Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 292
- chevron_right
nomazgaju,bet bez putinjam,shoreiz tiri ar karcheri un lupatinju,jo vakar iestregu kartigi dubljos
Sāku pētīt OBC vadu shēmas... Pagaidām kko maziņu (ar 8 pogām) varētu ieinstalēt... Par cik šobrīd man nav nekā, tad darbs ar vadiem varētu izvērsties visai izglītojošs.
Maziņo ielikt īstenībā vispār elementāri, nekas diži jauns nav jāvelkmarux rakstīja:Sāku pētīt OBC vadu shēmas... Pagaidām kko maziņu (ar 8 pogām) varētu ieinstalēt... Par cik šobrīd man nav nekā, tad darbs ar vadiem varētu izvērsties visai izglītojošs.
pa jaunam parvilks liniarais vads saubim, ka ari beidzot iepazita audio sistema masinas, istaniba ir daudz labak neka biju cerejis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
aizdzīts uz mazgātuvi, iztīrīts un uzpulēts salons, sataisīta sadurtā riepa un pārbaudīti un pielieti visi nepieciešamie šķidrumi.
Pēdējais labojis Sta4 - 28 Nov 2011, 20:01, kopā labots 1 reizi.
bļin šitādā lietainā laikā nomazgā un kamēr brauc mājās autiņš atkal netīrs
coupe 2.8
Tas gan, labāk atstāt kā ir....man bija ļoti netīrs, bet tgd pa lietiņu ir noskalojies un pa gabalu izskatās ļoti smuks un tīrs
jāizbauda tas mirklis kad izbrauc no mojkas
vsm 1x nedēļā uz mojku obligāti jābrauc
vsm 1x nedēļā uz mojku obligāti jābrauc
es a tāpē šodien nemazgāju,gaidīs ka pārstās līt vai arī ka būs toč netīrs!uteo rakstīja:Tas gan, labāk atstāt kā ir....man bija ļoti netīrs, bet tgd pa lietiņu ir noskalojies un pa gabalu izskatās ļoti smuks un tīrs
coupe 2.8
kas taisni nepatika? stabilitaate? ar velk uz variantu, vainu likt orginaalaas pa ziemu, vai pleest auto apakšu.. tie 4 cm priekšā daudz dotu...Agrais rakstīja:arī sataisīju temperatūras dačiku, tie -37 jau bija piegriezušies
nomainīta motoram eļļa un filtrs, kā arī restartēts oil service pie tāda gadījuma...
gatavojoties ziemai sēdināto atsperu vietā uzliku orģinālās....nepatīk
7pogu elementāri, 8 un vairāk - jau sarežģītāk. Jāliek ir viss - CM, gongs, bremžu pedāļa slēdzis, pats OBC... Būs pa ziemas vakariem ko darītoshels638 rakstīja:Maziņo ielikt īstenībā vispār elementāri, nekas diži jauns nav jāvelkmarux rakstīja:Sāku pētīt OBC vadu shēmas... Pagaidām kko maziņu (ar 8 pogām) varētu ieinstalēt... Par cik šobrīd man nav nekā, tad darbs ar vadiem varētu izvērsties visai izglītojošs.
Pa brīvdienām vairāk vai mazāk atmazgāta reika, sagatavota pārjaukšanai, noņemta kondiškas sistēma, nopiķēta auto priekša, pusizjaukts salons un pilnībā pabeigts taisīt hella dark replika vienam lukturim.
Kā arī saņemts no ebay M ātrumslēgs (+5HP) un atslēgu piekariņš "3 sērijas cipars" (+2HP).
Bildes - vēlāk ap 17., 18. datumiem.
Kā arī saņemts no ebay M ātrumslēgs (+5HP) un atslēgu piekariņš "3 sērijas cipars" (+2HP).
Bildes - vēlāk ap 17., 18. datumiem.
iebrauks servī samazgāt motora apakšu ar ķīmijām=rezultāts 3ls atdoti servī meistaram un kārtējo reiz uzkacināti nervi,jo visi,kas palīda zem mašīnas,izteica savu izbrīnu,kā varot par tik "eļļainu" motoru ielikt divus 2
coupe 2.8
šodien nomainīta zonde,sametināts izpūtējs,noregulēts lukturu augstums un pārbaudītas atgāzes,viss okey Auto gatavs doties rīt uz atkārtoto TA
Nomainīju gaismas slēdzim apgaismojuma lampiņu.
samainitas kloķim buksītes,tas plastmasa abjoms abolam,salabot graboņa aizmugurē,daudz maz atliekt taisns saliektais izpūtejs! izņemta mirgojoša air bag lampiņa neticesiet viņa mirgo vienalga kaut kada papildus drošiba!
apmainīta paneli labā pagrieziena indikatora lampiņa,un pūlksteņa lampiņa nomainīta
apmainīta paneli labā pagrieziena indikatora lampiņa,un pūlksteņa lampiņa nomainīta
es taapat biju iznjeemis laminju, bet izraadas ka tur diode ir papildus..
es savam jaukajam bembītim vakar pasūtiju jaunu bamperīti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54