Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 535
- 536
- 537
- 538
- 539
- …
- 2228
- chevron_right
Kāds zin kaut ko par spidometriem? Viņam var nomainīt tahometru?
Sent from my ST27i using Tapatalk
Sent from my ST27i using Tapatalk
Kurinam, kurinam
Shodien nopirku BMW performance zhurnaalu un uzduros tur atkal letiniem ar BMW, shoreiz parbuvets drifta e36 zelta kraasaa ar 5.7 litru LS1 dzineeju un ipashnieks ir Raivo Dripe, te ari links no zhurnala prieview : http://www.performancebmwmag.com/previewdec2013/#/14/ 
Ir kāds saprotošs/zinošs cilvēks centra apkaimē, kas var piebraukt pie manis darbā, sniegt kādu viedokli/padomu par stulbiem, ļoti stulbiem, trokšņiem? Pabarošu un varam vienoties par visādu samaksu... :/
27484087
27484087
Pēdējais labojis Reinholds - 09 Nov 2013, 20:50, kopā labots 1 reizi.
Man bagāžnieks "norakstīts"325 BMW rakstīja:Man 15" subis no sedana grabažnieka aizņem labi ja kurpjukastes tilpumu. Ja būtu kūtiņa, tad gan būtu jātaisa kaste uz litiem 150-200 un nekas no tās izslavētā grabažnieka nepaliktu..zexo rakstīja:Man besii ka taa suba kaste jau aiznjem vietu tik daudz. Nekad nevaru kartiigi ielikt lielaas instrumentu kastes vai gumijas. Shodien tas pats, 30L diizelja kana, subis un vietas nekam vairs nav. Kur nu vel braukaat ar gaazes baloonu.
viss kā viemēr 
Kāds nezin, kur var atstāt mašīnu uz ielas par brīvu centra rajonā? Ideāli kaut kur Stabu iela, Matīsa iela, Ģertrūdes, Bruņinieku.. Nu tas rajons aptuveni.
Besī braukt visu laiku no Stabu/Čaka krustojuma līdz Rietumu bankai, jo kā neRīdziniekam tā ir vienīgā sakarīgā vieta,kuru es zinu, kur var atstāt mašīnu.
Besī braukt visu laiku no Stabu/Čaka krustojuma līdz Rietumu bankai, jo kā neRīdziniekam tā ir vienīgā sakarīgā vieta,kuru es zinu, kur var atstāt mašīnu.
Ir laukums dzirnavu un satekles krustojumaa (starp neste un trest), pats agraak tur parkojos. Tur pat nedaudz taalaak pie fakultaates var meeginaat atrast vietu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Brauc ar sabiedrisko, Ūšakovs priecāsies.kjmelnis rakstīja:Kāds nezin, kur var atstāt mašīnu uz ielas par brīvu centra rajonā? Ideāli kaut kur Stabu iela, Matīsa iela, Ģertrūdes, Bruņinieku.. Nu tas rajons aptuveni.
Varēja aizsūtīt avīzei labāku bildi 
kads varbut zin vai no compakta der vejstikls parastai kupejai ???? 
kas ir parastā kupeja?
ir kādas īpāsas kupejas?
no kompakta kupejai neder.
no kompakta kupejai neder.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 535
- 536
- 537