e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 90
- chevron_right
Paldies Tan.k., Pavljuks, Kv_, Jurik89+1, Churchill, Emzi, Olegic+1, +2
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Īpaš paldies šodien Jelgavas ceļu policijai mošk kāds lasa tomēr un, ja lasa ,tad saprot noteikti
Novēlēja laimīgu ceļu, lai gan biju pamatīgi ko citu pelnījis. bez ierunām vainu atzinu, tas gan
Labi ka tā! )) Cikos tad biji Jelgavā? Šodien diezgan daudz savācās @Rimi un tad aizbraucām visi līdz Hercoga Jēkaba laukumam (Lielā iela) nolikt svecītes.
Vajadzēja pievienoties ja bija tāda iespēja.
Vajadzēja pievienoties ja bija tāda iespēja.
No kādiem 14 - 17 pa Jelgavu. Biju Maximā arī, un tur jau redzēju saliktas svecītes. Nu es neveru Jelgavas topiku vaļā īpaši bieži, lai gan to telefonas pāris reizes iegāju forumā. Būtu info līdz manīm nonācis, protams piebrauktu un pievienotos.
Nu jā, mēs tikai uz 19:00 savācāmies.
Nākamreiz ja brauksi ciemos uzraksti kaut ko šeit, iespējams kāds arī atsauksies, piemērām, es...vai kāds cits!
Nākamreiz ja brauksi ciemos uzraksti kaut ko šeit, iespējams kāds arī atsauksies, piemērām, es...vai kāds cits!
parasti jau sanāk ar darba mašīnu laist caur Jelgavu un tad jau iemetu acis šitajā topikā, mazums kāds kur piebraucis.
Bet nu ar Žopeli Zefīru un vēl darba apģērbā parasti negribās
Bet, yeah, es sapratu, paldies
Bet nu ar Žopeli Zefīru un vēl darba apģērbā parasti negribās
Bet, yeah, es sapratu, paldies
Atvajnojos ka nepanjemu fotoaparatu, pec nakts majnja + treninja es cits cilveks un visu visu aizmirsu
Jurik gaidam bildes
25.11.2013
Jelgavnieki atpūšās boulingā! Paldies, KV_, tan.k., gan4a, OLGA, jurik89, Tanja, Serij, par jautru vakaru!
Vienu mēnesi +/- izdevušās bildes šeit - http://failiem.lv/u/uqdcbtw
Jelgavnieki atpūšās boulingā! Paldies, KV_, tan.k., gan4a, OLGA, jurik89, Tanja, Serij, par jautru vakaru!
Vienu mēnesi +/- izdevušās bildes šeit - http://failiem.lv/u/uqdcbtw
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Paldies par jauko vakaru un bilžukiem
Pieprasam atkārtojumu
Pieprasam atkārtojumu
Var sestdien 30.11. aizlaist paslidot Zemgales ledushallē.
Publiskā slidošana: 21:15 - 22:15
Slidošana pieaugušajiem: 2 Ls
Slidu noma (1 pāris): 1 Ls
Publiskā slidošana: 21:15 - 22:15
Slidošana pieaugušajiem: 2 Ls
Slidu noma (1 pāris): 1 Ls
Var riskēt
Tad varēsim būt bortiņa pavēlnieki
-
find_in_page
- chevron_left
- 1