Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 105
- chevron_right
Sentinels rakstīja:Reinis159 rakstīja:HAPO 2
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... lpobg.html
nu ssis ir vnk graujošs skats un vēl pa tadu cenu
abi ir tolmeti!
Nez aizmugurējās arī uz augšu veras? nu kupejai moš kkas tamlīdzīgs būtu pieļaujams, bet ne jau sedanam
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Nu kāda vaina ? Kabris ir / 2.8 ir / diski katram 3 arī nav. Par krāsu gan jūtu nav.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tev tiešām tik ļoti uzmanības trūkst? Tu redzi to priekšu, redzi diskus, karbonu salonā, zini, ka visiem tas nepatiks, bet Tev tāpat kautkas jāieraksta, lai Tev atkal sāktos zuze against the world. Jo?
Kas vainas purnam ? Tev garā haupe nepatīk ?
Kas vainas diskiem ? Krāsa nepatīk ?
Nu i ka karbons ? To var noplēts. Kur problēma ?
Nē man uzmanības netrūkst,neesmu parisa. Nesaprotu kas tur neglīts. Labi krāsa nav favorīts un stūre liekas ačgārna,bet tā viss ok. Nu labi zils salons man arī nav favorīts ,bet to var nomainīt.
Nēnu džeki nopietni , kas viņam vainas tāds ? krabonu noplēs,normālu baranku un normāls autiņš.
Kas vainas diskiem ? Krāsa nepatīk ?
Nu i ka karbons ? To var noplēts. Kur problēma ?
Nē man uzmanības netrūkst,neesmu parisa. Nesaprotu kas tur neglīts. Labi krāsa nav favorīts un stūre liekas ačgārna,bet tā viss ok. Nu labi zils salons man arī nav favorīts ,bet to var nomainīt.
Nēnu džeki nopietni , kas viņam vainas tāds ? krabonu noplēs,normālu baranku un normāls autiņš.
Zuze, tad jau jebkuram neglitajam auto kas seit ir ielikts var nomainit nesmukas detalas un atiet zuziit ..
Personigi kapots hujna, sture hujna, lampas hujna, parejas ok :)
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Personigi kapots hujna, sture hujna, lampas hujna, parejas ok :)
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Nēnu ir glābjami un ir neglābjami. Piemēram tam anglim kas ir augstāk,tur pārāk daudz jādara lai būtu kautkas jēdzīgs. A šito vel viegli var izlabot.
Jā bet jēga glābt kko ja viņu pārdod par kosmosu?
Nu jā. Jums taisnība. Viss ir slikti. Nav jēgas darīt neko.
Tak nepataisiet zuzi par emo. Izskatas, ka viņš pēc šīs diskusijas dzīves jēgu zaudējis.
Man personīgi arī liekas, ka OEM ir vissmukākais, bet ir tādi faktori, kā idejas un paveiktā darba kvalitāte un kopējā iznākuma gaumīgums. Šitā cabrio gadījumā man personīgi liekas, ka diskus vajadzētu papucēt, bet izskatās viņi ļoti labi. Krāsa ir gaumes lieta un salonam viss tur ir ok, jo karbona pļonku līmēt uz plastmasas arī ir gaumes lieta. Nav jau tā, ka viņam tur spilgti sarkanas detaļas salonā sakrāsotas. Aizmugurējie lukturi ar nav tie traģiskākie. Problemātiski šitādi izskatās, ja liek uz stock sedaniem, bet tā kā te pie dizaina ir domāts, lai izceltos, tad arī viss iet kopā. Protams, ka e36 M pakas bampers priekšā izskatītos labāk nekā šis e46 wannabe, bet tak c'mon cilvēki... Nejau tagad tādēļ, ka bampers nav tas kurš jums patīk tas auto paliek bezvērtīgs un uz tolmetu jāvelk.
Vienīgi priekšā pavarotņiki izskatās pēc mēsla un to ///M no restes vajag nahrenizēt.
Cena protams ir kosmoss un apskaust saimnieku par kaut kāda īpaši kruta e36 uzcelšanu te nesanāks, bet nav jau arī kapi.
Vot pa šitādiem jārēc, kur uz parasta stoka salīmē naķenes un domā, ka tagad viņam auto pārkonvertējies par drift kāru :
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... emfjf.html
Man personīgi arī liekas, ka OEM ir vissmukākais, bet ir tādi faktori, kā idejas un paveiktā darba kvalitāte un kopējā iznākuma gaumīgums. Šitā cabrio gadījumā man personīgi liekas, ka diskus vajadzētu papucēt, bet izskatās viņi ļoti labi. Krāsa ir gaumes lieta un salonam viss tur ir ok, jo karbona pļonku līmēt uz plastmasas arī ir gaumes lieta. Nav jau tā, ka viņam tur spilgti sarkanas detaļas salonā sakrāsotas. Aizmugurējie lukturi ar nav tie traģiskākie. Problemātiski šitādi izskatās, ja liek uz stock sedaniem, bet tā kā te pie dizaina ir domāts, lai izceltos, tad arī viss iet kopā. Protams, ka e36 M pakas bampers priekšā izskatītos labāk nekā šis e46 wannabe, bet tak c'mon cilvēki... Nejau tagad tādēļ, ka bampers nav tas kurš jums patīk tas auto paliek bezvērtīgs un uz tolmetu jāvelk.
