Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 87
- chevron_right
Amish rakstīja:Kā pareizi iegūt basus - maģī pagriezt Bass level vairāk un pastiprinātājam uz Min? Vai maģim Bass level uz defaulto un pastiprinātājam uz Max? Vai varbūt tas neko nemaina, gala rezultāts tas pats?
maģim bassus negriez uz max citaadi pagriežot skaļāk tumbas izspridzināsi...
Aizmugurējām tumbām uz palodzes, pieslēgas uz 3 un 4 kanālu. Priekš šiem diviem kanāliem ir Bass boost griežamais.andrjuha37 rakstīja:Tev subim vaj tumbam ? Jebkura gadijuma uz max nekur neko nevajag , man uzgriest uz pastuza , magji stav default (subim)
Kur vēl meklēt vainu, ka ļoti un diezgan skaļi sīc tumbās?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
filtri un Gang , bass boost es pat neaiztiku kad subi krutiju , tava gadijuma tu gribi laj tumbas skan ka skaļruņi un dod basus ara , tad tev vaj nu janoregule filtrus LPF un HPF , vaj ari vinjus atslegt un jebkura gadijuma jaskatas GANG , bass boost pedejo aiztiec !!!
* filtrus netikaj jaiesledz / jaizsledz bet ari frekvences jasagriež
isti ka aizmugurejam tumbam sagriest pastuzi nepateikšu jo neesu ar tadu lietu saskaries , varu tikaj minet kas tur un ka
* filtrus netikaj jaiesledz / jaizsledz bet ari frekvences jasagriež
isti ka aizmugurejam tumbam sagriest pastuzi nepateikšu jo neesu ar tadu lietu saskaries , varu tikaj minet kas tur un ka
Wat?
patc nevaru iebraukt ko uzrakstiju
bet nu bas boost vaj nu vispar nav jaaiztiek vaj minimali pasas beigas , sakuma ar filtriem un gang( tipa jutigums pastuzim)
bet nu bas boost vaj nu vispar nav jaaiztiek vaj minimali pasas beigas , sakuma ar filtriem un gang( tipa jutigums pastuzim)
Mans ieteikums, cik vien vari izmanto tā saucamo "Hardware" lai boostotu basus, nevis magnetolā regulē, jo ta tev no magnetolas jau ārā nāks sakropļots signāls, un ta pastūzis vēl būstos, būs vnk murgs, ja pastūzim ir frekvenču/omu regulators, izmanto to nevis magnetolā regulē.
- ikey07
Pirmkārt silti iesaku padzenāt sinus vieda signālus, un pakausīties kaut vai uz ausi uz kuras frekvences tieši vajag skaļāk (ja vajag). Visi bassboost un citi līdzģi draņķi parasti lētajam galam ir uzstādīti uz 40Hz (kur jau tāpat ir liels skaļums dēļ salona kompresijas utt). Cik sistēmas regulēju,parasti uz tiem 40Hz bij levels kāreiz bija jāņem nost,lai vismaz kaut ik uzpeld ārā arī 25-30Hz, parādās tā teikt gaļā arī īstos nēģeros.
Tāpēc pirms kko krutīt, jāpadzenā testa treku gabali, lai zin ar ko sākt, nevis no esošās putras taisīt vēl lielāku putru...
Tāpēc pirms kko krutīt, jāpadzenā testa treku gabali, lai zin ar ko sākt, nevis no esošās putras taisīt vēl lielāku putru...
d[-_-]b
Kaads var pateikt kur lai dabuuju kkaadu kodu bmw rds magim? kasetniekam.
Noraavu klemmes un tagad maģim prasa kodu
Modelis, sērijas numurs.human rakstīja:Kaads var pateikt kur lai dabuuju kkaadu kodu bmw rds magim? kasetniekam.
Ir taa, ka magis nepiedaavaa pat ievadiiit tod 4 ciparus. Uzraada - wait
Tad gaidi, nepareizi esi jau ievadījis.
30min -1h bija jagaidahuman rakstīja:Ir taa, ka magis nepiedaavaa pat ievadiiit tod 4 ciparus. Uzraada - wait
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man jau liek gaidiit 3 dienas
Ja rada "wait" magjis jaatstaj ieslegts kadu laiku (manuprat 30min), lai vins restartetos... Pec tam atkal varesi 3 reizes minet kodu
Tu kā Čelabinskie puiši 3 dienas dīzeļauto negluši 3 sutku?human rakstīja:Man jau liek gaidiit 3 dienas
Varbūt kāds ir saskāries ar šādu problēmu, bija drausmīga mūzika jaunajā 36taja, izdomāju nomainīt, nopirku maģi jaunu, pr tumbas nomainiju , pikstulus neizsistus ieliku, ieliku plauktā ovālās, bet līdzko pagriežu mazliet skaļāk mūziku tā pie stiprākiem sitieniem nāk čarkstoņa, maģa vaina tā nav , maģi pirku pedejo , ar veco bija tas pats, tumbas visas jaunas, izņemot pīkstuļus, bet tāpat pagriežot mazliet skaļāk čarkstoņa baigi pretīga un nav tā ka es baigi skaļi grieztu vol.
Nav ne mazāko ideju kas pie vainas, moš pati pravodka mūzikas or kkas vados , nezinu , help!
Nav ne mazāko ideju kas pie vainas, moš pati pravodka mūzikas or kkas vados , nezinu , help!
varbut OEM pastūzis?
Iesitot vin , man radija , ka man ir hi-fi, tas laikam varētu nozīmēt ka bija ķip tajā 90 gadā kruta mūzika.
Kur jāmeklē oem pastūzis? nemaz nezinu
Kur jāmeklē oem pastūzis? nemaz nezinu
Pastiprinātājs ir bagažniekā, vadītāja pusē, aiz tepiķa apšuvuma, melna kaste.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 87