Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 1297
- chevron_right
he he tagad ar zinu kur atrodas likās ka tikšķ pie cimdu nodalijuma!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Jap tā arī bja, atradu to releju, (kaut kad pagāja laiciņš kamēr atradu, bija paslēmta aiz visiem vadiem pašā pašā stūrītī)ega rakstīja:domāju ka relejā!
Man tik jautājums es viņu nomainīju uz varteikt tādu pašu releju tikai ar citiem cipariņiem, tas nekas? Bet viss strādā
ieliku šitādu: bija šitāda:
Ja strādā, tad viss ir labi
Vai kāds ir jaucis ārā aizmugurējos lukturus? Jautājums,vai viņus var izjaukt(liekot cepeskrasni vai kā savādāk atdalot no līmes) tā ka lai nonāk stikls nost,vēlos to izdarīt,jo lukturī ir bijis akvārijs un starp lukturu stikliem ir redzamas ūdens paliekas,rūsa,dubļi Ja arī v'\el kādam ir ideja kā lai to labo .
izjaukt, precīzāk-saplēst var visu!
Liekas, ka tur nekas nejaucās, jo viss tā smuki ieblīvēts un sakausēts?!
Mēģini ar virtuves glāžu birsti izmazgāt caur lampu cokoliem+ ar kārčeri (mazjaudīgo) ?!
Man ieteikums, nopērc jaunas lampas!
Liekas, ka tur nekas nejaucās, jo viss tā smuki ieblīvēts un sakausēts?!
Mēģini ar virtuves glāžu birsti izmazgāt caur lampu cokoliem+ ar kārčeri (mazjaudīgo) ?!
Man ieteikums, nopērc jaunas lampas!
Ar radzeem taksh no pirma oktobra var jau braukt vai ne?
1. novembra.
Transportlīdzekļus un to piekabes ar radžotām riepām drīkst izmantot no 1.oktobra līdz 1.maijam...
http://www.csdd.lv/lat/noderiga_informa ... /?doc=1476
http://www.csdd.lv/lat/noderiga_informa ... /?doc=1476
karl rakstīja:Ar radzeem taksh no pirma oktobra var jau braukt vai ne?
Nav taisnība. Ziemas mēneši + 2mēn uz abām pusēm, tobiš, radzes drīkst no 1.oktobra līdz 1.maijam.dogMa rakstīja:1. novembra.
Ļoti jauki :) Vismaz vairs nebaidīšos vizināties ar naglām
Kā tur īsti bija ar tiem ZKW lukturiem,bija viņi o.k.?Vai arī nekas labs,kā Depo? Gribas savus bosh bezlēcu nomainīt,jo tiem stikli palikuši dzelteni un izskatās galīgi slikti. Un vel jautājums,kuri spīd uz ceļa labāk,ar lēcu zkw vai bez lēcas zkw.šinī gadījumā mani neinteresē kuri izskatās labāk.
Kā kuram. Man lēcu lukturi apmierna 100%, bet daži, braucor ar manu, saka, ka pa švaku.. Tā, kā.. indiduāli.
Ja redze ir ok, tad nav problēmu :)
Ja redze ir ok, tad nav problēmu :)
"lēcu"(projektora tipa) lukturi neapmierina tiem, kuriem tam reflektoram aiz lēcas atstarojošais materiāls ir safists
Man nenofiksējās vadītāja durvis, piemēram atverot līdz galam viņas nostiprinās vienā pozīcijā, bet gan taisās ciet. Kā var labo šo problēmu? Jāmaina durvis? :/
Man arī bija tāda problēma. Pietiek nomainīt tikai to "bremzi", ko varot izdarīt, pat neizņemot durvis
abiem e36 ir zkw bezlēcu, par tuvajiem neesmu sajūsmā.mats rakstīja:Kā tur īsti bija ar tiem ZKW lukturiem,bija viņi o.k.?Vai arī nekas labs,kā Depo? Gribas savus bosh bezlēcu nomainīt,jo tiem stikli palikuši dzelteni un izskatās galīgi slikti. Un vel jautājums,kuri spīd uz ceļa labāk,ar lēcu zkw vai bez lēcas zkw.šinī gadījumā mani neinteresē kuri izskatās labāk.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
ieliec pokemonu xenon'u, viss būshe9600 rakstīja:abiem e36 ir zkw bezlēcu, par tuvajiem neesmu sajūsmā.mats rakstīja:Kā tur īsti bija ar tiem ZKW lukturiem,bija viņi o.k.?Vai arī nekas labs,kā Depo? Gribas savus bosh bezlēcu nomainīt,jo tiem stikli palikuši dzelteni un izskatās galīgi slikti. Un vel jautājums,kuri spīd uz ceļa labāk,ar lēcu zkw vai bez lēcas zkw.šinī gadījumā mani neinteresē kuri izskatās labāk.
Rons rakstīja:ieliec pokemonu xenon'u, viss būshe9600 rakstīja:abiem e36 ir zkw bezlēcu, par tuvajiem neesmu sajūsmā.mats rakstīja:Kā tur īsti bija ar tiem ZKW lukturiem,bija viņi o.k.?Vai arī nekas labs,kā Depo? Gribas savus bosh bezlēcu nomainīt,jo tiem stikli palikuši dzelteni un izskatās galīgi slikti. Un vel jautājums,kuri spīd uz ceļa labāk,ar lēcu zkw vai bez lēcas zkw.šinī gadījumā mani neinteresē kuri izskatās labāk.
savos bezlēcu lukturos nelikšu hrenonu,jo nav man gaisma sūdīga,bet man ir problēma ar saviem bezlēcu BOSCH ,jo viņiem ir palikuši dzelteni-brūni tuvie stikliņi,un izskatās riebīgi.tāpēc jautāju par ZKW ,kā ir ar viņiem.
ZKW bezlēcu lukturiem stikliņi dzelteni nepaliek,jo ir no stikla.
xenona maniem auto nav un nebūsRons rakstīja: ieliec pokemonu xenon'u, viss būs
Itkā jau nav tik traki, kaut cik jau apgaismo, gluži svecītes nav, bet kad pārbrauc ar kādu svaigāku japāņu brīnumu un iekāp atkal e36 ir WTF.
Ja uztraucies par stiklu dzeltēšanu, tad zkw šādas problēmas nav, arī iekšējie stikliņi ir stikla, nevis plastmasa.mats rakstīja: savos bezlēcu lukturos nelikšu hrenonu,jo nav man gaisma sūdīga,bet man ir problēma ar saviem bezlēcu BOSCH ,jo viņiem ir palikuši dzelteni-brūni tuvie stikliņi,un izskatās riebīgi.tāpēc jautāju par ZKW ,kā ir ar viņiem.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56