Vienīgi priekšā pavarotņiki izskatās pēc mēsla un to ///M no restes vajag nahrenizēt.
Cena protams ir kosmoss un apskaust saimnieku par kaut kāda īpaši kruta e36 uzcelšanu te nesanāks, bet nav jau arī kapi.
Vot pa šitādiem jārēc, kur uz parasta stoka salīmē naķenes un domā, ka tagad viņam auto pārkonvertējies par drift kāru :
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... emfjf.html
Da nē, drīzāk Zuzei ir kaut kāds fetišs uz to, ka citi viņu noliek forumā. Līdzīgi, kā citi gūst baudu, no visāda sadomazo, ka viņus piesien pie gultas un per ar pātagu, Zuzem patīk ka viņu nodirš forumā. Jo nu skaidri zinot, ka viņa teksti "kāda vaina šim?" 99.9% gadījumos no citiem izsauks negācijas un uzdirsienus, nekādu citu izskaidrojumu šim neredzu.
Agnis rakstīja:Da nē, drīzāk Zuzei ir kaut kāds fetišs uz to, ka citi viņu noliek forumā. Līdzīgi, kā citi gūst baudu, no visāda sadomazo, ka viņus piesien pie gultas un per ar pātagu, Zuzem patīk ka viņu nodirš forumā. Jo nu skaidri zinot, ka viņa teksti "kāda vaina šim?" 99.9% gadījumos no citiem izsauks negācijas un uzdirsienus, nekādu citu izskaidrojumu šim neredzu.
Agni, es pat nezinaju ka tu tāds filozofs esi.
Agnis rakstīja:Da nē, drīzāk Zuzei ir kaut kāds fetišs uz to, ka citi viņu noliek forumā. Līdzīgi, kā citi gūst baudu, no visāda sadomazo, ka viņus piesien pie gultas un per ar pātagu, Zuzem patīk ka viņu nodirš forumā. Jo nu skaidri zinot, ka viņa teksti "kāda vaina šim?" 99.9% gadījumos no citiem izsauks negācijas un uzdirsienus, nekādu citu izskaidrojumu šim neredzu.
Īstenībā man reizēm tiešām sāk likties, ka viņš tic tam ko raksta. Ka šrots toč izskatās labi un individuāli tāpat kā hapo miskaste.
Labi, lai nebūtu pliks d*rsiens, iepostēšu šo skaistumu. Flat black, kalpaks edition 318i ar king size šaufeli zem priekšējā bampera... Saspiegoju uz Ģertrūdes ielas un gandrīz apvēmos...
Bāc baron, Tu ieliki stock e36 tikai krāsu salikums. Sanāk ka Tu noliec arī savējo un pūt????
barons rakstīja:Agnis rakstīja:Da nē, drīzāk Zuzei ir kaut kāds fetišs uz to, ka citi viņu noliek forumā. Līdzīgi, kā citi gūst baudu, no visāda sadomazo, ka viņus piesien pie gultas un per ar pātagu, Zuzem patīk ka viņu nodirš forumā. Jo nu skaidri zinot, ka viņa teksti "kāda vaina šim?" 99.9% gadījumos no citiem izsauks negācijas un uzdirsienus, nekādu citu izskaidrojumu šim neredzu.
Īstenībā man reizēm tiešām sāk likties, ka viņš tic tam ko raksta. Ka šrots toč izskatās labi un individuāli tāpat kā hapo miskaste.
Labi, lai nebūtu pliks d*rsiens, iepostēšu šo skaistumu. Flat black, kalpaks edition 318i ar king size šaufeli zem priekšējā bampera... Saspiegoju uz Ģertrūdes ielas un gandrīz apvēmos... [/quot
Baron tu esi tiesam lkm berniba atsitis galvu vai nu pret kadu idividuāl zurku vai vnk iedzimta problēma Kas vainas hapo auto ja tev nepatik tik loti neskaties neviens jau tev neliek to darit,ko tu visu laiku piesienies pie ta stila
Nē. Es nolieku to, kas kopskatā izskatās pēc gatera. Stock vai nestock. Par to piķi, par ko šis auto tika izķēmots, to varēja kvalitatīvi nopulēt un izskatītos 123x labāk.EuGach rakstīja:Bāc baron, Tu ieliki stock e36 tikai krāsu salikums. Sanāk ka Tu noliec arī savējo un pūt????
Ja jau tev šumaher HAPO auto liekas labs, tad tam matētajam sedanam vispār ir jābūt tavam sapņu 36ajam!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 105