Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 548
- 549
- 550
- 551
- 552
- …
- 679
- chevron_right

Man gan skiet ka netalu no go planetas pabrauci pretimereinbergs rakstīja:Ja nemaldos tad šovakar satikts Darks pie Deglava Maximas Maķīša![]()
Un pie Go Planet redzēts melns sedans ar tiem Sepang Bronze krāsas diskiem St19 diskiem, niku neatceros

Tiko redzets sabinchix Uz aviacijas ielas Jelgava

Jā, iespējams, ka esrichus88 rakstīja:Es tā pa gabalu redzēju, bet diski bija smuki un sēdināts!byrbyr rakstīja:Melnais sedans ciemā, moš es, bet plašs jēdziens, melns sedansrichus88 rakstīja:Iļģuciemā redzēti vairāki krabji-sarkans, kkāds tumši pelēks, sudraba, tad zila kupeja, melns sedans un vēl kāds! Kāds kko zin?Visai iespējams, ka tas biji Tu!

Jā, tas biju es, redzēju arī tevi pretim braucot! Bet kādas pāris stundas vēlāk redzēju tādu pašu zilu kūtiņu ar st32 diskiem pie deglavas ielas maķītī. Nodomāju ka tas esi tu.. Tad sanāk tas nebiji tu, kam vakar radiators noplīsa?Darks rakstīja:Man gan skiet ka netalu no go planetas pabrauci pretimereinbergs rakstīja:Ja nemaldos tad šovakar satikts Darks pie Deglava Maximas Maķīša![]()
Un pie Go Planet redzēts melns sedans ar tiem Sepang Bronze krāsas diskiem St19 diskiem, niku neatcerosdiski konča,uzreiz atpazinu zender

Ne pie maķīša nebiju.mans cik zinu vesels 

Tad jau tiekās Ciemā! 

Tavu ļoti bieži redzu stāvam uz buļļu ielasrichus88 rakstīja:Tad jau tiekās Ciemā!

Jā, turpat blakus dzīvoju un darba dienās ar viņu uz darbu nebraucu, tāpēc atpūšās!byrbyr rakstīja:Tavu ļoti bieži redzu stāvam uz buļļu ielasrichus88 rakstīja:Tad jau tiekās Ciemā!

Arī richus88 redzēts uz buļļu ielas

Kam bieži uz Dzērbenes ielas stāv pelēka kupeja uz motosportiem un ar muļķu zīmēm logos? 
Sent From My 18 button OBC Using Tapatalk

Sent From My 18 button OBC Using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Valmierā redzēts pelēks sedans uz style 32
neesmu šeit tādu redzējis 

Instagram - Sandis_e36

Vakarā ļoti daudzi e36 redzēti. Tumš sedans (?) uz Marijas ielas no dupša brauca samidžināja, Krastmalā violeta kūtiņa blakus manējam noparkojās (likās, ka Aija, bet nezinu, vai tev ir kūtiņa
), uz Gunāra Astras ielas pretī brauca viens, tur pat iekš LuLū arī viens, uz Brīvības gatves pie sarkanā apstājas viens, kamēr es braucu pāri, un baigi noskatījās uz mani, smuka melna kupeja uz melniem spīdīgiem ļitakiem, Dzelzavas ielā uguni spļaujošs kompakts. Tas tā īsumā viss. No telefona zb jau tā gari rakstīt 

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

redzets balts sedans uz maskavenes, nezinu kam pieder
, braucu kopa ar 70cc

Jā redzēju tevi uz Gunāra Astrasjaaniskal rakstīja:Vakarā ļoti daudzi e36 redzēti. Tumš sedans (?) uz Marijas ielas no dupša brauca samidžināja, Krastmalā violeta kūtiņa blakus manējam noparkojās (likās, ka Aija, bet nezinu, vai tev ir kūtiņa), uz Gunāra Astras ielas pretī brauca viens, tur pat iekš LuLū arī viens, uz Brīvības gatves pie sarkanā apstājas viens, kamēr es braucu pāri, un baigi noskatījās uz mani, smuka melna kupeja uz melniem spīdīgiem ļitakiem, Dzelzavas ielā uguni spļaujošs kompakts. Tas tā īsumā viss. No telefona zb jau tā gari rakstīt

Šorīt melna kūts samāta pie lspa uz brīvībenes, nogriezās uzreiz pēc lspa
SAVAGES CREW

Ne ne nebiju es :) man ir violets sedans, kas uz nedēļu ir saslimis :(jaaniskal rakstīja:Vakarā ļoti daudzi e36 redzēti. Tumš sedans (?) uz Marijas ielas no dupša brauca samidžināja, Krastmalā violeta kūtiņa blakus manējam noparkojās (likās, ka Aija, bet nezinu, vai tev ir kūtiņa), uz Gunāra Astras ielas pretī brauca viens, tur pat iekš LuLū arī viens, uz Brīvības gatves pie sarkanā apstājas viens, kamēr es braucu pāri, un baigi noskatījās uz mani, smuka melna kupeja uz melniem spīdīgiem ļitakiem, Dzelzavas ielā uguni spļaujošs kompakts. Tas tā īsumā viss. No telefona zb jau tā gari rakstīt
Tagad esmu ar pelēku kūtiņu kurai aizmugurējā kreisā ceturtdaļa ir violeta

BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Pēc baumām par labo krāsojumu, likās, ka tu 

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Es tagad domāju, vai tas uguni spļaujošais kompakts biju es
jo braucu pa Dzelzavas ielu trīs reizes vakarā...

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

kompots ar rūsinātu brilli centrs - jugla šorīt ap 8.
zuze, tu bieži perdoļī pa otro joslu ar 60kmh un juglas apli sportiski izņem pa pirmo joslu?

zuze, tu bieži perdoļī pa otro joslu ar 60kmh un juglas apli sportiski izņem pa pirmo joslu?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 548
- 549
- 550
- 551
- 552
- …
- 679