Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 103
- chevron_right
cik bildēs redzēts tad ir kaut kādi gongi kam ir 2 lielie spraudņi tikai.
man 95g kupejai bez parkingiem bija ar 2 spraudņiem.
97g sedanam ar 4
97g sedanam ar 4
jaa manejais ar ar diviem. bus vien jamekleeistais gongs un miers majas, vai ari japievienojas pie esoshajiem vadiem.
diez tas signals ir savadaks neka parejie
diez tas signals ir savadaks neka parejie
...
ir ir tie signāli savādāki pameklē youtube e36 gong.
Armando rakstīja:vakar atnaca mana ziemassvetku davana nee ne nakoso, bet pagajusho ziemssvetku
kurjers beidzot atstiepa pacinju no schmiedmann.
tik nakamreiz gan es padomashu divreiz ko un kaa pirkt, jo pa so neko aizgaja kaukadi gandriz 160 eiro
bus japamegjina vecos blivslegus aizsutit lai nokope, taa vien liekas ka reali pikji varetu taisit uz tiem
pacinjas saturs;
evo karbas visi tris blivslegi, jauns izejoshaa flancha uzgrieznis (tas naaca komplektaa ar lielo blivslegu), 4 plastmasas speicerishi karbai , aizmugurejaa tilta lielas skruves, karbai jauns briideritis un taa sliede, ka ari jauna nakleika karbai
tagat tik jauztaisa jauns shifterstienis kjip sporta un bus gatavs stellet visum kopa.
Jā tie ir tie sīkumu kuri priecē acis, lai gan mazi un dārgi, bet lai būtu viss kārtīgi tad bez viņiem nevar, jo nevar taču uz kārtīga auto likt vecas sapuvušas skrūves.
Veiksmi!!
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
jasavelk vadi kamer viss izardits, bet jaatliek vienoshanu uz daudz velaku laiku.yanks rakstīja:ir ir tie signāli savādāki pameklē youtube e36 gong.
pateicoskrs rakstīja:Armando rakstīja:vakar atnaca mana ziemassvetku davana nee ne nakoso, bet pagajusho ziemssvetku
kurjers beidzot atstiepa pacinju no schmiedmann.
tik nakamreiz gan es padomashu divreiz ko un kaa pirkt, jo pa so neko aizgaja kaukadi gandriz 160 eiro
bus japamegjina vecos blivslegus aizsutit lai nokope, taa vien liekas ka reali pikji varetu taisit uz tiem
pacinjas saturs;
evo karbas visi tris blivslegi, jauns izejoshaa flancha uzgrieznis (tas naaca komplektaa ar lielo blivslegu), 4 plastmasas speicerishi karbai , aizmugurejaa tilta lielas skruves, karbai jauns briideritis un taa sliede, ka ari jauna nakleika karbai
tagat tik jauztaisa jauns shifterstienis kjip sporta un bus gatavs stellet visum kopa.
Jā tie ir tie sīkumu kuri priecē acis, lai gan mazi un dārgi, bet lai būtu viss kārtīgi tad bez viņiem nevar, jo nevar taču uz kārtīga auto likt vecas sapuvušas skrūves.
Veiksmi!!
taa neliels updeits, updeitosanas peec.
saliktas bukses lielajas atsaites un acperu turetajos nonjemtsaizmugurejais tilts. godigi jasaka sis bija vieglakais ko esmu kadreiz darijis savam e36 no tadiem lielakiem darbiem. viss smuki atskruveejas. nekas nebija ne iesubejis ne kaa savadak kretineja man praatu.
kaa arii viss kas atrodas aiz tilta mani vairak kaa parsteidza, skruuves kaa jaunas, ja neskaita galvinjas, griida tik ap prieksejam buksem bruuna nedaudz, bet tik loti virspuseji, parejais vienki perfekti, biju gaidijis vairak ruusu, biju rekjinajies ar to ka nevares skruves atskruvet utt, bet nee, beidzot ari kads patikams parsteigums
ari kads kadrs tilta lielaas skruuves, iztas kaa jaunas njemot veeraa ka tas ir 20g auto un speciali kadrs preks valcha
skruves kuras es izmantoju uz savu auto un tu uzskati par mikstiem kinieshu mesliem ir tadas pashas cietibas kaa oem.
protams ne visas bet ja kadam vajadzetu but 10.9 grade tad tas butu shis,lielas tilta skruves, bet shis ir 8.8 grade kaa ari radas laba ideja.
sis sruves tika ieskruvetas tiltaa tikai lai pasargatu vitnes no pulverkrasosanas. tagat izskruveju vinjas araa un vinas ir vienk perfektas
saaku apsvert domu par parejo skruvju aizsutisanu uz pulverkrasosanu. zinu ka noskrapesies ar laiku, bet reali jau es nenjemu ritenjus nost katru dienu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Armando, es arī plānoju ielikt PDC. No kā ņēmi - no E46? Kur likt bloku? Aiz bardačoka?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
man ir no e36.
es vel nezinu kur liksu bloku, bet domaju ka atstashu kautkur bagazniekaa pasleptu aiz kadas no saansienam
es vel nezinu kur liksu bloku, bet domaju ka atstashu kautkur bagazniekaa pasleptu aiz kadas no saansienam
...
