Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 536
- 537
- 538
- 539
- 540
- …
- 2228
- chevron_right
kabr kupeja ? 
no kompakta kupejai ??? Ipasa kupeja ir man 
kāds nevar rīt aizdot atsperu savilcējus vai pie kāda aizlaist ciemos samainīt atsperes? Rīgā!
Kur rīgā priekš e36 var būt oriģināldetaļas uz vietas? vajag no dzesēšanas sistēmas pāris sīkumus? Kantorī kurā es pasūtiju uzmeta... 
Latbema
Varbūt kads, kuram ir e30, velas iegūt detalas pa ļoti letu naudu. Vnk palikušas no e30 un nav kur likt. Ir visadas daļas no salona (apšifkas, plastmasi kaut kadi), aizmugurejais un blakussedataja stikli (sedana), sedinatas atsperes, kaut kadi amortiņi, bagažnieka vāks, fl aizmugurejas lampas ar visam spuldzēm, vel kkas 100% metajas. ja kas, tad rakstat pm.
Visu atdošu pa 20.00 ls vai 28.46 eur 
Piedāvāju slīpēšanas pakalpojumus.
Slīpēju-Stajankas,Ielas un viaduktus.
Slīpēju-Stajankas,Ielas un viaduktus.
no offense, bet smiekli nāks lasot šitādus sludinājuma tekstus, forši jau ka izcelts tas, kas tiešam nāk bonusā, bet ne jau zirneklis, kas is'am, kā zināms, no rūpnīcas nāk. nerunāšu par 100% bloķi, glažu atsaiti un šort šifteri.
kāpēc jārunā caur puķēm, rakstam- svarka reduktorā, truba aizmugurē, kas kalpo kā glāžu atsaite, un paštaisīts sort shifteris un kas tur vēl. Nu vienīgi rakstot pa manam tur cena ož pēc 500-600ls nevis 1k
kāpēc jārunā caur puķēm, rakstam- svarka reduktorā, truba aizmugurē, kas kalpo kā glāžu atsaite, un paštaisīts sort shifteris un kas tur vēl. Nu vienīgi rakstot pa manam tur cena ož pēc 500-600ls nevis 1k
BMW-Big Money Waste
Ja vajadzētu sročna notirgot, tad arī cena būtu saldāka... Bet nav spiesta lieta no viņa tikt vaļā.
Ir cilvēki, kas domā, ka IS ir pilnīgi parasts dzinējs, tāpēc arī ir izcelts kaut tas pats zirneklis.
Btw, pirmo reizi, kad ieliku pa 800ls, tad interesentu bija daudz, tāpēc domāju (vai drīzāk ceru
), ka pa 1000ls nebūs mazāk. No stress, Tev neviens viņu neliek pirkt.
Un tas pats paštaisītais šortšifters un glāžu atsaite, taču stokā nenāk, vai ne?
Ir cilvēki, kas domā, ka IS ir pilnīgi parasts dzinējs, tāpēc arī ir izcelts kaut tas pats zirneklis.
Un tas pats paštaisītais šortšifters un glāžu atsaite, taču stokā nenāk, vai ne?
draugam mainīšu m50b25 motoram eļļu, bijām auto daļu veikalā un no visa piedavātā nopirka COMMA 10w40 eļļu? saka ka laba budžeta eļļa, iepriekš lējis vecajam m20 teica ka viss bumbās? kāds var pateikt cik laba/slikta viņa ir?
man nepatika. kaut kā slikti garšoja. alus tomēr garšigāks.
Man ir bijusi darīšana ar COMMA izstrādājumie(eļla,bremžu šķidrumi utt.),,4gadu garumā,,,sūdzību nav...Burns rakstīja:draugam mainīšu m50b25 motoram eļļu, bijām auto daļu veikalā un no visa piedavātā nopirka COMMA 10w40 eļļu? saka ka laba budžeta eļļa, iepriekš lējis vecajam m20 teica ka viss bumbās? kāds var pateikt cik laba/slikta viņa ir?
Ja spidometrs un patēriņš neiet, bet pārējais iet, tad ieliekot 18pogu obc tur rādīsies ātrums V? 
man pašam ir COMMA bremžu eļļa ar nav sūdzībuMad Matizz rakstīja:Man ir bijusi darīšana ar COMMA izstrādājumie(eļla,bremžu šķidrumi utt.),,4gadu garumā,,,sūdzību nav...Burns rakstīja:draugam mainīšu m50b25 motoram eļļu, bijām auto daļu veikalā un no visa piedavātā nopirka COMMA 10w40 eļļu? saka ka laba budžeta eļļa, iepriekš lējis vecajam m20 teica ka viss bumbās? kāds var pateikt cik laba/slikta viņa ir?
nē, jo visticamāk ir bezkontakts pie diferenciāļa.fishers rakstīja:Ja spidometrs un patēriņš neiet, bet pārējais iet, tad ieliekot 18pogu obc tur rādīsies ātrums V?
yanks taa salons kāds tev ir topika sakumā pirms vaderiem, kā viņs pareizi saucas, tāds manuprat arī ir rapakivi
loti bieži avus blau viņš ir sastopams?
boa boa-tas ir tas zilais audums vidū. beņķi ir parasti sport seat ar alcantara malām. avus blau man liekas viņš ir standarta komplektācijā.
Tieši tā, tādas taburetes no dzimšanas liekas kopā ar avus blau, tāpat kā R16 style 32.
Tikai mpakai tā šķietRapakivi rakstīja:Tieši tā, tādas taburetes no dzimšanas liekas kopā ar avus blau, tāpat kā R16 style 32.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 536
- 537
- 538
- 539
- 540
- …
- 2228