Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 529
- 530
- 531
- 532
- 533
- …
- 679
- chevron_right

Varam 20.00, var arī 21.00!
Man viss vakars itkā brīvs!

Man viss vakars itkā brīvs!

Jā, 20.00 dzegužkalns !Reenasyoo rakstīja:Dzegužkalns cik sapratuElvijsR rakstīja:Kas ir Kukuška? Un cikos?![]()

vakar gadījumā laurix nebija ar savu kabri pārdaugavā armisteda ielā piestajis? Baugi līdzīgs bija!

kas i ka sveicna kā tādas mazas meitenītes
ja sveicina ta sveicina normāli, nevis tad kad jau ir samainījušies uzmet ar avārijas gaismām
, vai parāda V tā, lai ja nu kas nebūtu tizleņa lomā, paliekot neatsveicināts
ja sveicina ta sveicina normāli, nevis tad kad jau ir samainījušies uzmet ar avārijas gaismām

vakar pļavniekos ap 9iem e36 kupeja ar smuki ziliem diskiem, zinu ka forumietis, bet nezinu kurš

Ercix rakstīja:Jā, 20.00 dzegužkalns !Reenasyoo rakstīja:Dzegužkalns cik sapratuElvijsR rakstīja:Kas ir Kukuška? Un cikos?![]()
Es varētu mēģināt uz 21:00 tikai tikt :)
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Tad tikamies vakarā dzeguškalnā. Nāks tuvāk vakars precizēsim laiku, bet tēmējam uz 20.00 -21.00.
Domāju ka mēs viens otru pazistam, nu vismaz caur caur saviem draugiem. Rajons maziņš
Vismaz richus88 esmu Facebook redzējis 
Domāju ka mēs viens otru pazistam, nu vismaz caur caur saviem draugiem. Rajons maziņš

gudri dirst nav malku cirst

Man ar liekās, ka noteikti caur draugiem esam pazīstami!rupu rakstīja:Tad tikamies vakarā dzeguškalnā. Nāks tuvāk vakars precizēsim laiku, bet tēmējam uz 20.00 -21.00.
Domāju ka mēs viens otru pazistam, nu vismaz caur caur saviem draugiem. Rajons maziņšVismaz richus88 esmu Facebook redzējis

Jā esmu arī Tevi manījis Facebook, tad jau vakarā noskaidrosim kurš kuru zin!

Es tad uz kādiem 20.30 braukšu uz Dzeguzi!

Ok. Es ar uz to laik pieslīdēšu. No sākuma japaballējas pie sievas vecākiemrichus88 rakstīja:Man ar liekās, ka noteikti caur draugiem esam pazīstami!rupu rakstīja:Tad tikamies vakarā dzeguškalnā. Nāks tuvāk vakars precizēsim laiku, bet tēmējam uz 20.00 -21.00.
Domāju ka mēs viens otru pazistam, nu vismaz caur caur saviem draugiem. Rajons maziņšVismaz richus88 esmu Facebook redzējis
![]()
Jā esmu arī Tevi manījis Facebook, tad jau vakarā noskaidrosim kurš kuru zin!![]()

gudri dirst nav malku cirst

Labi, sarunāts tad!rupu rakstīja:Ok. Es ar uz to laik pieslīdēšu. No sākuma japaballējas pie sievas vecākiemrichus88 rakstīja:Man ar liekās, ka noteikti caur draugiem esam pazīstami!rupu rakstīja:Tad tikamies vakarā dzeguškalnā. Nāks tuvāk vakars precizēsim laiku, bet tēmējam uz 20.00 -21.00.
![]()
Jā esmu arī Tevi manījis Facebook, tad jau vakarā noskaidrosim kurš kuru zin!![]()

Es ar būšu :)richus88 rakstīja:Man ar liekās, ka noteikti caur draugiem esam pazīstami!rupu rakstīja:Tad tikamies vakarā dzeguškalnā. Nāks tuvāk vakars precizēsim laiku, bet tēmējam uz 20.00 -21.00.
![]()
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
es ar varetu pieslidet no agenskalna, ar savu drotu, kura vieta tiesi pie ta kalna?Aija23 rakstīja:Es ar būšu :)richus88 rakstīja:Man ar liekās, ka noteikti caur draugiem esam pazīstami!rupu rakstīja:Tad tikamies vakarā dzeguškalnā. Nāks tuvāk vakars precizēsim laiku, bet tēmējam uz 20.00 -21.00.
![]()

Ganjau pie estrādes.

Redzu melnu kabrioletu pie bērnudārza KF 1xxx

Pāris cilvēki esam savākušies, kas vēlas pievienoties droši braucat uz Dzegužkalnu :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 529
- 530
- 531
- 532
- 533
- …
- 679