Orgjinali taccu tie bloki naak bagaznieka Nevis aiz bardaccoka
Instagram INDIGAIS
Tām pulverotajām skrūvēm muciņa ies virsū?
iet iet, ir cieshi bet iet. skruves jau vienmer mazakas nekaa mucinjas
katraa zinjaa vienmer jau var paprasit krasotajiem lai neuzklaj parak biezu kaartu ar pulveri.
katraa zinjaa vienmer jau var paprasit krasotajiem lai neuzklaj parak biezu kaartu ar pulveri.
...
neliels updeits
atvests metinamais uz garazu, pastiprinasies aizmugurejas tilta stiprinajuma vietas.
varteikt viss jau satirits, noslipets utt vel mazliet palicis. rezultats patikami parsteidzosh.
tagat jaizdomaa ko un kaa pastiprinashu, vai njemt vienkarsi plaksni un piemetinat un ar amuru smuki izveidot formu, vai ari merit taisit shablonus un griest uz laseri un preset formu, ko man soreiz ljoti netik darit.
gan jau velak bus kads kadrs ari no shii procesa.
pagaidam lai nau tuksa runashana:
mekleju, mekleju oem rocenes trosites kronsteinus bet taa ari neatradu. viens no lietotajiem pat bija tik izpalidzigs ka atsutija dfx failu lai izgriestu uz lazeri to kronsteinu, bet beigas es nolemu pats uzraset un izgriest.
vecie kronsteini vs jaunie nerzas, gumijas gan vecas izmantoju
atvests metinamais uz garazu, pastiprinasies aizmugurejas tilta stiprinajuma vietas.
varteikt viss jau satirits, noslipets utt vel mazliet palicis. rezultats patikami parsteidzosh.
tagat jaizdomaa ko un kaa pastiprinashu, vai njemt vienkarsi plaksni un piemetinat un ar amuru smuki izveidot formu, vai ari merit taisit shablonus un griest uz laseri un preset formu, ko man soreiz ljoti netik darit.
mekleju, mekleju oem rocenes trosites kronsteinus bet taa ari neatradu. viens no lietotajiem pat bija tik izpalidzigs ka atsutija dfx failu lai izgriestu uz lazeri to kronsteinu, bet beigas es nolemu pats uzraset un izgriest.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
ŠITĀDA ATTIEKSME PRET BMWArmando rakstīja:neliels updeits
Bayerische Motoren Werke
Tu man ar to lāzeru sāc nepatikt
Par tiem PDC es tak pat attiecīgajā topikā saliku kas ir kas-bet neviens jau neko nelasa
Par tiem PDC es tak pat attiecīgajā topikā saliku kas ir kas-bet neviens jau neko nelasa
Tauta palikusi bišku dīvaina - mēs lietojam lāzerus, datorus,aplikācijas, kur tās galīgi nav nepieciešamas.yanks rakstīja:Tu man ar to lāzeru sāc nepatikt
pateicos, par labiem vardiem
yanks, iedo linku, bushu palaidis garam.
ps. kapec nepatikt kautgan es necensos izpatikt citiem katraa zinjaa ja ir velmes tikt pie tadiem drosi padod zinju
rons, bet kapec lai neizmantotu, ja ir? ja nebutu tad jau ari neizmantotu.. kaa marux reiz teica, "tiesi sikumi padara lietas perfektas"
yanks, iedo linku, bushu palaidis garam.
ps. kapec nepatikt kautgan es necensos izpatikt citiem katraa zinjaa ja ir velmes tikt pie tadiem drosi padod zinju
rons, bet kapec lai neizmantotu, ja ir? ja nebutu tad jau ari neizmantotu.. kaa marux reiz teica, "tiesi sikumi padara lietas perfektas"
...
Izšķirstīju tavus postus, neatrodu par PDCyanks rakstīja:Par tiem PDC es tak pat attiecīgajā topikā saliku kas ir kas-bet neviens jau neko nelasa
vnk neuztvēri domu gājienu... šo bleķa mēslu var pa 5 min uzcept ar flomasteru,fleksi,urbi un būs tāds pats.
piemērs-- es pcb plati ar brīvu roku uzzīmēju pa vienu nakti. Ar datoru pēc tam nedēļu rasēju
piemērs-- es pcb plati ar brīvu roku uzzīmēju pa vienu nakti. Ar datoru pēc tam nedēļu rasēju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 103