RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 86
- chevron_right
Being second is being the first of the losers. /Senna/
lūk to gan es nevēlos pagaidām darīt.ArnoSan rakstīja:nedaudz jau var izvalcēt. tie enkei ir 17x9.5RENIO rakstīja:viss jau forši tikai standarta arkās ielikt gana čakarīgi...
piedāvājat, kas var uztaisīt kopresora kitu priekš M54.
Idejiski ar kompresoru: eaton m62.
Var piedāvāt arī citus variantus.
Protams var piedāvāt jau gatavu kitu.
Pastoties youtube video tie dzinēji kā traki griežās, bet vai ikdienā to dūkoņu izturēsi?RENIO rakstīja:piedāvājat, kas var uztaisīt kopresora kitu priekš M54.
Man bija Vortech uz m54 un vinjs netaisa to stulbo skanju tik traku
Instagram INDIGAIS
doma kopresoru likt a/c vietā.
Jo to dārgos/"rūpnīcas" kitus uzlikt ir gana padārgi
Beidzot kāds iedomājās to pašu ko es, tik nekad nebiju pētijis vai vispār tādi eksistē.RENIO rakstīja:doma kopresoru likt a/c vietā.
- ikey07
Man jau liekas tas m62 visu laiku kā bite sīccipruss18 rakstīja:A kaa cilveki turbinu skanju iztur?
Lampu mazgātāji būs no e36 vai pielāgosi ko citu, piemēram E39?
Ja liek mazgaataajus buutu interesanti redzeet arii xenonu kurs uz skati nav janjem ara :)
Mazgātājus sen vairs nevajag xenoniem.
Bet tos sagāzuma sensorus uz ratiem un motoriņus lēcai gan.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Izlasi nolikumu mazgaataaji ir obligaati. Taa pat kaa lampas ar marķējumi nevis vienkarsi lēcas.ValtersZ rakstīja:Mazgātājus sen vairs nevajag xenoniem.
~ pirms pus gadu biju pie CSDD priekšnieka presonīgi. Vajag tos lampu regulātorus ar sensora pie rata. Mīzējus nevajag.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Saksim ar to ka xenona lampas oem nenak vispar bez apmizejiem.un man TA izlaida ar nestradajoshiem apmizeejiem
ar kompatu pa brugji
Tantes pieturā runā, ka ir modeļi/komplektācijas (neiet runa konkrēti par bmw), kuriem nav apmīzēji xenonam.cipruss18 rakstīja:Saksim ar to ka xenona lampas oem nenak vispar bez apmizejiem.un man TA izlaida ar nestradajoshiem apmizeejiem
crapworks
Man e60 bija speciali atslegti lai mazgajot logu viss kapots nebuutu no tiem miizeejiem netiits...TA tam nepieversa uzmaniibu jo anyway vinji straadaa tikai braucot
BMW_The Ultimate Repair Bill
tieši tā... ja pareiz atceros, tad kaut kādiem meršiem un vēl kam tur.pusdzivais rakstīja:Tantes pieturā runā, ka ir modeļi/komplektācijas (neiet runa konkrēti par bmw), kuriem nav apmīzēji xenonam.
labākais interneta warriors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …