5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 287
- chevron_right
+X6M
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
es buusu uz 19.00 bet 20.00 izskriesu uz mirkli taka kad kaut ko izdomaasiet tad pagaidiet mani atpakal uz 21.00
Labas cenas.
Labas cenas.
darbi beidzas un es taisos uz plazas pusi
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Davaj, es ari gribu sho 5dien
Kur jus tur plazaa?
Kur jus tur plazaa?
Ev fanāt, ķer granāt.
Uz jumta, tukšākajā malā. :P
Euuu davai maucam uz d-pili uz driftu!Chew` rakstīja:Davaj, es ari gribu sho 5dien
Kur jus tur plazaa?
vo vo , jav tagad jautra kompaanija novaakusies
Labas cenas.
Labas cenas.
Voot un seedeeshu wiena uz plazas jumta
Domāju ka es arī pieripošu, atkarīgs jau kādi laikapstākļi.
Oooo laikam tad tomer nebuushu wiena
Tadj au labāk sabraucienus iknedēļas taisam labāk 4dienās vai kādā citā darbadienā,savadāk 5dienas nav tās dienas kad gribu braukt
Ceturtdienās atkal nav tā sajūta - vot nākamā diena brīva, var atpūsties.
Bet 5dienās jau alus kārojas pēc darba
Alus jābrauc iedzert ar forumiešiem!
Tad atkal nav kā mājās tikt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56