Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 537
- 538
- 539
- 540
- 541
- …
- 2228
- chevron_right
Avus Blau nāk arī ne Mpakoti?GatisB. rakstīja:Tikai mpakai tā šķietRapakivi rakstīja:Tieši tā, tādas taburetes no dzimšanas liekas kopā ar avus blau, tāpat kā R16 style 32.
Kan liekas ka Avus ir tikai mpakām.
man abi ir ar mpaku.
moš uz aizmugurējā beņķa irNixon rakstīja:Attiecīgajā bildē gan nekādu baigo seksu neredzu.
PM nerakstišu. RENIO kapēc tādus murgus vnk nedzēst? Kapēc tikai lokot? Tāpat arī nesapratu kapēc dogMa manu topiku varēja tikai arhīvā ielkt?
lai paliek arhīvā, lai zin par ko, kas, ko runājis
tā varētu pus forumu izdzēst!
tā varētu pus forumu izdzēst!
es atkal skatos no otras puses-kad kaut ko vajag par tēmu atrast tad tam visam ir jārokas cauri 
Ar laiku tādi miskastes topiki tiks dzēsti.
Mans E36 topiki netiks dzēsti, tikai pārvietoti uz arhīvu.
Mans E36 topiki netiks dzēsti, tikai pārvietoti uz arhīvu.
Interesantākos topikus varētu tik saglabāt, bet nevis kur 3 lpp kaut kādi murgojumi un negādas jēgas no tādas informācijas.
Šito topiku arī dzēst?
Pilnīgi bezjēdzīgs informācijas ziņā.
Es biju domājis tieši par mans e36 sadaļas arhīvu. Kur šroti uzpeld un pēc dažiem mēnešiem metājas pa ss.lv un topiku slēdz ciet. 
p.s. es tagad eju cauri šim topikam. skatos, kas tur notiek! esmu jau pārvietojis /dzēsis 3 lapas
šim topikam drošvien nekas slikts nenotiktu ja kādas pirmās 500lpp pazustu 
Tas gan 
taads nu darbs ir tam adminam, skatit cauri lapas un dzest ja kas dzesams, jums palidzibu nevaig? es ari varetu so to izdzest 
...
Alus dzērājus nepieņemam
Kad alus galvā, īsti objektīvs nevar būt, tāpēc, kad dzeru alu, eju kā viesis forumā

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 537
- 538
- 539
- 540
- 541
- …
- 2228