāju. Tagad mēnešniece beigusies, vajag braukt, bet zinu, ka atkal neiziešu - nav laika ielikt abs bloku. iedos viņi man vēl uz mēnesi?
Iedos vēlvienu. Dod divas gadā.Nixon rakstīja:Cik reizes deva mēnešnieci skatē?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nixon rakstīja:Skaidrs. Paldies!
Neaizmirsti ka jāpērk pamatpārbaude nevis atkārtotā, citadi mēnesi nedos
Tas skaidrs, bet vaitad ir iespējams nopirkt arī atkārtoto, ja skates nemaz nav/mēnešniece beigusies?
Gadā var dabūt divas. Tas ka beigusies, poh.Nixon rakstīja:Tas skaidrs, bet vaitad ir iespējams nopirkt arī atkārtoto, ja skates nemaz nav/mēnešniece beigusies?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
2x 6 mēnešu laikā , paņemsi tagad velvienu, neiziesi vai nokavēsi , pēc 6 mēnešiem varēsi ņemt atkal 2xNixon rakstīja:Cik reizes deva mēnešnieci skatē?
Cik vispār reizes var iet skati, kaut kā neatceros vai bija ierobežojums tikai uz slimības labu vai kā - situācija -
auto pirmajā reizē tika pie 3nieka;
aši knaši tas sataisīts un tika pie slimības lapas;
šobrīd slimības lapa beigusies, tagad būs jāiet pamatpārbaude. Ja kaut ko jaunu atklāj dod vēl vienu slimības lapu, vai nē?
šobrīd slimības lapa beigusies, tagad būs jāiet pamatpārbaude. Ja kaut ko jaunu atklāj dod vēl vienu slimības lapu, vai nē?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
skati vari iet kaut 10xLinda rakstīja:Cik vispār reizes var iet skati, kaut kā neatceros vai bija ierobežojums tikai uz slimības labu vai kā - situācija -
iedos velvienu uz 30 dienām man liekas , ja pēc tam nokavēsi datumu, būs jāņem velviena pamatpārbaude un ja atkal neiziet, tad Ta ir tikai uz 1 dienu , taj dienas laikā var ņemt atkārtotu un mēģināt velreiz . čomam mersim gājam kādas 6x šitā
Ok, tad var neiespringt. Paldies
It's all about the win
Sveiki,
Varbūt kādam ir 316 compact reduktors? Vajag uzmest virsū uz tehnisko apskati.
Varbūt kādam ir 316 compact reduktors? Vajag uzmest virsū uz tehnisko apskati.
Varbūt kāds Rīgā var izpalīdzēt uz pāris stundām ar diviem diskiem ar riepām, ar kurām var iziet TA?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 68