Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 87
- chevron_right
isti nezinu bet manuprat massa ietekme traucejumus , varbut antena (uztverejs) - ka to labot isti nezinu neesmu sastapies ar šadam problemam
Kads varetu pastastit kur tikt pie originala magja koda?
Magjis BMW Professional RDS (Becker) Serijas nummurs - BE2450S1006903
atceros kadreiz muterei golf 3 oriģinalo maģi nobloķeju , tad kadas 2 dienas google dzivoju kamer atradu ko saspajdit laj to kodu atkal varetu ievadit , ja nemaldos tad neta jabut kadam progam kas to kodu pec Ser.Nr. vaj kka cita nosaka , meģini meklet google
3246zenins rakstīja:Kads varetu pastastit kur tikt pie originala magja koda?
Latvijā jau sen neko netaisa, bet tikai remontē! :) Bijušajā RRR ēkā Imantā itkā remontē...
d[-_-]b
Prismaa pie RRR ir firmas veikalonsh RRR-tur devu spoli partit wooferam-tur arii liimee utt
BMW_The Ultimate Repair Bill
Dj Plosky rakstīja:Latvijā jau sen neko netaisa, bet tikai remontē! :) Bijušajā RRR ēkā Imantā itkā remontē...
bez tas gudribas jau vareji iztikt.
Gudrība radās pēc Tava posta izlasīšanas, kad pirmajā momentā reāli padomāju, ka gribi pasūtīt sev jaunu skaļruni!
d[-_-]b
Kaads man var pastaastiit, kaa vislabaak uzlabot skanu sava bmw e36, kuram navHarman Kardon, bet ir standarta skana...
Nosacījumi: bez Subwoofer kastes bagazniekaa...vai ir iespejams normali ieinstelet komponentes aizmugurejaja polkaa, vai arii subwoofer skaljruni, lai normaali skan, labaak par Harman Kardon?
Nosacījumi: bez Subwoofer kastes bagazniekaa...vai ir iespejams normali ieinstelet komponentes aizmugurejaja polkaa, vai arii subwoofer skaljruni, lai normaali skan, labaak par Harman Kardon?
Es varētu uzrakstīt savas domas ,bet negribu lasīt kārtējo verbālo pļūtījienu no akvisugudrajiem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pareiz, nesaczuze91 rakstīja:Es varētu uzrakstīt savas domas ,bet negribu lasīt kārtējo verbālo pļūtījienu no akvisugudrajiem.
Sent from my Ingress using Tapatalk 2
Zilais vads kuram abos galos ir pa diviem bananiem un kurš savieno maģi ar pastiprinataju... man maģim ir tikai viens subwoofer štekeris, kur man spraust otru?
@instagram - anrijs.v
Rīt apskatīšu kā man pieslēgts. No galvas neatceros.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Piebrauc uz Plazu, iespējams uzzināsi daudz ko jaunu un noderīgu (p.s. normāla audiosistēma (it īpaši e36 gadījumā) nesākas ar subu, un it īpaši jau ar komponenšu instalāciju plauktā) :)Zirdzins rakstīja:Kaads man var pastaastiit, kaa vislabaak uzlabot skanu sava bmw e36, kuram navHarman Kardon, bet ir standarta skana...
Pēdējais labojis Dj Plosky - 09 Okt 2014, 10:36, kopā labots 1 reizi.
d[-_-]b
kas par maģi?nleai rakstīja:Zilais vads kuram abos galos ir pa diviem bananiem un kurš savieno maģi ar pastiprinataju... man maģim ir tikai viens subwoofer štekeris, kur man spraust otru?
d[-_-]b
@instagram - anrijs.v
Nu sanāk, ka makaronu ēdāji pažēlojuši vienu lieku RCA izeju subim (līdz ar ko jātaisa Y pāreja, lai beigās no viena vada var padod signālu uz abiem suba RCA)
d[-_-]b
Kā pareizi iegūt basus - maģī pagriezt Bass level vairāk un pastiprinātājam uz Min? Vai maģim Bass level uz defaulto un pastiprinātājam uz Max? Vai varbūt tas neko nemaina, gala rezultāts tas pats?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Tev subim vaj tumbam ? Jebkura gadijuma uz max nekur neko nevajag , man uzgriest uz pastuza , magji stav default (subim)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 87