Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 532
- 533
- 534
- 535
- 536
- …
- 679
- chevron_right

Tikko Ciprussa semaks, sagatavots krasosanai redzēts braukadamies pa Lienes ielu, ganjau maukās 

AF pie manas darbavietas 17.00 
Un LEO sarkanā kupeja gandrīz katru dienu noparkota ādažos

Un LEO sarkanā kupeja gandrīz katru dienu noparkota ādažos

Kam šodien uz Gogoļa ielas ap 18:15 pieteicos par liecinieku avārijā?

Cipruss kurā kursa eij?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Kaut kad no rīta pamanīju, ka mana stajankā (Deglava un Astras ielas stūris) stāv viena kūtiņa ar cmukiem diskiem.
Kā arī šodien īsi pirms 9 pie Deglava tiltā pretī braucošais viens samāts.
Kā arī šodien īsi pirms 9 pie Deglava tiltā pretī braucošais viens samāts.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Samājos ar divām skaistām meitenēm braucot ārā no Grīziņa, liekas, ka techno violet kūtiņa 

Man. Liels paldies ka tik operatīvi pats izkāpi iedevi visu. Galvenais jau sapirkos lai spārnu sataisītu un še tev.zeltinsh rakstīja:Kam šodien uz Gogoļa ielas ap 18:15 pieteicos par liecinieku avārijā?

Neķer kreņķi. Domāju ap 300 Eur dabūsi. Vismaz par mazāku skādi man e38 izmaksāja 330 Eur līdzīgā situācijāGwido rakstīja:Man. Liels paldies ka tik operatīvi pats izkāpi iedevi visu. Galvenais jau sapirkos lai spārnu sataisītu un še tev.zeltinsh rakstīja:Kam šodien uz Gogoļa ielas ap 18:15 pieteicos par liecinieku avārijā?

Pari pa salu tiltu zhurcis ar roza diskiem KD-**** . Vilku paari kaad 140km/h vilka liidz... es bij ar tumshi zilu e39 auto bij zoliids...
Sent from my T1-A21L using Tapatalk
Sent from my T1-A21L using Tapatalk

Ha, es arī, bet tikai nobraucot no zemitanu tilta pie hesburger.Riks* rakstīja:Samājos ar divām skaistām meitenēm braucot ārā no Grīziņa, liekas, ka techno violet kūtiņa
Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk

Tikko Brīvības un Lielvārdes ielas krustā no labās joslas pielīda priekšā GA sarkans sedans. Nākošreiz iestumšu tevi feniksā un vēl ar atslēgu pāri pāriešu! 

Pa āgenskalnu vizinās melns sedans ar dzelzs diskiem un Hoonigan uzlīmi sānos..
Mežparkā redzēts vakar balts sedans(ja nemaldos) ar spīdīgiem diskiem ap 22:00

Mežparkā redzēts vakar balts sedans(ja nemaldos) ar spīdīgiem diskiem ap 22:00

Tazx Ropažu ielā. Uzliec atpakaļ smukos diskus aizmugurē driferi 

Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ārā no rīgas braucot aiz Sauriešiem malā ja nemaldos brūna kupeja. Kkas bij noticis? 

es viņam divreiz pabraucu garam ,padomāju ka kādu gaida ,jo stāvēja pietura 

Tu biji ar semaku kas mirkšķinaja?ValtersZ rakstīja:Tazx Ropažu ielā. Uzliec atpakaļ smukos diskus aizmugurē driferi

13:10 nospiegoju richus88 uz Buļļu ielas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 532
- 533
- 534
- 535
- 536
- …
- 679