Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 536
- 537
- 538
- 539
- 540
- …
- 1297
- chevron_right
kas varētu būt par vainu,uzsākot braukt trīc mašīna,aizmugurē piekarē grab,uzliekot r17 to ļoti jūt,ar r15 tik traki nebija.Tā skaņa ir tikai pie uzsākšanas.reduktors?kāds gultnis aizmugurē? 
kardāna muftu skatījies? kas par motoru? moš divmasnieks spararats
Es tas riepas nepirku un diskus ari panemu piemerit kaa ir kamer pats mekleju diskus riepas staveja virsu kad nopirksu savus diskus tad liksu riepas kadas vajag :) un sagazums ir tads kaadam jabut ir m piekarej sedinats ari nav tik cik m paka ir zema. :d un vins strikejas arkas tik minimali kad pat uzriepas nepaliek pedas un arkas ari nee
kars rakstīja:kristapsk94 235/45/18 ir 5,4% par lielu, nav brīnums ka tev tur kkas strīķējās.
tev tak pateica kādas riepas liktkāpēc šāda izvēle? jeb tu apzināti gribēji lai ir augstāki/lielāki riteņi kā oem?
kaut vai būtu paskatijies bmw etk kādas riepas ražotajs paredzējis likt uz šiem diskiem, e46 (izņemot M3) ir tāds pats ārējais diametrs kā e36
http://bmwfans.info/parts-catalog/E46-S ... mer_tires/
Ā, nu tad vnk uzliec atbilstošas riepas
+nebūs tas karietes skats
Es biju domājis vairāk no ārzemēm, Latvijā diezgan švaka izvēle.ivoka1981 rakstīja:http://www.lv.zviedrudiski.com/diski/al ... heel&id=87
![]()
klifiks rakstīja:Vēlarvien aktuāli.klifiks rakstīja:Kāds var ieteikt kādu mājaslapu kur meklēt un var pasūtīt diskus, bet kvalatatīvus un diezgan lielu izvēli?
Borbet A R16 7.5j ET 20 un 9j ET 15 es vispar viņus uzstutešu virsū?māšina nedaudz sedināta un kāda tad man gumija butu japiemekle 
kupejas aizmugurējie beņķi ir 1:1 ar sedana atmetajiem? (tb kupejas salons der 1:1, ja sedanam ir atmetamie?)
nē...apakša ir savādāka, augša itkā derot.kkk_24 rakstīja:kupejas aizmugurējie beņķi ir 1:1 ar sedana atmetajiem? (tb kupejas salons der 1:1, ja sedanam ir atmetamie?)
1.8 bendzīns tourings.kkk_24 rakstīja:kardāna muftu skatījies? kas par motoru? moš divmasnieks spararats
paldiesdexter1 rakstīja: nē...apakša ir savādāka, augša itkā derot.
1.8 nebūs divmasu, sāc ar kardāna muftas/karājošā gultņa apskatiDandijs rakstīja: 1.8 bendzīns tourings.
Brīvi, Es ieteiktu 195/50 vai 45 atkarībā kāds sēdinājums.Donors rakstīja:Borbet A R16 7.5j ET 20 un 9j ET 15 es vispar viņus uzstutešu virsū?māšina nedaudz sedināta un kāda tad man gumija butu japiemekle
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ķeza ar šofera logu (kupeja, kabris) - uz bedrēm rausta stiklu augšā lejā un midžina salona apgaismojuma lampiņu.
Šķiet vaina ir - nodilusi mikroslēdža poga. - tādu var kur nopirkt? (šrotā šķiet būs identiski apdilušas) vai arī kāds ir mēģinājis uzaudzēt plastmasai kkādu līmes piku nodiluma vietā?
Šķiet vaina ir - nodilusi mikroslēdža poga. - tādu var kur nopirkt? (šrotā šķiet būs identiski apdilušas) vai arī kāds ir mēģinājis uzaudzēt plastmasai kkādu līmes piku nodiluma vietā?
argus.lv ir tadas mikro sledzes.
Nu eksperti.... kāds mošk zin kas tas pa verķi žurkai starp droseli un dzinēju? Čoms rādīja savu jauno ieswapoto m50b25 un uzreiz pamanīju šito brīnumu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nau gan šāvējs.Ridlihs rakstīja:Nu eksperti.... kāds mošk zin kas tas pa verķi žurkai starp droseli un dzinēju? Čoms rādīja savu jauno ieswapoto m50b25 un uzreiz pamanīju šito brīnumu
Pēdējais labojis Gunchinators - 13 Mai 2015, 13:52, kopā labots 1 reizi.
Man te čoms viens saka, ka izskatās no sērijas magnēti un degvielas trubām, kuras ķip samazina patēriņu
šitas sūc pats it kā piesūc gaisu...samazina co un kas tur vēl.
Bullshit tie magneti degviela ekonomija :)
Man tadi ari ir bijis , neka neekonome..
Man tadi ari ir bijis , neka neekonome..
Ridlihs rakstīja:Man te čoms viens saka, ka izskatās no sērijas magnēti un degvielas trubām, kuras ķip samazina patēriņušitas sūc pats it kā piesūc gaisu...samazina co un kas tur vēl.
Uz ātru aci izskatijās pēc gāzes, bet jā taisnība tev, pagūglējot izskatās pēc kautkādas figņās saistībā ar atgāzēm.Ridlihs rakstīja:Man te čoms viens saka, ka izskatās no sērijas magnēti un degvielas trubām, kuras ķip samazina patēriņušitas sūc pats it kā piesūc gaisu...samazina co un kas tur vēl.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 536
- 537
- 538
- 539
- 540
- …
- 1297